2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Éjjel, 23:40-45, és hangosan rötyögök a kis szobában OLIN!!!!!!!!! Kocska, te hogy bírtad nevetés nélkül!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, kész, beccccccccccasrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocska!
Annyira röhögtem Olin... Vártam már, hogy mikor koppan a pici feje... csak arra lehetett fogadni, hogy "szupermen" lesz... vagy "órásmester" a póz!
Egész sokáig bírta! :DDDDDDDDDDDDDDD
Az én fiam ma szó szerint NEKISZALADT a járókának. Úgy üvöltött!!! Nem csattant ki neki, belilult. Egyemmeg... szinte minden nap éri valami, úgy hogy ott vagyok max 2 méterre tőle.
Ha ezt nekem valaki mondja, nem hiszem el...
Ja, Kocska, Beni ihletett kaphatott Olitól, mióta megnéztem a rámolós videót, azóta a konyhaszekrény és a fedők/műanyag sz@rságok a kedvencei... Pedig cserkész becs' szó, hogy ő nem látta a videót! :D
Hát....
A börzén talán jobb áron elmenne,ami megmarad azt meg felteszed
Csajok egy gyors kérdés aki ért hozzá.
tv,vat, vagy bababörze a jobb.
Nemsoká lesz nálunk és gondoltam jó pár dologtól,rucitól megszabadulnék.
Vagy inkább tegyem fel tv,vat??
na, kész lett, sztem egész jó...majd holnap kiderül, ha megvágjuk!:):):):):):):
csokis piskóta alul-rajta párizsi krém-klasszikus vaj nélküli!!!! fini!!!! a krém:D:D:D:D: ezen egy fehér piskótalap amit bevontam csokival, ezen megint krém, majd egy csokis piskótalap, amit becsokiztam, körbe tejszínhab, majd lefotózom, és tezsek képet róla:D::D:D:D
Most olvasom, hogy ha nem veszi át a csomagot, akkor az oda-vissza út az én költségem!
Már bocs, de LÓF@SZT!
Ünneplő babáknak sok-sok puszit küldünk!
na, most picit el kell mennem, Peti jön...
majd még megpróbálok visszalépni, csak nem szeretném, ha a hátamat látná csak, amikor itthon van:))
helló csajok!
visszaolvasok két napit
én is szeretem ezt a zeneovis számokat, sokat letöltöttem, már napok óta ezt hallgatjuk, szegény Gréti, ha egyszer majd beszél, biztos beszól, hogy ő azért szívesen hallgatott volna mást is...:))
Csajok!
Tv-en kérdezi a csaj, hogy utánvéttel el tudom-e küldeni. Szerintetek??? Nem rizikós?
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!