2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
a MÁR BETEG EPILEPSZIÁS gyerek:
Számítógépet is használhat és megtanulhat vele bánni, mivel ritka az olyan epilepsziás rosszullét, amelyet a számítógép okoz. Hasonló a helyzet a televízió nézésével is.
Epilepszia - TV
Epilepsziás gyermekben a televízió vagy a számítógép villogó képernyője az agyban lévő idegsejtek fokozott ingerelhetőségéhez vezet, és rohamokat válthat ki (fény kiváltotta - fotogén epilepszia). EEG használatával egyszerű az orvosnak meghatározni, hogy az epilepsziás gyermeknek van-e a fényingerekkel szemben fokozott érzékenysége.
Elősször az Ő szájából múljon el a bigyó,azzal szerdán megyünk dokihoz,majd meglátjuk,mit mond!
Azért húzom a nődokit,mert valózínűleg kórházba fekvés lesz belőle,min. egy napra és semmi kedvem beköltözni a picivel......most jöttünk haza!!!!De sokáig úgysem húzhatom.:(((((
sziasztok, gyorsan benéztem, megyek sütni:)
jo volt az úszás, lénának teccett, csak a végére, kb. fél óra, elunta, és sírogatott, majd átment vele apa a másik, melegebb medencébe, ott jo volt, vissza a hidegebbe, és ott már sírás, így kijöttek és jöttünk haza, de yo volt, megmutatták hogy kell fogni, meg locsolgatták a fejét, h. folyjon neki a víz le a fején, és beinduljon ez a reflex, ami lezáérja a légutakat, ügyi volt léna amúgy:)
megyünk sztem jövő7en is:)
Mazsola bemutatkozását most olvastam és ezen nagyon mosolyogtam: "Ma 60 centi vagyok és 58 kg."
Gondolom a vessző kimaradt és "csak" 5,8 kilós még Levike. :))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!