2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
van dányi ismerősöm, egyszer utasom volt...):egy tesópár
én sem azt mondtam, h a nick ne szerepeljen, hanem h mellé zárójelbe esetleg...
kocska: nem tudom elmenteni a slideshowt...miért?
ametist te is csináltál már...miért nem megy nekem, nem engedi, hiába klikkelek a save-re....:(
Lassan kezdem úgy érezni, hogy én vagyok az egyetlen, aki sose bagózott... :))) Ezlrt nekem nem is hiányzik.
Szép napot éjszakai baglyok:)látom a cigi volt a fő téma!----ki ne lógjak a sorból én is rá szoktam gyújtani,ez vagyok én-egy pöfékelős anyuka!
nah... elmegyek vasalni... ha nem jövök, hőgutát kaptam... :)
culko az ujjszopós TÜNDÉRIIIIIIII.
is.
maffia én szólok a még szingli barátnőmnek, hogy szüljön...ez a rengeteg érdeklődő férfi...kíváncsi vagyok APA mit akar...bár az tuti, hogy egy nagy barom, hogy hagyta a családját anno, minden napért kár amit nem tölt veletek - no de ezt már kitárgyaltuk....
Hmm... és nem egyezhetnénk meg, hogy megvegyem tőletek az övet ha úgysem azt fogjátok használni? :)
egy hete kirúgta a nője, gondoltam, hogy előbb vagy utóbb bejelentkezik! De, hogy így??!! Na mindegy, majd leépítem...
Nah lépek anyóshoz mert párom már lassan egy órája piszkál hogy induljunk
Culko, nagyon édes Léna, ahogy szopja az ujját!
riett szerintem nyugodtan vehetnél nadinnak olyan fürdőrucit ami panninak+nórinak van, mivel tuti nem futnak össze a csajok a strandon és nem fognak sápítozni, hogy "baccki te is OTT vetted?"
Ez se nagyon tudja mit akar
Aham az áruházzal szembe a cukrászda mellet :)
azt, hogy ok, de semmi tapera, mert fejbe vágom!
Én a nick névre szavazok mert azokból tudom kiről van szó :)
A református templom az az, amelyik a városházával majdnem szemben van?
A gyerekemet ma is megcsípte a cecelégy. Már 3 órája alszik. Nem is ebédelt még. Jó lenne, ha felkelne, meg szeretném kicsit fürdetni, hogy ne kapjon hőgutát. Mondjuk én is jófej vagyok, mert most vasaltam 2 órát. Most már újra 28 fok van a nappaliban!!!!!!!!
ha a naplómról beszélsz, még én sem tudom mi van, kicsit összezavar! :(
az tuti..én ezért zárkózom el teljesen. vannak barátnőim akik csak buliban gyújtanak rá....hát én tuti utána se bírnám ki....mindig mondom nekik vagy csinálok vmit rendesen vagy sehogy :-D
Nekünk Gödöllőn lesz a keresztelő :)
Ezzel csak az a baj, hogy egy névből több is van, és a nick nevekről mindannyian tudjuk kit takar, és én pl személy serint hadilábon állok a keresztneveitekkel!
De ha a többiek úgy szeretnék, akkor úgy lesz, szavazzuk meg!
Római katolikus. Vagyis reméljük, hogy megkereszteli, mert még nem beszéltünk vele. Ő Dányban van, ahol én laktam, csak a dányiak elég f@szok és az összes papot kicsinálják a faluból, de remélem, hogy a keresztelőig (ami még nem most lesz) még nem fogják bántani.
a horror nekem is gagyi volt, pedig a legelején eléggé paráztam:-D
a maffia nick-et írasd át dinnyére=pannácska nagyon szép, nincs lemaradva, formás, édes. ez nem gyerekhízlaló verseny.
Az a városi kocsink :)
Nekünk se éppen lehet használni az övet egy darabka hiányzik belőle de mikor már be kell majd őt kötögetni használjuk a másik kocsit aztán veszünk egy esernyő verdát úgy legalább nem szakadok meg ha lépcsős helyre kell felmenni
lehet megkérjük hoxát, hogy ezek alapján téged töröljön....de csak azért nehogy elrontsunk :-D
köszi az érdeklődést, de ahogy jött úgy múlt el szerencsére, másnap már viszonylag jól voltam, utána meg már totál.
További ajánlott fórumok: