2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
mi a pontos cimed?
Küldök át, aztán majd látod milyenek.
2 tanus esküvő volt még a szülők se lettek meghívva mert szülés előtt 1 hónappal már nem akartam "felesleges" dolgokra költeni
Meg erősen kétlem hogy lett volna olyan ruha ami tetszett volna hasasan meg gyorsítva kértük az egészet így idő se lett volna sok mindenre
jaaa, azt nekem írtad???:DD
Én múltkor a tamponnal megszenvedtem...ennyit erről!:))))))))))
nah ja, úgyis azt mondta ő állja az egész napo! Csórikám, ha tudná!!:DDD
És még? Merre menjünk, mert a vásárlás nem egész napos dolog...
én küldjek akkor még képeket gyorsan?
Most vagyok még itthon.
Moncsika mi van a képekkel?????????????
Összeraktam a videót, már csak a tiéd hiányzik. Addig nem tudom alá tenni a zenét!
Lányok, adjatok ötletet lécci!!
Kedden jön Panna apja. Egész nap itt lesz, kéne vmi jó kis program, mert nem akarok itthon ülni vele. Csak nem tudom hova tudnánk hármasban elmenni, mivel a gyerek szinte alszik egész nap, neki nem nagy buli egy kirándulás és arra is figyelnem kell, hogy időben adjak neki enni, ami tápszerrel szinte csak itthon oldható meg. Ha csöcsörészne úgy könnyebb lenne...Plusz még meleg is lesz, nem tom mit csináljak. Szerintetek???
Én a mostani esküvőmről nem akartam képeket úgy voltam vele majd 1-et csinál barátnőm és kész nah aztán mikor oda értünk és ott volt párom fényképész haverja nah akkor kiakadtam huh rettenetes idegesített csinált pár képet de aztán mondtam neki hogy a következőnél össze töröm a gépet
"Nagy" has (pufi fej) össze nem illő terhes ruci a hajamat otthon megfésültem és annyi meg ha jól emlékszem talán picit kifestettem magam szóval egy cseppet se éreztem magam szépnek
akkor volt mindenben részed:)
nekünk egész délelőtt esett, kész voltam, h műtermi képek lesznek, meg hát a hajamnak is annyi...
erre fél 2 körül elállt az eső, igaz, a nap nem sütött ki, de végül tudtunk kint fényképezkedni
Nekem az első ruha tetszett habár menni nem könnyű benne de a 4. is frankó volt nagyon de az utolsó is szupi
A csillogós ruhákért nagyon oda vagyok olyan szépek
Az első esküvőm eleje olyan szépen jött ki kiszálltam az autóból nah jó inkább segítséggel kirángattam magam onnan nagyon szépen sütött a nap csillogott az egész ruhám a szél is fújt kicsit és fátylam lobogott :) De bezzeg a 2. esküvőmnél esett az eső
hát nekem is az egyik boltban "megtiltotta" a csaj, de tesóm azért sutyiban csinált képet:))
egyébként az uccsó ruha lett a befutó
Jaaaj csajok én feladom..visszaolvasni sincs időm..
Zolka tiszta nyűgi 2 napja,ömlik a nyála,keze állandóan könyökig benn.Minden kaja után szinte bokámig bukik és nyöszörög.
Láza nincs csak csupa nyűgi,napközben szinte semmit nem alszik.
A fogára gondolnék de még nem korai???
Remélem nem a szerdai oltás miatt van valami baja??
Tiszta ideg vagyok....
Na ha elalszik akkor jövök visszaolvasni..annyit tudtok irni:))))))
Szimonic volt 1-2 ruha amibe bele képzeltem magam jahj de szerettem volna én is menyasszony ruhát viselni:) Már alig várom a képeket hogy milyen mellet döntöttél
Nekem tök fura az egész mikor én ruhákat próbáltam azt se engedték meg sehol hogy le legyek benne fényképezve csak arról csinálhattunk képet amelyiket kibéreltük nem hogy még kamerázzunk is
Nah a tegnapi nap után nem meglepő hogy reggel óta csak pörög a lánykám és még egy picit se fáradt el
de legalább nem nagyon hisztizik néha sír közbe fuldoklik mert annyira tömi a szájába a kezét és mit láttam mintha hátul kezdene jönni 1 foga majd megskubizom neki rendesen hátha csak félre néztem
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!