2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Köszi!
Hát még én,hogy örülök,gomdolhatod..........
Én is imádom,ahogy mosolyog,meg lehet zabálni....
encike nagyon édi a kisbéb4!
szimonic: neked meg olyan cukin alszik a kisbéb!
Te sem fogsz mindig szoptatni! :)))
Milyen jó, hogy nálunk nincs bárpult...! :)))
és igyál még egy pohárral helyettem is lécci, mert ugyan én a pezsgőt nem szeretem, de lassan ott tartok hogy szinte az etilalkoholt simán meginnám, csak vmi legyen mááááár......:):):):):
én a múltkor a züllős témába bele s e mertem szólni...a bárpult felé nem is szeretek már menni...csak gyorsan meglocsolom arrafele a viárgokat lesütött szemmel....egy yó kis konyak...anyám mit nem adnék érte.....
Köszi Mindenkinek!
Mégcsak a második volt, de mondtam apának, hogy most úgy végigenném a lakodalmi menüt is! Akkor nem tudtam, mert előtte nem ettem napokig és úgy összeszűkült a gyomrom, hogy csak na! :)) A saját esküvői tortámat is csak a videón látom, ahogy szeletelem, abból se tudtam enni... ráadásul a díszt a tetejéről valaki trombitának nézte és megfújta! :)) Mondtam apának, hogy kezdhetnénk az egészet előről... De anyám erre azt mondaná, hogy :"JAJJ? CSAK AZT NEEEE!" :DDD
Hát sajnos pont nem tartozok azok közé akiknek hónapokig nem jön meg szülés után :(
És a rendszeresség annyi hogy havonta remélem minél hamarabb beáll
Boldog házassági évfordulót!! :)
Hoppá- hoppá ! Gratulálok és még vagy 100 évet együtt boldogságban békességben :)))
Ú egy pohár pezsgő .... most jól esne nekem is.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!