2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Helyes fiúkák.....és ilyen képeken látszik,hogy Dama nem is olyan barna bűrű,pedig amúgy igen,de hogy fehérlik közöttük....
Apuci szép szemét senki sem örökölte??????
Maffia!
Az MLSZT-be mi is benevezünk! Múltkor a Múzeumkertbe mentünk a séta közben etetni, és akkor vettük észre, hogy a kaka kijött a lábánál és már az alatta lévő pelus is olyan a babakocsiban... Egy élmény volt hazajönni szaros bodyban... mert csak pelenkát cseréltem neki, pótbody nem volt nálunk... A gyerek meg szaglott erősen.
Hát az is a lényeg.
Feltolod mindkét lábát a hasára: a térdei a gyomrára kerülnek kb) aztán lehúzod őket oldalra (egyszerre) És visszaviszed onnan kiinduló helyzetbe... kb ennyi. Nem kell gyorsan csinálni, de finomkodni sem kell. Nálunk is én csinálom, mert Apa nem akarja "kínozni"!
jó reggelt!
sok sikert a mai szurikhoz!
ja,Kocska valóban,már a norofen szuszpenziót lehet adni ám
Sziasztok!
A kúp helyett már kaphatnak szirupot is, az finom édes, és leviszi a lázat, mi a fogfájásra is azt használjuk Lilinél.
sziasztok
mi is mindjárt indulunk... :((
Jó reggelt!
Ma megyünk dokihoz...oltásra...
Már most zizizek, úúúgy sajnálom ilyenkor...:(
:-)
jaj lemi lulu annyira édes a villamsos képen a kocsiba
:))))
Neked is dejó! Mindenkit irigylek, aki már tavaly aug-ban itt volt! :)) CSináljuk vissza!!! /SOHAAA!!!/ :DDD
lemi én 2008 aug. 21-én csatlakoztam.....
sziasztok!
csatlakoznék a csapathoz, több mint egy hete van "kétcsíkos tesztem" :-)
nagy itt a boldogság!!!!!
mikor kell először dokihoz menni? már megvan a kiszemelt áldozat, de nem szeretnék hamarabb menni, mint kell.
Mert itt fej-fej mellett haladok nagy szemű Hunorral. De már fent van Radics Vivi11,Lili2, és Sallai Brigi9 is. És itt csak 1szer lehet szavazni, utána elfelejthetitek.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!