2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
keresd úgy, hogy kiságyra...a játékok között
én a dmes ultrasenzitívvel masszírozom, vagx gabival, imádom az illatát, popsitörlőből még csak 2 csomag fogyott el nekünk, a tescos senzitív is nagyon jó sztem
Sziasztok!
Bocsi,este kidőltem!
Voltunk védőnőnél és mérekeztünk is,a többi a naplómban!
Monik,hány cm Gréti?Mert Hunorra a hossza kicsi,most nagyon megnyúllott a felsőteste,meg a combiját is nagyon bevágja a gumi!
Kocska,remélem már otthon vagy apucinál.........
Lenne olyan kedves és elmondaná valaki,hogy hoyg működik ez a pontbeváltásoskuponos dolog a dm-ben??????!!!!!!Ma megyünk nagybevásárolni és már van kb 100 pont a kártyámon!
Ha most anyuékhoz megyünk akkor szétnézek a rossmannban.
Nekem olyan játék kellene amit a kiságy szélére lehet tépőzárazni, mert egy van olyan és azt nagyon szereti Gréti.
Ilyet nem látott vki vhol akciósan?
Nekünk közel egy sincs. Ha autóval megyünk akkor dm van olyan helyen ahol nem kell parkoló, és mióta ide járok leszoktam a cora, tecsoról szinte teljesen, kaját szupermerketben veszek. Férjem meg örül, mert útált ott bevásárolni, mostmár én is.:) nagy tömeg, hosszú sorok, millió idő az állandó átrendezés miatt. Itt sokkal hamarabb megvagyunk, ja és összességében nem drágább. Nem mondom, hogy néha nem megyünk el, de csak néha, meg ha vmi drágább dolog akciós akkor megéri egyébként nem.
Ha már buszozni is fogok babakocsival akkor mind1 lesz dm vagy rossmann uolyan messze van.
Várom már a hűvöst, hogy a babóval buszra is merjek szállni.:)
Mivel az napraforgóolaj nem igazán.
Ebben mandula olaj és csipkebogyóolaj van, plussz E vitamin, színezék, tartósító, glutén mentes, nincs benne parafinnolaj! Németekben megbízom, hogy tényleg az van benne amit ráírnak.
na, az is gondolom nagyban hasonlít a gyógyszertárihoz....
a rosszmant én annyira nem szeretem...nemtom mmiért...vhogy ott mindig drágább volt amit venni akartam...
viszont van itt nem messze egy, és ott olyan jó játékok vannak, sok akciósan mindig...lénának vettem a múltkor ott fürdőjátékokat felfújhatóakat...
Én babylove-os olajjal kenem, az ultra senzitívvel.
Védőnő azt mondta az síma étolaj, kiporciózva. Gondoltam akkor azt a boltban is vehetnék, inkább vmi ami tuti jó, azért vettem ilyen nagyon érzékeny bőrre valót.
Attól is függ az ár mennyit rendelsz.
Lehet Stella kevesebbet rendelt, nem?
Mikor egyszer én is 120-at akartam, akkor 150db olcsóbban jött ki, vicces, gyorsan kerestem is még hozzá képeket.
Stella már 4-est vesz, én azért írtam. 2-es jaj, mi már olyat nagyon-nagyon rég használtunk.:))))
Dm-ben libero drágább, meg hipermarketekben is ált.
Gondoltam, hogy nem azért:))), csak, hogy írtad, hogy decemberben szül, nagyjából számoltam.:)
Na a hasamra nekem pl. sehogy nem rakták. Csak a kezét tudtam megsímogatni. Meg az arcát.
Igen aludni készűltem, de én vad kos olyan vagyok amit egyszer kitatláltam megcsinálom. Aztán fél egykor már szédelegtem az álmosságtól és benyögte hogy 23 óra 59 perc 48 másodperc van hátra :(((
De most reggel kilőttem. Amúgy köszi a segítséget már azzal is, hogy a rossmannhoz mentem át. 18 Ft/db áron azért jobb lett.
Nem, nem költöznek haza, csak lehet haza jön szülni. Peti mutogatta az én szülős képeim és Tesóm el volt csodálkozvan milyen egy újszülött amikor kibújik. Neki nem rakták a hasára rögtön, hanem csak megmosva felöltöztetve. Milyenek már nem ?
Tesó akkor csinálta a tesztet amikor minPé született, akkor azt hiszem 4 hetes volt.
Kedvet kaptak ? Igen már hamarabb is, mert akartak Máténak egy kistesót.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!