2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Na, megyek szunyálni, mert holnap reggel pakolunk és húzás Pécs felé...
BEA, ha hár ott vagyok, nem tologatunk egyszer együtt babát valahol a belvárosban??? Csak üzenj, ha gondolod, én szívesen találkozom veletek.
Nnna. Leszavaztam, 888. (Hűha, Takácsék ma összekakkantják magukat, azt nézegethetünk! Szívinfarktusukban állandó nyomogathatnékjuk szokott lenni... - hogy varrná valaki az orrukhoz a kezüket...- 30-on belül vagyunk) és ma fogom kihasználni, hogy Apámék otthon másik IP cím... :)))
Te Büdős????Dehogy!
Én mondom Nászom nevében is,hogy oltári 5let!
ÉS pont az egynapos baba és a nász:)
Még valaki???
KOCSKA!
NEKED A MAI LÉNYEG, HOGY OLVASD EL KATYI 38649. BEJEGYZÉSÉT! ÉS DIA IS OLVASSA MÁR EL, MERT SZEGÉNY NEM GYŐZ ELEGET FÜRÖDNI, HOGY NE LEGYEN BÜDÖS NEKTEK VÁLASZOLNI! :DDD
Valaki összefoglalná a lényeget?
CSak mert nem érek rá olvasni. MErt már mindent majdnem megvettem vat+tv-n így ma elkezdtem fotózni azokat,amiket el is kéne adni..
Reggel meg ménk Szexárdra UH-ra.
:)
Nah bedobom a szunyát
Jó éjszakát
Nem igaz! Én akartam jól megsértődni, csak még nem tudom kitalálni, hogy mire... de majd jól megsértődöm, hogy te előbb megsértődtél! :DDDDD
És én meg mostmár csakazértis elmegyek majd törcsihez, és utána együtt sétáltatok a Millenárison tinával, és megkeresem a Bajcsy közelében krinyát is... :PPPPP
Sőt, hazafelé holnap lehet tényleg kiteszem a MOST WANTED BAGIRA... pósztereket Pécsváradon! :DDDD
Na, majd megnézzük, ti mit homorítotok dajcsul... :)))
Német cégnél dolgozom, német tudás nélkül... már direkt "hiányzik" a német vartyogás a füleimnek... Mikor Keth apánk elkezd nekem németül sóderolni, mondom neki, hogy angolul, plíz... akkor folytatja angolul, de hogy mutassa, milyen király, beleszövi az angolba az összes magyar tudását... és tök észrevétlenül átvált újra németbe... váááá! :DDDD
Én is akartam randiba turakodni
Nah de itt senki nem kíváncsi rám, majd a másik fórumon csatlakozok a zalaiakhoz itt meg jól megsértődök mindenkire :) :P
culko az ÁJ VAZ BORN TU LÁV JÚÚÚ-val, te pedig az ET LÍSZT-tel!:DDDDDDDDDDDDDDdddd
Szép lesz...szegény Katyi:))
katyi!
Akkor Te meg Culkoval és velem nyomhatod angolul... :))
na mostmár tényleg lépek, ez az utsó hozzászólás mostmár tényleg, jó éjt lányok!
puszi mindenkinek, és szórjon a ti szemetekre is álomport az álommanó! álmodjatok szépeket!
na megyek mostmár tényleg és megnézem hogy az én lóbőröm még nem ment e el, és elhúzhatom. Jó éjt csajok, további jó dumcsizást!
Ja és Kocska és Dia, jelentem fürödtem, nem vagyok ám büdös!
:)
majd szimonicot megkérem csacsogjunk németül, már múltkor felajánlotta! Mondjuk azt sem tudom hol álljak neki a tanulásnak...
még kicsit csiszolnom kellene a német tudásom....:)
A pali azt mondta, hogy októbertől tudna bejelenteni, tehát addig kéne alkotnom vmit....
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!