2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Az az!
Mert Leminek akartam mondani,hogy ő legalább egy étkézláb kismamival találkozott, mert pont tegnap néztem, másik fórumon is Ildi képeit, ő a vizparton bikiniben másik anyucival 1-1 babával kézben, pont olyan alakjuk van, mint nekem ált.suli 4.osztályában.
Úgy vaaan, úgy vaaan! :)))))
És én sem vagyok ilyen kövér, ááá, csak nem akarom az önbizalmatokat romokban látni...
úgyhogy mentem hálivúdba maszkolást tanulni, hogy mutimár hogylegyek kövééér! :DDD
Az a rohadt bagó már megen'! Látod, Maffia?
Én nem cidrizek, ha úton vagyok... különben megbolondulna az ember... De azért eszembe jut néha, hogy milyen szerencsés is vagyok, hogy nem velem jött szembe... És Gyerekek, hogy mik vannak az utakon! Most is, hogy jöttünk haza, nem egy, nem 2 olyan tahót láttam, hogy velünk szembe, minden félelem nélkül sort előz, alig tud visszahúzni a sávjába, és még neki áll feljebb, csak mert terepjárója van, pl... Néha megfordult a fejemben, hogy autósoknak is kellene tartani olyan előadást, hogy milyen pózba helyezkedj, ha látod, hogy mindenképp belédjön az a marha szemből....
upsz :( (itt mért nincs pironkodó smile)
jóvanna, téged legalább megismertelek:)
Na akkor kezdem előlről.
Az apaszemefénye képen az a nézés,akkor is oltári!
Bocs Bea, majd egyszer lehet, megjegyzem a képesebbik feled neked is:)
A 16 éves nővérére gondolsz??!!! :)
1 nap alatt átszalad az országon :) de nem probléma apa majd többet edz és késöbb kergetheti őt.
Kocskaaaa! Nem bárki, hanem Bea81 fia-borja....! Tudod, nézd meg a videjnkaót, ott fekszik rajta a kanapén Bea... és ott van Janka is 05.05 ordítós kis szöszi baba... azóta nem ordít... :)))
De nagyon köszi! :))
látom Nadin is izomból vizibiciglizik.
Hát ez a lány, meseszép,mintha nem is igazi lenne, valami porcelánbaba, vagy mesefigura csak,....csak oda rajzolták.
Ja ééés hát izéé, a hosszuhajú,nádszálvékony kiscsajszi,az az.....rákérdezhetek?az anyukája????na ne nevettesetek?
Bár Andikában is kételkedtem....
Volt kedden egy olyan pillanat hazafelé, mikor erősen megemlegettünk Apámmal, meg a párommal...ott ahol az út szétválik, egyik sáv ==> Pécs, másik sáv 8-ason ==> Baja... Mondtuk, hogy most Kocska biztos reklamálna, hogy rossz sávba soroltunk! :)))
Múltkor meg a párom csupa olyan álláshirdetést talált - megfelelőt - amit Bajára hirdettek meg... Említette, hogy bezzeg Baján van munkalehetőség... Mondtam neki, hogy majd albérelünk Kocskánál, ha Pesten semmi se jön be! :))
lemi dejok a képeid!
baba ismerkedős képek, gondolom élőben mégjobbak voltak.És van ám pocakos a környékeden rendesen. a torta is klassz lett.Meg a Tóth baba is gyönyörű, bárki fia borja is...
Köszi! :)))
Na, az sem gyenge! :DDDD Nagyon jó vagy! :DDD
még csak most olvasok vissza, vendégeink vannak
:-)
kocska méér szoksz le rólunk?
engem meg azért eszik, mert itt vagy nem messze és még sem talizunk.
De gondolom most nem győzi szétszedni a család a kiscsajt!
Én meg szoktatom le magam rólatok, alig jövök, este beleolvasok, dehát apa szabin van, így kergetem. Ma dédiztünk egésznap.
HAli!
Legalább Te itt vagy! Mondtam Apának, hogy mire a gép elé engednek - mert már mindenki kivigéckedte magát rajta - addigra a csajok mindig elmennek már aludni... :(( Persze csak kiharcoltam, hogy mi aludjunk ott, ahol a számítógép van! Apámat meg eszi a sárga irigység a másik szobában... ilyenkor ő szokott itt baglyozni... :)))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!