2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Ametist még benne vagyunk a napjában.
BOLDOG NÉVNAPOT :))
sziasztok! köszi mindenkinek:)
dama jól van, éjjel kicsit nyügisebb volt, sztem jól tettem, hogy bekúpoztam
visszaolvasok
Igen addig cserélünk, miért nem ? Igen a móravárosiba van a kenguru kid, de a micimaciba is sok ülés van.
Jó éjt !
Ja és köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok, próbálok nyugodt lenni, csak nagyon nehéz.
Maffia, légyszi másold már be a linket, ahol találtad, elolvasnám én is az egészet. köszi
Ok, de Ti akkor mivel közlekedtek, cserélünk addig?:)
Holnap akarok dm-be menni, kész a kötény anyumnak. Ott van a kenguru kid, ott láttatok sok ülést, ugye? Vagy hol van az az üzlet?
Most mentem tentélni, nemsoká kaja lesz.:)
Jaj de jó!!!!
Holnap várjuk a képeket.
Nektek meg szép estét !
Nem szoktam mindig mérni, kb. 2 hete, hébe hóba megmértem, és onnan tudtam hogy mennyit eszik.
És most csak azért mérem, mert észrvettem hgoy nem eszik rendesen, és hát kíváncsi voltam hogy jól gondolmom e. És sajnos igen. Az éjszaka nem tuodm mennyit ezsik, akkor nem méregetem, mert ha félálomban eszik, akkor nyugodtabban tud szopizni.
Lehet hogy nem tűnik kevésnek a 700, de neki az, látom rajta,hogy éhes, de nem akar enni, csak üvölt, vagyis harcol.
És azt is tudom, hogy nem mérvadó a heti mérés, hanme a havi, de sajnos két hét alatt nem hogy hízott volna, hanem fogyott!!!! És ezért vagyok ideges.
jelentem a frigy megkötetett, képek holnapo, most csak életjelet adni jöttem, mert megyünk apával csavarogni (szülinapos apával ugyebár...) a lyányunkat anyámék ellopták....hát hiányzik...lehet visszalopjuk...majd meglátjuk.
oli nagyon cuki volt, no meg gréti baba is csupa mosoly, hallottuk a hangját,nagyon aranyosak....nórim bealudt szokás szerint aztán felébredt de kómás volt aztán jöttünk haza etetni, az utolsó 2 percet már végigordította a ciciért a kocsiban hazajövetelkor...mondtam is neki, hogy jobb, is, hogy anyósod csak a jobbik arcodat látta :-D
Nem rossz, de valahol ültessétek bele egy ilyenbe.
Amúgy ne adjam kölcsön Sopronba a hordinkat, hogy most hirtelen ne kelljen rohannotok ülésért ? Tudod a miénk nagyobb.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!