2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
na csajok ez az etetés dolog betette a kaput nekem...most mi van??? ez költői kérdés volt nem várok választ. szerintem úgy eteti mindenki ahogy akarja, ötleteket adhatunk meg jótanácsot, de ami bírálat gyanús azt én nem szeretem...van mindenkinek egy rakat ember a környezetében aki bírálgat, legalább itt neeeeeeeeee......
egy biztos:mindegy ki mivel eteti itt minden kölök gyönyörű:-) ha most sorba raknánk öket (klassz lenne egy nagy pléden :-) tuti nem lehetne megállapítani ki mennyivel született és egymáshoz képest mekkora eltéréssel született...
egyébként van egy ötletem, ha tetszik akkor megcsinálhtanánk: minden babáról a féléves szülinapján csináljunk teljesalakos puci képet (sunik, kukik kitakarva esetleg) és egy montázzsal majd egybe rakhatnánk, ha mindenkiről megvan a kép, nagyon klassz lenne szerintem egy lapon látni az összes bébit.
nóri meg oldalra húzkodja oda-vissza nagyon cuki!
azonnal kérek fogas képet ha a moncsicsinek kibújik a foga!!!
nórcinak meg van duzzadva alul szépen kikvehetően és sunáig nyálas minden gönce :-D
Az én lánykámnak ha épp cumizhatnéka van akkor az egyik kezével nyomja a szájához nehogy kiessen miközben a másik kezét is gyömködné be a cumi mellé :)
Egyébként harapdálja és nem szopizza
nőri már egy hónapja fogdos mindent, határozott mozdulattal. 5 napja a rágókát is beteszi a szájába, meg a cumit ki-be...korábban csak kifele sikerült, de most már betalál a szájába :-)
sztem ez olyan dolog mint a járás meg a beszéd, meg stb a babák közti eltérésnek nincs jelentősége, a lényeg, hogy az adott fejlődési szakasz meglegyen időintervallumon belül.
na ezt be lehet fejezni :-D az ehhez hasonló valamint a rágyújtásról szóló hsz-kat nem lehetne PRIVIBEN???????????????????
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jesssszusom
az ilyet(nemolvastam utána kiő,tippem sogornő tán)de gyorsan egy huskloffolóval agyon csapni, még mielőtt a buszon egy pasi után melegszékre ülve teherbe nem esik....vááááá
Évek óta egyedül van
Most mikor lent volt nálunk össze hoztam egy érettebb pasival találkoztak dumáltak majd barátnőm rendesen elkezdte zaklatni telefonon folyamatosan sms-t írt vagy hívta az éjszaka közepén aztán ki akadt,hogy én milyen bunkó pasit találtam neki mert vissza se reagál és ha fontos lenne ő a pasinak akkor reagált volna még ha éjszaka van és másnap dolgozik akkor is. Nagyon nehéz eset az tény
Még nem sikerült végigolvasnom, de szerintem priviben beszéljük meg a részleteket, hogy a többieknek ne csorgassuk a nyálát. :)
Természetesen osztozunk a dolgokon.
Ezt nem mondod komolyan! Sose hittem, hogy vannak ilyen emberek!
(Amúgy Apa itt röhögi szét magát a magyar gárda dumáján!!!)
Na, gyerekek, mennem kell Apa követeli a gépet... Jogos... már fél órája át kellett volna adnom... :)))
Ha lehet, jövök még! Ha nem, akkor jó éjt!
Aztán van a másik barátnőm aki a 2. babával terhes és olyan jó pofa dokit fogott ki
Hematómája van az orvos nem mondta neki,hogy sokat kellene feküdnie ma volt újra dokinál szívhang már van és sajnos a hematóma nőtt ő van ápr 14.ére kiírva jah és azt mondta a doki most eléggé kritikus lesz a helyzet de semmi értelme ,hogy kórházba menjen mert ott úgy is egész nap csak feküdnie kell majd.
De még jó helyzetbe van mert az első terhességemnél nekem is az volt a magándokim és elfelejtette közölni ,hogy hematómám van és akkor derült ki mikor elkezdett ömleni belőlem a vér és bementünk a kórházba
Különben nem semmi ezek a bébik!
Luca, zajos utcán jól alszik, elmegy a mentő mellettünk, jól alszik. Légkalapács a gangon... alszik...
Én, az allergiás, tüsszentek 4-et, 5-öt, és kifújom az orrom.:
Luca felébred és sírni kezd... Na bumm! :)))
Ő lesz a lánykám kereszt anyja
A maga módján de imádja lánykámat mindig kedveskedik neki valami ajándékkal :)
Párom azóta nem nagyon társalog vele miután azt hitte a magyar gárda egy sport egyesület :)
Egyébként egyik nap sír,hogy gyerek kell neki a másik nap ő inkább még se szül mert az gusztustalan
De kitalálta most esti suliba jár gyorsan szül egy gyereket aztán mire megkapja az érettségit már mehet is óvodába a gyerek ő meg akkor elkezdi a főiskolát.
Ja, tipikus! Mint a sógornőm! Mikor először látta a gyereket, akkor is hallott először gyereket táplálkozni... 2 hónapos volt Luca. És hát, nem evett hangtalanul... Morgott, hangokat adott... Szuszogott, nagyon rákoncentrált a szívásra... Erre ő:
"Mint egy kis vadállat!" Legszívesebben fejbecsűrtem volna... csak nem volt szabad kezem...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!