2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
tök jó cuccok vannak itt!!!
Én is beregelek! Hogy kell? Macerás?
Jééé, télleg!:))))
Csak addig stimmt a mondat, hogy "Ezért én is éjszakáznék!" Így ok?:)
én is ezt akartam írni!:))))))))))
Tuti a mellényke!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az a te szerencséd, hogy ezt csak mi értjük!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDD köszi Kata, ez a mi titkunk:)))))))
a szomszédok kérték, hogy mondjam el, milyen finomak voltak a sütijeid! mindenkinek csomagoltam belőle, de azért magunknak hagytam a legtöbbet hihi:)
hát igen, a pogi is mindenkinek bejött, kínlódtam is vele elég sokat, hogy ilyen jó legyen:))))
Sziasztok!
Visszaolvastam, de csak sebtiben...
Szóval:
-szavazat leadva Olira
-Zolikát Isten éltesse!
-Hófordulósoknak sok puszi!
- ÖV: nekem volt kér autóbalesetem, mindkettőnél az öv mentette meg az életemet! Pancsival szerencsém van, mert nem vinnyog a kocsiban, 2perc után alszik, mindegy mekkora távra megyünk. Ha bőgne, az sem hatna meg ilyen esetben, öv kell és punktum!!!
Csajszik, ti se kockáztassatok! Csak egy rossz pillanat és meg van a baj!
Megnéztem a MHT-s képeket! Becartam Culkó kommentárjain, és nagyon édesek voltatok, evett a penííísz rendesen!:)))
Szimonicnál is jól sikerült a parti, majd leírom a naplóba mi volt, a pogácsa volt a legjobb!:DDDDDDDDDDDD
Jaaaaaaaaa, és rájöttem, miért "alultáplált+ Gréti, de nem mondhatom el, mert többé nem hívnak kajálni!:)))))))))))))))))(bocsi,bocsi,bocsi....:D)
gondolom erre volt reakció rendesen, csak most olvasok vissza, de én is írnék néhány sort:
mi mindig be vagyunk kötve, ha anno nem lettünk volna tuti ottmaradunk amikor carrá törték az új autómat, ha ott ül egy gyerek hátul és nincs bekötve tuti szétmegy a feje a szélvédőn...pedig mire ütköztünk a nagy fával már kb 40-50el szálltunk "csak"...én ki nem vennék gyereket ülésből az tuti, vagy megállunk vagy vmi, de én sem állok fel és mászkálok az autóban így neki sem szabad, a nappaliban sem carunk a szőnyeg közepére, mert annak nem ott a helye. a barátnőm is ki szokta venni a gyereket, na engem ettől ráz a hideg, de az ő dolga. csak nem tudtam megállni, hogy írjak erre, mert ez nekem vesszőparipám:-)
Sziasztok:)
én sem venném ki a fiam menet közben...de tuti, hogy megállnék megnyugtatni:)
amúgy a párom sem szokta bekapcsolni magát...teljesen ki tud vele akasztani...
Zolikának boldog 5. hófordulót!:)
Látom közben volt megint minitali:))
Kocska szavaztam Olira:)
Ametist
Nekünk ezt írták fel a kórházba a nyakára
Egyébként nem vényköteles
Én csak naponta 1szer fürdés után töröltem át 2-3 nap és már teljesen rendbe is jön
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!