2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
na megint nem mentem érte....ejnye én!
tesómnak 4 fia van, a 3. tejérzékeny lett, már a sajttól kijött neki, aztán nem tudom hány évig nem kaphatott semmi tejterméket és kinőtte kb 3-4 éves korára
úgyhogy alkatfüggő, hogy érzékeny lesz-e rá vagy sem
nálunk mindenki allergiás valamire, így én biztos betartom a fokozatosságot, meg hát ugye tejcicizik, úgyhogy nincs szüksége semmiféle tejtermékre, bár tejszelet, joghurt megy neki nagyon:)
Nah ez szupi :)
Veszek egy szélcsengőt aztán péntek délelőtt a piacon lehet átvenni, és ha ilyen közel van akkor nem 4 órával előbb indulunk. Biztos sétálni fogunk mert parkolót nem könnyű találni aztán a múltkor mire a kórház környékén találtunk egy helyet késtünk 5 percet aztán teljesen ki akadtak,hogy borulni fognak az egész időpontok mert késtünk stb stb szóval ide percre pontosan kell érkezni és tényleg nem váratják az embert még 2 percet se.
Sziasztok
Hát válassz egy fizetési módot írj be egy tippelt postát majd az aukciónál nagy betűkkel írd le,hogy a postaköltség nem pontos vagy tippelt stb én ezt szoktam.
help tv!
újra akarom indítani az aukcióimat, nem változtatok semmit, személyes átvételt jelöltem be, h ne kelljen számolgatnom előre a postaktg-et, aztán a leírásban mindig beleírom, h kérésre postázom is.
de most nem enged tovább, ezt írja ki:
Annak érdekében, hogy a vásárlóknak megkönnyítsük a fizetést, válassza az egyik fizetést a fentiek közül.
Jó reggelt!
Mi már elkezdtük a tejet, pár napja magában issza, cukrot ne teszek bele, és semmi baja. Lilivel kivártuk az 1 évet, de a tesóm (2gyerekkel)mindig mondta, hogy mire várok neki a nagy 3 hósan már tejet ivott. Így mi átálltunk.
jó reggelt!
mint korábban írtam, elhatároztam, h egy éves koráig szoptatom Grétit, így sorban elhagytuk előbb a délutáni, majd a déli szopit, ma már csak reggel és este szopizik, de minimálisat, csak az íze miatt. védőnő viszont mondta, h másfél éves koráig kellene még tápszer helyette, napi 600 ml... na most Gréti semmilyen formában (kakaóval, cikóriakv-val, banánnal, kukoricapehellyel) nem fogadta el, pedig vaníliásat vettem neki. kérdeztem védőnőt, ilyenkor mi van, azt mondja, tehéntej csak végső esetben és csak egy éves kortól, forralva, minden decihez egy mokkáskanál cukorral... meg azt mondja, próbáljak joghurtot adni, mert egy dl joghurt=2 dl tápszer. mondom, de hiszen mióta szabad joghurtot ennünk, azóta MINDEN NAP uzsija 2 dl joghurt banánnal, kölesgolyóval... ja, akkor oké, meg esetleg adjak reggelire is azt, vagy kefírt, akkor kb meglesz a tápszer helyett az adag...
szóval feladtam, h valaha is eszik tápszert, egy éves kortól pedig elkezdjük a tejet.
napi menü:
fél 7-fél 8 között: cici, alvás
ébredés után reggeli: egy szelet kenyér / 3/4 zsemle vajjal
10.00: gyümölcs (ált.ban 2 alma, vagy 1 alma+barack/banán/szilva) - nekem a védőnő azt mondta, hogy d.e adjam a gyümit, d.u már ne annyira...
11.45 körül: ebéd (90%-ban házi készítésű főzelék)
15.30 uzsi: joghurt
17.00 nyit a pékség: kötelező az egy zsemléjét megvenni:)) ezt elrágcsálja
19.10 vacsi: tejpép v. főzelék
fürdés után kb. 20.00 cici
Igazán nincs mit, csak az igazat írtam a hsz-ben:D
Én is most vettem tescoban bodyt 5db-ot, 2300ft volt.. De a minősége labdába sem rúghat a SCAMP mellett! Szerintem...
itt bcsabán a centerben (máshol plázának hívják:-)
jó volt a csaj?
:-D
bankba vidd magaddal riett.
az meg van.
érdekes noni a pasikat sokkal jobban kedveli, a nőkkel távolságtartóbb. kivéve aki tesómra hasonlít, azokat bírja, szóval a lényeg a fekete hosszú haj, sötét szem. a szőkéket nem nagyon bírja....az anyóssal bajban leszünk :-DDDD
Lépek én is
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!