2008 őszi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Bezike! Mizu veletek?
Corallnet! Jól írod, ált. hasonló problémákkal küszködünk, s rajtunk kívül más családok is. Csak nem mindenki írja le/mondja el...
Nálunk sem működik tökéletesen minden. Én is morgonc lettem, estére (mire a párom hazaér) tiszta ideg vagyok, a 3 gyerek teljesen lezsibbaszt, sokszor kiabálok és utálom magam ezért. :-( Persze a párom nem ezt várná... Hazaér, mi fogadja? Síró gyerek (vagy csak zsivaj:), fáradt, ideges feleség, rendetlen lakás...:-S Kinek kell ez?! Én megértem, de miután mindennel végzek, s 10 körül (na jó..11..) beesek az ágyba, már nincs kedvem őt babusgatni. Hogy mire vágyik a férfi? Tudom én. Rendes lakás, csendes gyerekek, illatos, vidám feleség, meleg vacsora...(forró p..ci;-P) Egyelőre még nem tudom mindezt biztosítani, de szerencsére elég türelmes típus a drágám...:-)
Mostanában mi is többet veszekedünk, civakodunk...de szerencsére költözésig még nem fajult a dolog. Nem is tudnék hová menni, s az Árpi sem...
Kitartás csajok, nemsokára jobb lesz!!! Nálunk is az első babás év volt nehéz, utána már ha nagyobbak, már önállósodnak és jut idő másra is! Én az ovit várom, akkor biztos könnyebb lesz majd. Domi suliban lesz, Bence oviban. Na majd kiderül...
Szép napot!!!
Hello mindenki!
Hát ez remek! Nem vagyok egy ideig és mi fogad??? De szinte mindig ez van. Amikor kicsit nem írok vagy kevesebbet olvasom a fórumot akkor is egyből olyan problémákkal szembesülök amikkel saját magam is küzdök.Ez még ha morbid is de érdekes! Nálunk is csak a kínlódás van általában a magánéletünkben mármint mindketten fáradtak, nyűgösek, hisztisek, sértődöttek...soroljam....vagyunk.Én kivagyok az egyedülléttől, a monotóniától a fáradtságtól.Persze van hogy elfelejtek mindent de hamar visszazuhanok a gyagyaságomba.Most én is a szüleimnél vagyok Lilivel ami egyébként is tervezve volt, de ennek ellenére már nagyon vártam, hogy kicsi segítséget kapjak a gyerek körül meg a férjem is szellőztesse a fejét.Hogy ez mi a nyavaja???A válságot is be tudom ennek mert egy csomó dologban hatalmas akadályokat gördített elénk. De hiányzik az, hogy magam legyek vagy kikapcsolódjak, lazítsak. Én sem tudom kire hagyni a kicsit.Nekem pedig szükségem van néha a kikapcsolódásra. Bízom benne, hogy helyreállnak a dolgok mindnkinél, vagy így vagy úgy.Sokat kell kibírni az embernek!
Bezike ez most már mindig így lesz,meg kell szoknod:-)))
Én is azt hittem minél nagyobb Viktor annál könnyebb lesz,de tévedtem.Elkezdet biciklizni,múltkor is az utolsó pillanatba kaptam el,nehogy essen egy hatalmasat,hihetetlen hogy miket tudnak csinálni.Leventét mostanában már nem lehet magára hagyni már a földön sem,mászna már fel az ágyra,ha dolgom van be a kiságyba,ami nem mindig tetszik neki,de az van.
Úgy látom, ezt a kórházas körutat még egy párszor megjátszuk mi is. Meg mindegyőnk... mi ugye hétfő este voltunk... éppen kijöttünk az ügyeletről, már a következő páros a 2-3 év körüli kislányukkal ott voltak. Az meg feldugott valamit az orrába... este 10 óra volt...
Úgyhogy készüljetek lányok!
sziasztok!
Kicsit sok volt ez a két nap nekem is ráadásul apa délutános teljesen magamra maradok.Kedden mind két gyerekkel voltam dokinál,ne hogy már jól induljon a nyári szünete Viktornak is.Tegnap délután meg elesett itthon,de olyan szerencsétlenül,hogy mehetünk a kórházba röntgen csináltatni,mert azt hittem hogy eltört neki,teljesen úgy tartotta és sírt borzasztóan.Szerencsére a sógorom értünk tudott jönni,hogy elvigyen.De nálunk rossz a röntgen ezért másik városba kellett mennünk,hihetetlen.
Szerencsére csak meghúzta borogatni és kenni kell neki,de annyira túl játssza még menni sem tud miatta:-))igazi pasi lesz úgy látom!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Én mindenkinek drukkolok és erőt kívánok a nyugodt párkapcsolathoz!!
Csajok amkor vissza kerültök a munkába egész életetekben erre a gyerkőcökkel otthon lévős időszakra fogtok a legjobb időszakként visszaemlékezni :-)))))))))))
Vagy ti találkoztatok olyannal akitől nem ezt hallottátok?
Sziasztok!
Bezike drukkolok nektek.Biztosan sikerul valahogy megoldani a problemat.Szerintem jo otlet,hogy elkuldted egy kicsit,igy legalabb rajon,hogy mit veszithet.Azert az is jo jel,hogy mindennap latogatja Marcit :).
Sziasztok.ilyen mélypont nekünk is volt a kapcsolatunkba,igazábol én a mai napig kezdek megzakkani az itthonlét miatt,+ hogy az összes gyerekekkel+a háztartással kapcsolatos probléma mind az én nyakamba volt..
nekem megmondta a párom hálisten hogy mi a gondja,és én meg változtattam rajta.pedig elég nehéz a 3gyerekkel egyedül,ő sokat melozik,ha meg itthon van,itthon is,sajna van mit csinálni a ház körül.nálunk a nagymamák se nagymamák ..:((értem én erre azt pl,hogy anyuék jönnek 2-3hetente,anyosék meg..még ritkábban,.azt ennyi.
De amig gipszes volt a kezem,a párom annyit segitett...és sikerült megértenünk egymást,hogy kinek mi rossz :(
ő bekapcsolodott a háztartásba ,és szerintem rájött hogy mégse fenékig tejfel az itthonlét a srácokkal..:S:)
Kitartást mindenkinek,és legyetek vidámak..:)folyton mosolygósak..nálunk ez használt !:)
Szia Bezike!
Kezet foghatunk nálunk ugyanez a helyzet tegnap este nagyon összevesztünk azt mondta váljunk el ...erre én az miért megoldás ő éli szépen a kis világát én meg szenvedjek egyedül a gyerekkel egyszerűbb elfutni a gondok elől.
Nekem azt mondták az ismerősök fogadjak babysittert mert nekem az a bajom ,hogy nincs semmi időm magamra meg persze a férjem is keveset van itthon igy keveset foglalkozik a gyerekkel ami nekem fáj.Higyjem el teljesen feltöltődök ha elmegyek egy pár órára egyedül ....nem tudom lehet,hogy megpróbáljuk .Igazából nálunk az a gond,hogy egyfolytában belekötök a férjembe ezt ne igy csináld minek mész el itthonról stb stb...ami igaz de kicsit én is kezdek megzakkani az itthonlétbe.
Akivel idáig beszéltem mindenkinél voltak ilyen mélypontok...úgyhogy reménykedek hátha túljutunk rajta .
Réka nektek ,hogy sikerült túljutni rajta ?
Bezi kitartás !!!!
Jó reggelt!
Van egy nagyon jó ismerősünk a Wekerlén. Nagyon jó kis környék. :)
Sziasztok!
Csak gyors bekukk...
Bezike! Kitartást! Ha tényleg szeret, visszatalál... Ha nem, akkor meg menjen csak...úgy nincs értelme együtt élni! Tudom kemény szavak, de ez az igazság. Én legalábbis nem tudnék együtt élni valakivel úgy, hogy nem szeret(em)...
Mi is játszóterezünk. Bencével muszáj, meg a Domi is igényli még. Linett szereti a rugós libikókát, a bébihintát és a csúszda is nagy kedvenc...:-) Homokba még nem tettem, de nemsokára azt is kipróbáljuk. Bencénél is tartottam tőle, hogy megeszi, de végül szépen elvolt és megtanulta, hogy a homok nem a fogára való..:-))
Na, lépek ...dolog van.
Szép jó reggelt mindenkinek :-)
Jó olvasni benneteket, hogy már mennyivel előrébb vannak a babáitok fejlődésben mint Levcsi aki 5,5 hós de mégis mintha sokkal kissebb lenne:-) Mindenkinél jók a képek és tündériek a kicsik :-)
JÁTSZÓTÉR: nagyon nehéz olyat találni ami baba barát, de itt a kerületben van! Mi Wekerlén lakunk és ez egy kertes, családbarát övezet. Nemrég tiltották be a játszótereken a dohányzást, úgy hogy büntethető ha rajta kapnak valakit! Úgy néz ki tudomásul vették!
BÉBIPAPI: Nagyon jókat főztők változatlanul :-)
SÉTA: Mi minden nap 10 órai után, 10 óra körül indulunk a közért, piac stb. turára ez kb.1,5-2 óra a sétával együtt és babakocsiban kb. 20 percet szundizik. Nekünk hiába van kertünk Levcsi az álló babakocsiban nem marad el, úgyhogy kitenni se tudom az udvarra levegőzni :-)
BEZIKE: Erőt és kitartást kívánok neked!
Én mint a fórumotokba tolakodó kívül álló úgy látom, hogy ti lányok nagyon össze barátkoztatok és mivel belelátást hagytok egymásnak az életetekbe, mert már nem kevés ideje beszélgettek így amikor a lányoknak mesélsz ők tudják picit ápolni a lelked és sokat segíthet a szivednek ha megérint a szeretetük :-)
azon vagyok...
apa bekattant miután megszületett a gyerek, egyre rosszabb lett itthon a helyzet, hülye dolgok derültek ki róla, én szenvedtem, nem foglalkozott velem, aztán azt mondta érzelmi válságban van. sokszor éreztem magam megalázva és már nem bírtam. Csütörtökön elzavartam annak reményében, hogy elgondolkodik és visszatalál hozzánk.
Most várom, hátha megjön az esze. Csak az a baj, hogy minden nap haza jön megnézni a gyereket. Így nehéz gondolkodni... én meg csak örlődök...
Sziasztok, látom mindenki jól van. Olvaslak benneteket, de mostanában nem nagyon van kedvem írogatni. A magánéletem romokban, apával mosolyszünet, igazából nem lakik most itthon...
szóval nincs kedvem semmihez, csak a gyerek tartja bennem a lelket. Ha ő nem lenne, már rég összezuhantam volna. Szóval ez van.
Marci 8700 gr körül van, szépen ül már, a kádban is ülve fürdik. Sokat mozog, kúszik-mászik és már támaszkodva feláll. Állandóan beszél, magyaráz, nagyon jó fej, sokszor huncutkodik, viccelődik. Édes, imádom....
Jó éjszakát nektek én is megyek aludni, végre még egy nap eltelt....