2008 őszi babák (beszélgetés)
Apa nagyon büszke! :)) Főleg amikor körvonalazódott, hogy kis trónörökös lesz, már hívott is fel mindenkit! :)) Azt mondta mindenkinek, hogy akkora f..a van a fiamnak, ha látnátok! :DDDD Én meg nem győztem pisszegni, hogy halkabban, mert még a szülészet folyosóján voltunk! :))
Igen legtobbszor az afp utani ultrahangon szoktak megmondani(jobb esetben).A fiuknal hamarabb kiszokott derulni.A kisfiamnal is egesz hamar megmondtak (17 hetesen) de a lanyom dugdosta az intim testreszet.:-).Nala soha nem mertek kijelenteni 100%ban hogy lany.De vegul is tok mindegy a lenyeg hogy egeszsegesek legyenek.
Nagyon édes!!!!!!!!:))) A kis lábaival ahogy tornázik!:))) Az leendő apuka mit szólt?
Réka, nagyon tetszik a hajad az esküvőtökön, én is hasonlót szeretnék, semmi összetettet, de mégis elegánsat!
alapesetben nem szokták megmondani, nekem is csak 75%-ra mondta és majd 4 hét múlva pontosít, de annyira a képünkbe tolta a kukacát, hogy nem lehetett nem észrevenni! :))
Milyen hamar megmondtak a nemet.En mar azt varom amikor a megszuletett babacskak kepeit mutogatjuk egymasnak:-))
És képzeljétek igazi kis tornász volt, még bukfencezett is egyet, meg szopikázta az ujját! :))
A doki 75%-ra mondta, hogy kisfiú, mert úgy szétrakta nekünk a lábát, hogy ihajj, és látszódott egy "gyanús" pöcök a lábai között! :))) Majd 4 hét múlva megerősíti.
Ja és 52 mm a kis drágám! :))
Gratulalok!!!Nagyon cuki ahogy a labait felteszi:-)))))
Sziasztok! Feltettem a 12 hetes uh-képet! :))
A sogoromek mar kb 8 eve itt laknak.Elvileg csak latogatoba jottunk ki,aztan itt ragadtunk:-).
es volt valami ismerosotok kint vagy csak ugy belevagtatok a nagyvilagba?
Hat eleg nagy valtozas volt.Foleg en az elejen utaltam itt lenni.Na nem mintha most nagyon szeretnem csak egy ido utan kezdi megszokni az ember.Hogy meddig maradunk hat meg en sem tudom.Egy-ket evig meg biztos itt leszunk.
ja gondolom a gyerekekkel.hat akkor ez nagy valtozas volt mikor kikoltoztetek.es meddig tervezitek a kinti eletet?
Egyutt jottunk ki nem angol.
a parod angol,vagy o is ugy ment ki?
Marcius vegen es csak kb 2 hetre.Csak a szuleimet latogatjuk meg.Angliaban elunk.
Honnan jöttök haza? hol éltek?
en az enyemet nem tudom sajnos.jol teszed hogy elmesz 4d-re is.meg a genetikat is,mert azert szerintem az fontos.mikor jottok es mennyi idore?
Sziasztok!
Mindenkinel zajlanak az esemenyek ultrahang,vervetel.Lilla82 nagyon cuki a babad.En hetfon megyek uh-ra akkor 11hetes leszek.Aztan mar elvileg csak 1 uh-m lesz.De megyunk haza magyarorszagra jovo honap vegen akkor elmegyek egy 4d -re.12.000 ft ert talaltam olyat ahol genetikait uh-t is csinalnak a 4d vel egyutt.Nekem fontos mert itt nem csinaljak.Azt akartam kerdezni,hogy van valaki akinek az rh faktora negativ?Szep napot mindenkinek!Ja es rekag jo babamozizast:-)))))
Én látom az úszkáló magzatodat!
Lilla nagyon aranyos a baba!! Biztos jó volt ezeket az élményeket átélni!
nem tudom miert de eltunt az adatlapomrol a kis uszkalo magzatom:(
6,1 cm:) pici, de egy kész kis emberke:)
Fú, ez nagyon izgi, meg minden, teljesen odavagyok, már alig várom, hogy én is betöltesem a 12. hetet. De édes!!!!!!
megneztem.olyan nagynak tunik,bar gondolom olyan 7cm korul lehet.az enyem is hasonlo,csak hat picurabb.de nagyon cuki:DDD
Genetikai vizsgélatra mentem, így először hasi uh-val kezdték, bemérték mindenét, orrcsont, állcsont, bőr vastagsága-fejredő, a fej méretei, hossza, stb. Aztán hüvelyivel nézte meg, de akkor már csak a látvány miatt, a hasi uh-val sokkal, de sokkal többet lehetett látni, a hüvelyivel pedig inkább alulról...keresztbe tette a lábait, meg nyújtózkodott, és amikor a doki megmozgatta a hasamat, a pici ringott a magzatvízzel együtt, és borzasztóan mocorgott,kapálódzott, nem tetszett neki, hogy felébreszették! Aztán mentem vérvételre, tényleg nem kell félni tőle!
lilla nem teszed fel? mar nagyon akarom latni:D
de jooo.akkor ma sok uh kep lesz:D
További ajánlott fórumok: