2008 őszi babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Végre hazaértem az SZTK-ból.Újra kellett csinálni a kenetett,mert a laborban az eredményt eltüntették.Reggel 8-tól most végeztem,rengetegen vannak.2hét múlva mehetek az AFP-re,arra is megkaptam a beutalót.Remélem mindenki jól van,ha tudtok pihenjetek sokat.
18-án megyünk apával és a babókánkkal 4d-re :))
már nagyon várom :))
nehogy azt hidd :)) nekem 1,5 hónap alatt nőt meg 88-ról 95-re :)))
persze nekem sokkal előbb elkezdett nőni, mert nem első terhesség, sokan kérdezik, hogy ikrek lesznek-e :)
nekem már a köldökömnél kell mérnem, mert ott a legnagyobb a pocim :))
nekem már 95 cm az átmérője :))
Szia!
Az a 90 cm nem semmi:). Hol méritek a pocakméretet? Nekem pl a köldököm alatt pár cm-rel csúcsosodik, de mondjuk 90 biztos nincs:). Bár elég vékonyka voltam derékban+hastájékon, szóval annyi cm-t szerintem képtelen lett volna nőni mostanra a pocó.
Szia!
Szerintem nem baj, hogy csak 1 kg-t híztál. Jön majd a többi is, emiatt igazán ne aggódj!
sziasztok.sajnos a héten csak esténként tudok benézni,mert a főnök a héten a nyakamon van.tényleg szomorkás hogy kihalófélben a topik:(hol vagytok lányocskák?:D
réka szerintem ez teljesen normális.mindenki más.látod van olyan aki hányós és van olyan aki meg egyáltalán nem.szerintem a hízással ugyanez van.barátnőm a 20.hét után kezdett hízni.most a 25.héten van és összesen asszem 3kilót hízott.én meg a 15.héten vagyok és már leköröztem,pedig vékony alkat vagyok.
ja és a pocakméretem 90cm:D bebebeeeeee:DDD
Csajok! A véleményeteket kérném!
17 hetet betöltöttem és ma mértem magam, még mindig csak 1 kilót híztam, és egy kicsit aggódom.
Csak azért mert a mellem növekedése (2 méretet nőtt) felveszi azt az egy kilót. És már van elég rendesen pocim is, szóval nem tudom, hogy mit csinálhatnék, vagy szerintetek nem gáz, hogy csak ennyit szedtem fel?
Az a röhej, hogy ugyanannyit eszem, mint előtte, vagyis nem fogyizom, meg ilyenek. Eszem amit megkívánok és mégse gyarapodunk...
Sziasztok! Jó régóta nem volt senki. :)
Hogy vagytok lányok?
Sziasztok!
Nincs ma nagy forgalom:). Hogysmint vagytok?
Voltam védőnéninél, kimondottan örült a hízásomnak, meg annak is, hogy már sokkal-sokkal jobban vagyok, mint mikor legutóbb találkoztunk.
A vizeletemben szerinte túl sok a fehérvérsejt, több mint tízszerese a megengedettnek, de majd mutassam meg a dokimnak és ő majd eldönti, hogy mi legyen. Ja azon meg teljesen kiakadt, hogy az ultrahangot végző orvos ráírta a leletemre, hogy az apa életkora miatt genetikai tanácsadás javasolt. Azt mondta, ha 70 fölött lenne, akkor esetleg, de így röhejes az egész. És ennyi történt:).