2008 őszi babák (beszélgetés)
én is elég sokat hánytam, 8-13 hét között fogytam sokat (5és fél kilo), de a védő azt mondta csak ha nem eszek bajok lesznek, pedig eszek, de nem értette meg hogy mihelyst megettem valamit már ki is jött, azt mondta direkt csinálom. amugy én is elvesztettem egy babát 2 éve, s most veszélyeztetett terhes vagyok.te nem?
Jo reggelt!
En meg mindig nem vettem elemet a merlegbe,lehet hogy majd megfogok egy kicsit lepodni ha vegre megmerem magam.Nikice a lenyeg,hogy jol vagytok a babaval es persze,hogy hizik az ember hiszen a baba is novoget :).A vedonok neha okoskodnak ne is figyelj ra;).
Most látom, félidős vagy! De jó!! Mostantól kevesebb van hátra, mint ami eddig eltelt! :)
Szép napot lányok!
Sokat olvasgatlak benneteket, tök jó, hogy hasonló gondolataink vannak. Engem is állandóan a kilók aggasztanak, pedig nem kéne, és igazából még nem vészes a helyzet, de a 45 kg-os védőnőm múltkori szájhuzogatása nagyon rosszul esett. Egy csomót vártunk a babára, sajnos egyet el is veszítettünk, és most őt az érdekli legjobban, hogy a táblázat szerint sokat fogytam???? Basszus...8 hétig hánytam, még jó, hogy most nagyobb ütemben hízok. Azért próbálok nem foglalkozni annyit ezzel, de sokszor eszembejut.
Mondjuk szerencsére az enyémet sem zavarja, de azért szülés után, ha már a baba sem szopizik, jó lenne visszanyerni a régi (vagy hasonló) alakom. Most egyébként én sem foglalkozom vele, nem ez a legfontosabb, hanem a babóka.
amugy az én combom is narancs börös lett, de hát ez van sajnos, kenegettem s kész, amugy is mindig kisruhákba rohangálok amik térdig érnek (mert nem jönn rám naci) igy ugyse látják, a páromat meg nem zavarja :)
én eddig 5és fél kilot fogytam, fogalmam sincs hogy miért. de én úgy vagyok vele, hogy ha hizok akkor hizok, hiszen pocakos vagyok, s azt eszem ami jól esik.ha meghizok akkor hát meghiztam, de nem törödöm vele. meg ugy vagyok vele hogy akinek nem tetszik az ne nézen rám. a párom azt mondta hogy akkor szép egy terhes nő ha kerek. én ehhez tartom magamat. és jó érzés hogy végre nem a kilokra kell gondolnom
De jó neked!!!!! Bárcsak én is zabálhatnék, de nem merek, mert a narancsvidék a lábamon egész komoly már... Mindig azzal vígasztalom magam, hogy majd utána lefogyok...
sziasztok,sikerült valamennyire visszaolvasnom.
én is csatlakozom a sok gratulációhoz azoknak akik most tudták meg a baba nemét.
úgy látom mindenki szerencsére jól van és szépen fejlődnek a babucik is.ez a legfontosabb:D
a nagy evéseknek én sem bírok ellenállni.
én is ettem párszor paradicsomoshalat,sőt még halmájat is.meghát mindent amit megkívánok:(
azt mondják a 30.hét körül a kismamáknak elmegy az étvágya.
viszont csodálkozom azon aki csak két meg három kilót hízott,én hetente több vagyok:(
na jó azért nem,de most tartok kb.10kg plussznál:(
Ma egész nap "zabáltam" ugy érzem magamat mint egy bálna vagy tehén. Az utolsó két hétben a pocim megduplázodott, de súlycsökkenésem van, úgyhogy ehetek, mert a doki hízásra ítélt :)
Meg amúgy is ha jól esik akkor miért nem :)
Akkor most már nyugodtan iszom a kamilla teát. :)
Neked is köszönöm. Nagyjából egyidősek vagyunk, gondoltam, valaki csak "átesett" már hasonlón! NAgyon kívántam, bár tudom, a konzerv most nem ajánlatos, de most legalább egy darabig megállom.
Köszönöm szépen! Végül nem bírtam és ettem is, de belépni már nem volt időm! Köszi!!
Szia Diamond! A jobb oldalon fekvésről én is olvastam valamit, hogy nem ajánlják, de én szoktam úgy aludni, sőt... A kamilla teáról akkor olvastam, amikor megfáztam, de egyértelműen azt írták, hogy iható terhesség alatt. Több helyen is ezt olvastam. És én ittam is bőven.
Sziasztok! Nagyon jó pihit mindenkinek! :))
Gratula azoknak akik most tudták meg a bébi nemét! :))
nagyon aranyos, mi is megyünk majd 3 hét mulva :) doki szerint akkor majd többet látunk. Itt félegyházán sokal olcsobb mint máshol (szerintem). 4d az is + egy csomo képet is kapunk, kiirja az egészet dvd-re 25 perces, s csak 6.500 forintba kerül. szerintem elég jó
Ahol fekete-fehér a kép, ott 2D, közben pedig átkapcsolnak többször is 4D-be, ott a videon is színes, legalábbis nálunk:).
2D-ben mérnek és ellenőrzik a szerveit a babáknak.
Ez amúgy egy vágott video, az eredeti 15 perces.
mezeszserbo, nagyon szupi a video.de ez 4 d? én azt hittem h a 4d az szines.de nagyon aranyos kifiutok lesz
Mezeszserbo! Szuper a video. Micsoda kis kukacos! :-))) Nagyon orulok nektek! Ezt az 5 percet ti allitottatok ossze vagy ez az "egesz" amit ok adnak? Megirnad (esetleg priviben,hogy ne utkozzunk szabalytalansagba;-) ) a reszleteket a vizsgalatrol es arakrol.Gondolom naluk is kulonbozo "csomagok" vannak.Elore is koszi!
szia nikice, szerintem ehetsz paradicsomos halat, én is ettem s nem lett semmi bajom
egy forumon olvastam h nem ajánlot a jobb oldalon aludni, ti tudtok erröl valamit??? meg azt is ot olvastam h nem szabad kamila teát inni, ha tud valaki valamit akkor irja meg léci, mert a pasim most tiszta para
Szia Nikice!
Nyugodtan ehetsz paradicsomos halat, ha szereted.
Koszonom szepen :))))!!!
Mindenkinek gyonyoru hetveget.
Sziasztok! Szerintetek ehetek paradicsomos halat? Ti esztek ilyesmint?
Gratulálok!Most néztem a videót a babáról!Nagyon aranyos a kis kukacos!Vigyázz magatokra!Puszi
Mindenkinek nagyszerű hétvégét kívánunk:)!
Pihizzetek, sétáljatok, érezzétek jó magatokat:)!
Mint: méreteket beírtam a naplómba.
Szépen látszik már a pocid, gratula!
sziasztok pocakosok!Kellemes hétvégét, mozogjatok ki, mert gyönyörű az idő!!! :)
Szia gabibus!
Neked és minden kismamának jó pihenést,kellemes hétvégét:-))))
Kellemes hetveget mindenkinek!:-)
További ajánlott fórumok: