2008 őszi babák (beszélgetés)
Miért nem ajánlják a strandot? a természetes vízben félek egy picit a fertőzés veszély miatt
Lehet jobban ellehet viselni ezt a meleget a tóparton.Azt tudom hogy a strandon nem ajánlják,hogy a vízbe menjünk,de ilyen természetes vízbe bele lehet menni?
A te fiad neve is Levi lesz? A párom határozta el tegnap, nem is volt választásom, de nekem tetszik, úgyhogy maradunk ennél.
Sziasztok Csajok!
Sajnos mostanában ritkábban vagyok/leszek, mert romokban a lakás és leköltöztünk a balcsira. Remélem szerdára végeznek a munkások nálunk és akkor végre elkezdhetem berendezni Flóra szobáját. :))
Itt a Balatonon egyébként sokkal elviselhetőbb a meleg, mint a városban szerencsére.
Sziasztok,szép napot!
Diamond nem is tudtam,hogy a te kisfiad neve is Levi lesz.
Doki mondta volna ha tényleg rossz lenne.
Az enyém inkább éjjel van fent, de nappal is rájön hogy kopoghatna egyet anyunak, olyan aranyos :D
sziasztok! Épp most volt nálam a védő s mondta hogy nem jó az uh. "0 hetes uh eredményeim: felkarhossz 29, combcsont hossz 33, buksija meg 48/62/180.
Nektek mik az eredményeitek a 20 hetesen?
Vagy menyinek kellene lenni?
Hello, lekopogom, de nekem éjjel nagyon jól viselkedik, mindig hagy aludni. Vagy csak én nem érzem, annyira mélyen alszom?
Jó reggelt mindenkinek!!! Nagyon meleg van , de egy kis hideg tusolás csodákra képes :D
Levike egész éjjel bokszmecset játszót, káosz ez a picur, de szeretjük nagyon :D
Sziasztok!
Meglestük Zsebibabát (végre apa is), és továbbra is nunisnak néz ki! :)
Szerencsére minden rendben van vele, és az orvosom is megnyugtatott, hogy az eredményem miatt ne aggódjak (toxo). Maszatka most méretileg 24-25 hetesnek felel meg! :)
Sajnos csak 2d volt, meg a doki is amúgy picit nyűgös volt, de kikönyörögtem, hogy a párom hagy jöhessen be. De szépen mutatkozót, végre :D
Szia diamond!
Neked is gratula a kisfiúhoz,úgy látom ők lesznek többségben.
Szia liaandi!
Nagyon jól sikerültek a képek,nagyon aranyos rajta a kisbabád.
:) én örülök hogy lány :)
Végre még egy lány. Eddig a fiúk nagy többségben vannak...
a genetikain lányt mondtak :) Meg mindenki más is azt jósolt :)
Mi nem igazán tudjuk még. Mondtak ezt is azt is. De már nem is fogallkoztat annyira. Mjad kiderül, legkésőbb október végén! :)
Diamond! Gratulalok a kisfiuhoz!!! Kepet nem kaptatok? Vagy csak 2d-s volt? Tegyel am fel,ha van!!!!
Liandi! Nagy-nagy gratula! Milyen edesen bujik....
:-))
Gratulálok a kisfiúhoz! Van még olyan, aki nem tudja a baba nemét?
Diamond és hogy sikerült megszerezni az afp-s eredményt? Hol maradtam le?
Gratu a kisfiúhoz, meg elég jó afp-s eredmény! :)
Liaandi neked meg Ramcsihoz gratu :))))
Hát igen, annyira boldogok vagyunk most, de lépek kaját csinálni :D Majd még jövök
Gondolom büszke is volt magára rendesen!
köszi liandi, apuka is látta :D
sziasztok, épp most jövünk a dokitól. z afp 1,14, a picivel minden oks, s kukis!!!
Köcömöm!Büszke is vagyok ám!A kislányom is állandóan a videót akarja nézni!Várja a tesót!
További ajánlott fórumok: