Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 őszi babák fórum

2008 őszi babák (beszélgetés)

6277. mint (válaszként erre: 6276. - Gabibus)
2008. júl. 21. 23:44

Bizony bizony :) Silver Cross lett,bar loolat akartam.Mivel mar van 2 gyerek ugy dontottunk,hogy ez kevesebb helyet foglal,igy nekunk praktikusabb.

Akkor drukkolok,hogy minel hamarabb learazzak a jarganyt amit kineztetek.

6276. Gabibus
2008. júl. 21. 22:24

Mint! Nektek meg megsem loola gepetek lesz? Mintha arra emlekeztem volna.Jol latom,hogy dogos Silver Cross a vegeredmeny?;-)) Az nagyon meno!!

Nekunk meg mindig nincs meg!:-( Most azt varom,hogy megint learazzak a valasztottamat,mert 2 honapja mar le volt csak lekestunk rola.:-((

6275. Gabibus
2008. júl. 21. 22:09
Koszi a dicsereteket! Kb. ennyi lett jo az egesz 4d-bol.:-)) Mazsolam jol beugratott bennunket.Igaz ezt mar 6 hete is ugyanigy eljatszotta.Fel oran keresztul dolgoztam,mint az orult es a szonografer is,de hiaba.Epp csak a vegen ebredt meg egy kicsit es volt hajlando elfordulni.Amugy fejjel lent van es ma a szuleszno is megallapititta es mar ket hete az orvos is azt mondta.Nehogy a vegen trefaljon meg bennunket ezzel is es forduljon vissza!;-) Szoval ehettem en elotte csokit meg ihattam capuccionot es colat.15 perccel az idopontunk elott bealudt.Takarta a fejet ket kezzel.Viszont vegre a futykost egyertelmuen felismertem 4d-ben is es mar ezert is megerte.Azt hiszem most mar kizarhatom azt az 1%-ot is.Amugy egesz nap mozog,bujik,rugdos epitkezik.Talan egyedul az a 30 perc volt a pihenoje tegnap is,amikor "fellepese" lett volna.:-))Ugy erzem ez a gyerek ugyanolyan onfeju lesz,mint apa es anya es csak a sajat tervei szerint fogja tenni a kis dolgait.Nem surun hallgat rank.Hiaba konyorogtunk neki tegnap is!:-))
6274. kitta73 (válaszként erre: 6273. - Monix5)
2008. júl. 21. 18:41

Szia Monix!

Úgy szokták mondani,hogy a 32hétig érdemes menni uh-ra,utána már nem fér be a képbe.De én is most megyek a héten,igaz 30hetes vagyok,de úgy mondták,hogy ép hogy belefér még.Mi már szinte mindent beszereztünk,ma vettünk pelust és egy cumit.Még a szivacs van hátra a kiságyba,amúgy minden megvan.

6273. monix5
2008. júl. 21. 15:48
Sziasztok Csajszik ...tettem fel új képeket ....ki ,hogy áll a bevásárlással,háll istennek nekem már nincs olyan sok elég sok mondent megvettünk már ....remélem mindenki jól van .Szerintetek érdemes még 4d uh -ra elmenni 33-34 hetesen ?
6272. mint
2008. júl. 21. 13:12
Gabibus most lattam en is az uj kepeket,nagyon szuperek lettek :) gratulalok.
6271. vviki2
2008. júl. 21. 13:10

Sziasztok!

Köszi a gratulákat... tényleg boldognak érzem magam, hogy ilyen szép kis (nagy) családdal áldott meg a sors :-))

Bár vannak napok amikor fáradt és feszült vagyok, akkor persze én sem vagyok csupa derű, s mosoly.... és a gyerekek is könyebben kihoznak a sodromból. De ez szerencsére ritkább.

Biztos a hormonoktól van, de néha úgy túlcsordulok szeretettel, hogy csak na! Nézem a kisfiam vagy a lányom, és az jut eszembe, a pocimat simogatva, hogy mit is akarok én még az élettől? Hiszen mindenem megvan, amire csak vágyhat egy nő....

Az anyagiakat leszámítva persze... abból sosem lesz elég. De nekem ez soha sem számított.

Szerdán megyek védőnőhöz, kiv. vagyok mennyit mér, mert az ő mérlegük mindig többet mutat mint az itthoni.... :-S Aztán hétfőn doki, s utána v.mikor uh, végre!!! Remélem nem zengik be, hogy megkukacosodott a drága pici punnásunk, mert biztos lefordulok az ágyról...:-DDD

6270. nyikagi
2008. júl. 21. 13:05
sziasztok, van itt vki?
6269. brigibaba
2008. júl. 21. 12:55
halihó! van valaki?
2008. júl. 21. 12:31

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Nagyjából visszaolvastam, kicsit le vagyok maradva, el voltunk foglalva az elmúlt napokban.

Vviki2, üdv köztünk! Nagyon szépek a gyerekek és a poci is:). Gratulálok!

Én ma töltöttem be a 30. hetet, szeptemberre várjuk a kisfiunkat, akit András Eriknek fognak hívni és rettentő eleven már most is, gyanítom kint se lesz lusti:D.

Bezike, majd várjuk a beszámolót a dokiról! UH is lesz? Az nagyon jó:). Én csütörtökön megyek majd, nagyon várom, több mint két hónapja nem láttam a kis rosszcsontot:).

Kitta, a csoki meg a kóla csak bejön:). Mikor 4D-re mentünk, meg is beszéltem a babával, hogy mozogjon majd sokat. Bár neki nem kell könyörögni, nagyon izgága:).

Gabibus, megnéztem az új képeket, nagyon jók:). Kisfiatok nagyon szép, ahogy a jelenlegi lakhelye is:D.

Rekag, örülök a jó híreknek, várom a fotót Flóráról:)!

Monix jó híreinek szintén örülök és merem remélni, hogy mindenki más is csak jókkal jelentkezik majd:).

6267. mint
2008. júl. 21. 12:03

Sziasztok!

Vviki2 van egy 7 eves fiam,egy 4 eves lanyom es egy 30 hetes pocaklakom.Tenyleg nagyon szep csalad vagytok,graulalok.

6266. bezike (válaszként erre: 6265. - Kitta73)
2008. júl. 21. 11:41
Én meg a 4D miatt irigykedek, én már valószínűleg nem megyek, már csak élőben látom a kis birkózót.
6265. kitta73 (válaszként erre: 6263. - Bezike)
2008. júl. 21. 10:23
De jó neked,én csak holnap megyek uh-ra.De csütörtökön is megyünk akkor apával és Vikivel 4d-re,remélem sikerül jó felvétel készíteni.Minden esetre eszek előtte csokit és iszok egy kis kólát,attól állítólag felébrednek.
6264. bezike
2008. júl. 21. 10:05
Ja, Vvikinek üzenem: 30-dik hetet betöltöttem, első gyermekemet várom, aki fiú lesz. Marci lesz a neve, mert én egy nagyon eleven rosszcsont kisfiúról ábrándozom, és hozzá ez a név passzol.
6263. bezike
2008. júl. 21. 10:03
Sziasztok, jó reggelt! Én ma megyek a dokihoz, már nagyon várom. A fiacskám nagyon aktív itt a hasamban. Fura volt, de a tegnap éjjeli viharnál nem csak én voltam fenn végig, hanem ő is. Gondolom, érezte rajtam a feszültséget, meg amekkorákat dörgött, nem csodálnám, ha hallotta volna...
6262. kitta73
2008. júl. 21. 09:31

Sziasztok,mindenkinek jó reggelt!

Ezt a mai időt nekem találták ki,végre megint nincs meleg.

6261. Gabibus (válaszként erre: 6260. - Vviki2)
2008. júl. 21. 08:47

Szuperek a kepek Vviki! Nagyon szep "kis" ;-) csalad vagytok. A pipacsos kep kulonosoen jol el van talalva.

Mindenkinek legyen szep napja!:-)

6260. vviki2
2008. júl. 21. 08:26

Jó reggelt!

Látom még mindenki pihizik :-))

Az én fiam pedig itt toporog mellettem, és azt hajtogatja, hogy "mennyü, mennyü.." azaz menjünk le! Megnéztem az adatlapokat, nagyon szupik a képek mindenkinél (akiét láttam). Tettem fel én is, a családról is és a pocakról is :-))

Szép napot, majd jövök...

6259. vviki2
2008. júl. 20. 22:30

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk...

Mi sem húztuk a végéig sem a lányommal, sem a fiammal. Dominika 5 nappal, Bence pedig 14 nappal jött előbb. Most sem készülök "ráhúzni", bár ki tudja...

Jó éjt mindenkinek!

6258. brigibaba
2008. júl. 20. 20:12

Szia VIKI!!

a 33. héten járok a második kisfiammal ! Van már egy 6 éves fiam aki nagyon szeretett volna tesót ezért lesz most másik!!

Egyébként a védőnő szerint én sem húzom ki a legvégéig!! Bár ki tudja!!!

6257. brigibaba
2008. júl. 20. 20:09
sziasztok csajok!!
6256. kitta73 (válaszként erre: 6255. - Rekag)
2008. júl. 20. 20:06

Szia rekag!

Örülök,hogy minden ok Flórával,kitartás már nem sok van.Annak meg külön örülj,hogy könnyű szülésed lesz,gyorsan túl leszel rajta.

6255. rekag
2008. júl. 20. 19:21

Sziasztok! Ma voltunk uh-on, minden ok Flórával, kaptunk újabb képeket róla, majd hétfőn felrakom őket. Szerencsére nem nyílt tovább a méhszájam és a méhlepény is jó helyen van, úgyhogy úgy tűnik megússzuk a császárt. :)

A doki szerint könnyű és gyors szülésem lesz, mert nagyon puha a méhszájam, hát úgy legyen. :))

6254. Gabibus
2008. júl. 20. 14:41

Hello VViki2!

En 29. hetemet fejezem be ma es elso babankat,kisfiunkat varjuk,allitolag szeptember vegere.Megerzesem es szamitasaim szerint azonban en ugy gondolom 20-nal tovabb nem fogjuk huzni.Persze a vegen ugyis o dont,hacsak tovabb nem marad bent,mint a kiirt ido.;-)En imadom a meleget,de terhesen 2 het 38 fokban maga volt a pokol.Nem birnam,de mivel mas eghajlaton elek ezert most nem is kell.Az en pocakom is kemenyedik mostanaban egy csomot.Legalabbis azt hiszem,de mivel elso babam nehez eldontenem,hogy csak o fesziti ki az egeszet vagy a mehem az.Talan egyszer ez,egyszer az.Legalabbis ahogy utanaolvasok ugy tunik.Tovabbi kellemes takaritast neked.Nekem mar nagyon nehezen megy pedig lenne mit.:-((

6253. kitta73 (válaszként erre: 6252. - Vviki2)
2008. júl. 20. 12:57

Szia vviki!

29hetes vagyok,a második kisfiúnkat várjuk.Viktor októberben lesz 3éves.Szeptember végére vagyok kiírva,de viki is 36hétre jött,úgy hogy nálam semmi nem biztos.Én szerencsésebb vagyok,szinte minden megmaradt viki után,nekem is csak szivacsot kell rendelnem a kiságyba.A meleget utálom,de ez van.

6252. vviki2
2008. júl. 20. 12:45

Sziasztok!

De aranyosak vagytok...:-))

Hogy bírjátok pocival ezt a nyarat? Azt hiszem szerencsénk van, mert nem jött be az időjósok előrejelzése, miszerint aug. közepéig pokoli hőség lesz, eső nélkül... Én csak akkor szeretem a nagy meleget, ha vízparton vagyok :-D

Aug. 4-től lesz szabin a párom, akkor még legyen egy kicsit jó idő, utána jöhet a 20-25 fok...

Ne haragudjatok, de nincs türelmem végignézni mind a 6250 hozzászólást a fórum indítása óta, így nem nagyon tudom ki hol tart a terhességében. Ha van kedvetek írhatnátok róla, hogy hányadik hétben jártok és hogy hányadik babus...stb.

Gondolom ez úgysem esik senki nehezére, hisz ilyenkor az ember szinte csak ezzel tud foglalkozni (legalábbis gondolatban).

Mint! Mekkorák a gyerekeid? Ti is így terveztétek, hogy 3 legyen?

Hétvégenként ált. én sem gépezek, de most bónusz hétvégém van.... A lánykám az apjánál (elváltam), csak egy hét múlva jön haza. A kisfiam pedig elutazott apucival a mamához. Ez az első hétvégém nélküle (22hónapos). Féltem nagyon, hogy elmarad-e majd a mamival, de (bánatomra) nem is emleget... Igaz már "nagyfiú" és nagyon okos. Elbúcsúztam tőle, így tisztában van vele, hogy én itthon maradtam. Azért fura nagyon....

Nem tétlenkedtem, tegnap elmentem matracot vágatni a pici ágyába, délután pedig kitisztítottam a szőnyegpadlót mindkét gyerekszobában. Kézzel... (Majd meghaltam estére.)

Ma átporszivóztam, és elpakoltam. Utána a konyhát vettem kezelésbe, végigpucoltam a csempét hidegzsíroldóval + a tűzhelyet. Ja, és kiteregettem. Mit ne mondjak, amíg a csempét pucoltam, végig keményedett a pocim. Nem tetszett a Lininek hogy "dolgozom"...

Ebéd, aztán most egy kis pihi....

Még ki akarok pakolni a kopnyhaszekrényből, mert már nem tudok berámolni a kupitól....

És a gyerekeknél sem ártana "szanálni", mert mindenféle hülyeséggel vannak tele a játéktárolók. Na de akinek van nagyobb csemetéje az úgyis tudja.....

Na munkára, mert így sosem végzek!

Szép napot mindenkinek!

6251. kitta73
2008. júl. 20. 11:40

Sziasztok,szép napot:-)

Remélem mindenki jól érzi magát,ebben a jó időben.Nálunk már kezd borulni,úgy hogy enyhült az idő.

vviki üdv.közöttünk.

6250. bezike
2008. júl. 20. 09:29
Sziasztok, megint itt vagyok, látom, most sincs nagyon senki. :( Mondjuk a hétvégék ilyenek szoktak lenni. Apa elment dolgozni, csak este jön haza. Vviki2 üdv. közöttünk!
6249. mint (válaszként erre: 6246. - Vviki2)
2008. júl. 19. 23:22

Udv kozottunk!

Sok a hasonlosag :) en is 79-es vagyok es a harmadik babankat varom.

6248. vviki2
2008. júl. 19. 23:13

Köszi :-)

Jó éjt mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook