2008 őszi babák (beszélgetés)
köszi a megnyugtatást.én is úgy gondolom hogy neki nem fáj,mint nekem,de azért nem voltam benne biztos.meg most múlóban van végre.
pár héttel ezelőtt ettem én is egy pizzát,amin rossz volt a szalámi,attól is gyomorrontást kaptam,de szerencsére az mindjárt ki is jött.
Egyik éjjel nagyon furát álmodtam. A saját babámat tartottam a kezemben, de csak egy nagyon kis részletet láttam belőle tisztán, méghozzá az egyik pofikáját, ami olyan kis duci babás volt. Öleltem és puszilgattam őt és éreztem, hogy mennyire szeretem. Viszont az arcát nem láttam, nem tudom, milyen volt. Szerencsére engem eddig a rossz álmok elkerültek, mindig ilyen édeseket álmodok róla. Le is kopogom...
Mi is csak a boltba szaladtunk el,de a lakásba is jó idő van végre,délbe aludni fogok egy jót Vikivel:-)
Semmi baja nem lesz ne aggódjál:-)
Nekem még 20hetes körül volt gyomor rontásom,de én hánytam és a hasam is ment,de nem lett baja a babának.
Ja, megnéztem a képeidet, látom, hogy voltál. Ott biztosan nagyon jól lehetett látni a cuncust. Szerintem neki kutya baja. A főtt kukorica felpuffaszt, azt érezheted. Amúgy ne is mondd, már vagy 4 napja én is azt akarok enni...
Akkor biztos, hogy lány lesz, ne aggódj. Nekem tuti fiú, olyan egyértelműen mutatta a kukacát. Te voltál 4D-n?
valami kajával elrontottam a gyomrom még tegnap.hajnal 5 óta fájdogál.vagy lehet hogy a főtt kukorica nem tett jót,de nem bírtam ellenállni.ilyenkor szerintetek a picinek is fájhat,vagy a rossz kaja nem jut el hozzá?
sziasztok
hát nekem is pont ez jutott az eszembe.én is bevásároltam a lányos dolgokból és mivan ha mégis fiú bújik elő.biztos imádni fogom úgy is,csakhát akkor egy gyors bevásárlás,mert azért fiúra nem igazán adhatom a rózsaszín dolgokat.
azért bizakodom hogy jól látta a dokinéni.3-szor is megerősítette.
Hello, a kánikulát én sem szeretem, de itt éjjel óta esik az eső, ki sem lehet mozdulni. Ez sem olyan izgi...
Csibe, cuki a kisfiad, még jó, hogy most derült ki, nem amikor már mindent bevásároltál, lányra készülve.
Sziasztok,jó reggelt.
Nagyon jó idő van,végre esik és hűvös van:-)Lehet hogy ezzel csak én vagyok így,de már untam a kánikulát.Én is gratulálok csibe,nagyon jó a fénykép.Még jó,hogy időben észre vették,hogy mégse kislány:-))))
Csibe! Nagyon edes!:-)) Gratula megegyszer!
Kellemes hetveget mindenkinek!
Sziasztok, jó reggelt. Csibe gratulálok, a kisfiadhoz, nagyon aranyos. És a neve is szép.
hát igen kissé meglepődtem , de még az a jó h csak 1 hónapja sejtettük h lány, s csak pár db zoknit vettünk neki.na meg tesóméktól hoztam el a kislánya ruháit, amiket most vihetek vissza.de örülök h minden oké.684gramm és tündéri kis baba.olyan kis pisze orra lesz mint nekem.
hát ez jó.gondolom eddig teljesen abban a tudatban voltál hogy lány,nagy volt a meglepetés biztos mikor mondták hogy mégsem az.lényeg hogy jól van és minden oké vele.de tényleg jobb még időben megtudni.
köszi gabi az infót.akkor ha kérek a gyógyszertárban nem fognak rám furán nézni.
Gratula a kisfiuhoz!!! Meg mindig idoben vagytok! ;-) Kepzeld,ha 8 honapig azt gondolod,hogy lanyod lesz es akkor derul ki,hogy nem. :-)) Varjuk a fotot!
Koszi Duncan az infot! Pusziljuk Rekat es a kicsi Florat! :-)
Itt illatszer boltokban lehet,de biztosan odahaza is a DM-ben vagy ilyen helyeken.Sot talan gyogyszertarban is.
sziasztok , megjöttem a 4D ről , és 100% kisfiú láttam a kis kukiját. hát a másik doki jól benézte hogy 80% kislány. Ugyhogy most Fanni helyett van egy Martinkánk. rakok fel fotót is.
bezike az én méretem is 75b volt.a fehérneműsben az eladó azt tanácsolta vegyek 85c-t.úgyhogy vettem egyet.ha esetleg más lesz a méretem akkor meg majd veszek szülés után.addig jó lesz ez az egy is.
úgy látom mindenki nagyon elkezdett készülődni.én a kórházi cuccokkal még sehol nem tartok.nincs még hálóingem,amiben jó szoptatni,és azt sem tudom hol vegyek.eldobható bugyit hol lehet beszerezni?
sziasztok
nagy gratula rékának,bár gondolom nem pont így tervezte,de az a lényeg hogy minden oké velük.nagyon meglepődtem mikor olvastam,bár nekem is végigfutott az agyamon hogy biztos valami történhetett hogy nem jelentkezik.
Koszi az infot :).Remelem a kis Flora hamarosan kikerul az inkubatorbol es az anyukajaval lehet.
Örülök hogy minden rendben van velük!Puszilom őket!
az inkubátor miatt még nem szoptathat de lassan azt is megengedik neki:)
Sziasztok:) Csak jelenteni jöttem hátha nem tudjátok:)
Rekag és a kis Flóra baba jól vannak, Rekag-ot császározni kellett végül, Flóra pedig még az inkubátorban van:) de nagyon jól vannak, azt mondják jövőhét vége felé haza is mehetnek:)
Sziasztok Látom mindig akkor jövök amikor nem vagytok itt olvasom Rékát nagy gratula neki !!!!!1 nappal előbb volt kiirva mint én remélem az én kisfiam bent marad még ameddig kell.....kezdek parázni....
Amúgy a kórházi cuccom nekem is össze van már pakolva soha nem lehet tudni....
További ajánlott fórumok: