Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 őszi babák fórum

2008 őszi babák (beszélgetés)

10447. gerduska
2008. dec. 18. 13:26

kicsit mentségére szolgáljon,hogy mi miattunk munkahelyet váltott 2honapja,ahol egyböl vezetö beosztásban dolgozik,emiatt kell hetnte 2szer,esetleg 3szor este8ig lennie :(((

szerintem kicsit megterhelö neki most ez is még,ö amugyis nehezen kezelte az új helyzeteket ,változásokat.

remélem beindul nála az igazi "apa",ami a patriknál volt :)))

de attol függetlenül én imádom ám,mert tudom hogy mi vagyunk a mindene,csakhát senkise tökéletes..

rossz szokásai nincsenek,sose beszél csunyán velünk..csakhát néha lüke:D.

na mindegy erröl ennyit..

Jaa képzeljétek,mivel mozdulni se tudok hogy ajándékokért futkozzak,ezért a páromnak a netröl rendeltem tegnap egy Forma1-es ajándékcsomagot.és ha hiszitek ha se,tegnap 2kor rendeltem,és ma délbe már meghozták!!!!annyira örülök,még sose rendeltem igy..de ha ezt elöbb tudom,lehet mást is rendeltem volna..

10446. gerduska
2008. dec. 18. 13:13

sziasztok!

na tegnap mintha a párom megérezte volna hogy szidom..:)...reggel ö kelt,összekészitette a nagyot a suliba,elment nekünk boltba,este beugrik a tecsoba :)

jaa és karácsonyig még kivesz egy napot,csak ugy,hogy velünk legyen,és még 24töl itthn lesz,asszem egész 5ikéig :))))))))))))))))))))))))))

holnap visz kozmetikushoz este,és lehet mehetek utánna "csajozni'" is..

én nemtudom mi szállta meg..:D

10445. rekag (válaszként erre: 10442. - Bezike)
2008. dec. 18. 13:01

Minden kapcsolatban vannak mélypontok, nálunk is voltak, főleg amikor még pár hetes volt Flóra. nem igazán tudott vele akkor még mit kezdeni hisz csak evett, sírt vagy aludt egész nap. Aztán valahogy ahogy teltek a hetek ráérzett az apaságra és rájött, hogy az is elég ha csak mellettünk van, nem kell feltétlen mindenben részt vennie.

Szerintem nálatok is egyszer megoldódik a dolog, csak lehet hogy több idő kell neki, talán amikor már mászni fog Marci akkor jön rá, hogy szüksége van a fiának rá.

10444. bezike
2008. dec. 18. 12:28
Nem tudom, remélem most már ő is elgondolkodik egy kicsit, és felnyílik a szeme. Na, de beszéljünk vidámabb témákról, ne az én szerencsétlen házaséletemen sajnálkozzatok, nem szeretnék senkit se terhelni vele.
10443. kitta73 (válaszként erre: 10442. - Bezike)
2008. dec. 18. 12:24
Valószínűleg féltékeny a drága,sajnos ez nem csak a gyerekeknél van.Próbálj vele közösen csinálni dolgokat és amennyit csak lehet vele lenni.Unoka tesóméknál ugyan ez volt a helyzet,de idővel rendeződött.A párod most azt látja,hogy mindig csak a kisfiaddal vagy és csak vele törődsz.kitartás:-)))Nálunk ugyan ez van,csak Viktor csinálja,ő is csak egy férfi lesz,igaz:-))
10442. bezike (válaszként erre: 10441. - Kitta73)
2008. dec. 18. 12:16
Biztos vagyok benne, de nekem most lenne szükségem a segítségére, és most nincs itt. Amúgy is úgy megváltozott a kapcsolatunk mióta megszületett a baba. Amikor terhes voltam imádott, a tenyerén hordozott, ölelgettük, puszilgattuk egymást állandóan, most meg... ha haza jön ad egy puszit, és ennyi a fizikai kontaktus. Persze én sem tudok annyit foglalkozni vele, mert hát ott van a Marci, de én legalább próbálkozom. Nem tudom, most nagyon el vagyok keseredve.
10441. kitta73 (válaszként erre: 10438. - Bezike)
2008. dec. 18. 12:10
Kitartás bezike,minden rendbe lesz.Lehet neki több idő kell,még rááll az apa szerepre.Ha majd nagyobb lesz és elindul meg dumál majd Marcika,ő is többet fog vele foglalkozni.
10440. kitta73 (válaszként erre: 10436. - Rekag)
2008. dec. 18. 12:08
Tényleg nyugtató,mikor Levi egy hetes volt nekünk is írt fel a dokinéni,itt van a szekrénybe.Még nem használtam,de jó tudni,hogy van.
10439. kitta73 (válaszként erre: 10432. - Vviki2)
2008. dec. 18. 12:07

sziasztok!

Viki én ugyan így vagyok,nekem estére tűnik kevésnek a tejem,alig van benne valami.Viktornál rengeteg tejem volt,sokat ki öntöttem,meg kidobtam lefagyasztva.Pedig most is fejem állandóan,még sincs annyi.

10438. bezike
2008. dec. 18. 11:49
Sziasztok, az apa-szidó soraim hozzászólásai alapján megállapítható, hogy kétféle pasi van: aki tökéletes férj és apa és az ellenkezője: pocsék, és ez nem is nagyon zavarja. Jó olvasni, hogy vannak aranyos, segítőkész apukák is, és irigy is vagyok ezerrel. Apa tegnap megint fél 9-kor jött haza, így aztán egész este nem nagyon szóltam hozzá. Elegem van. Elhatároztam, hogy ha ma is ilyen későn jön haza, akkor határozatlan időre anyámékhoz megyek. Karácsony ide, karácsony oda. Hátha elgondolkodik itt a bús magányában...
10437. mézeszserbó (válaszként erre: 10436. - Rekag)
2008. dec. 18. 10:55
Igen, tényleg megnyugtató lehet. Vagy az se rossz, ha van fagyitej végszükség esetére, mert ha valami miatt kell, addig elég, míg tápszert irat valaki.
10436. rekag (válaszként erre: 10435. - Vviki2)
2008. dec. 18. 10:52
egyébként szerintem megnyugtató, ha van otthon egy dobozzal, vagy legalább a recept megvan. nekünk október óta ott figyel a polcon egy kibontatlan Hipp Bio 1-es tápszer, szerintem már ott is marad, de megnyugtató, hogy ha gáz van akkor van mit adnom.
10435. vviki2
2008. dec. 18. 10:44
Köszi...én is azt látom, hogy elégedett. A párom meg tápszert akar iratni neki, mert én mindig mondom milyen kevés a tejem...legközelebb nem panaszkodom neki.
10434. rekag (válaszként erre: 10432. - Vviki2)
2008. dec. 18. 10:39
szerintem is elég neki! Flóra vacsi nélkül aludt el pl., nem aludt egész nap és nagyon hulla volt már estére. még fürdés sem volt.
10433. mézeszserbó (válaszként erre: 10432. - Vviki2)
2008. dec. 18. 09:44
Szerintem elég neki, csak reklamálna, ha éhes!
10432. vviki2
2008. dec. 18. 09:39

Sziasztok!

Tegnap annyira kevés volt a tejem, hogy estére "lógtak" a cickóim, mint a leeresztett lufi...:-(( 10ml-t fejtem este 10-kor a 2-ből... Linett 9-kor kajcsizott, szerencsére egy cici után beájult... most kelt fel...akkor mégiscsak elég volt neki, ha fél 10-ig durmolt, nem?

Jaj..olyan bizonytalan vagyok! Bencénél dőlt a tejem, most meg....Iszom a teát, fejek...na majd meglátjuk...

10431. vviki2
2008. dec. 18. 09:35

Igazság szerint az én párom is bevásárol, mosogat, felsöpör, felmos ha kell...főzni még nem vitte rá a lélek...de egy sülttojással simán elboldogul :-))) A Linettet is dajkálja és a Bencével is sokat játszik. Dominikával is foglalkozna, de a csajszi nem igényli :-(

Ennek ellenére vannak olyan dolgok amiről másképp vélekedünk és ez engem fel tud hergelni, de nagyon....meg sokminden más....jókat lehet vele veszekedni..:-))))

Azért ott még nem tartunk, mint a Gerdusék...

10430. mézeszserbó (válaszként erre: 10424. - Kitta73)
2008. dec. 18. 07:56
Én is csak jókat írhatok, semmi okom panaszra:).
10429. rekag
2008. dec. 17. 21:08
Sajnálom csajok, hogy a férjeitek ennyire nem veszik ki a részüket a gyereknevelésből. Az én drágám szerencsére maximálisan segít amiben csak tud. Pl. ő fürdet és altat, meg hétvégén vigyáz Flórára, hogy el tudjak menni vásárolni. Lehet hogy nálatok is javulni fog a helyzet ahogy nagyobb lesz a bébi.
10428. Tonettó (válaszként erre: 10425. - Gerduska)
2008. dec. 17. 20:51
Panaszkodj nyugodtan! Elhiszem, hogy kivagy!
10427. Tonettó (válaszként erre: 10424. - Kitta73)
2008. dec. 17. 20:50
Hasonlóan csak jókat tudok írni a páromról. Ilyenkor érzem,hogy micsoda szerencsém van emberemmel :)))
10426. mint
2008. dec. 17. 20:19

Sziasztok!

Gerduska gyonyoru kutyaid vannak,most neztem meg oket :).Nekem snacijaim voltak(schnauzer) egy orias meg egy torpe.Sajnos mar egyik sem el :(.

Jo ejt mindenkinek.

10425. gerduska
2008. dec. 17. 20:07

az a baj az én páromba hogy anosék viselkedése vele /velünk/ eléggé megviseli.csak ö ezt elfolytja sajna,de én tudom, meg már egyszer ö is bevallotta,hogy az ilyen "behülyüléseit" nagyrészt ez okozza.

anyosék viselkedése pl: mikulás:gyerekek megkapták azt a mesekönyvet amit anyos nyáron vett ,mert akciós volt,csak nem hozhatták haza a srácok..:S

én kaptam 1 darab konyharuhát..

a párom meg 2pár..LYUKAS zoknit,ami a meghalt papájáé volt...állitolag tiszta uj,de már a moly kirágta...:(((

de a huga viszont havonta repül olaszba,mert ott lakik a pasija..ami kb 50-60ezer ft,és hozzáteszem hugi nem dolgozik,esti suliba jár..:S

huu ne hari lányok,szó..ásom is van,meg panaszkodok..huu de csak ide irom ezeket,másol nem szoktam..:P:)))

10424. kitta73
2008. dec. 17. 20:01
Hát csajok lehet én vagyok a kivétel,de én nem tudok rosszat mondani a páromra.Bármit megcsinál itthon kérés nélkül,a nagyobbikkal játszik a kisebbiket fürdeti.Ha kell takarít,felmos,boltba megy,egyedül főzni nem tud.Birka türelme van,lassan 9év után sem tudtam még felidegesíteni:-)))
10423. vviki2
2008. dec. 17. 19:16

Háát, panaszkodni én is tudnék...inkább bele sem kezdek...hosszú lenne :-)))

Néha olyan idióták ezek a pasik!

10422. gerduska (válaszként erre: 10421. - Gerduska)
2008. dec. 17. 18:43

ha meg mondon neki,hogy kéne kicsit változtatni,mert érzem hogy ez már az egészségemre is kihat,erre a válasz : jóvan akkor ö leszámol,azt itthon marad hogy legalább nekem jó legyen...

akkora bunkó nem????

10421. gerduska (válaszként erre: 10415. - Bezike)
2008. dec. 17. 18:41

sziasztok.. bezike,gondolhatod nálunk ugyanez van ,csak én 3gyerekkel vagyok!!!!hetente egyszer legalább rosszulvagyok sajnos,a kimerültség /testi,lelki,idegi/miatt.

én párom hetente 3szor este 9re ér haza,és elvárja hogy rend legyen,vacsi kész,srácok tisztán pizsibe..ennyi.

ö még sose fürdette meg noel,meg már lassan 2hete egyiket se :(.itthonvolt szombat d.u,meg vasárnap egész nap,de besértödött rám,mert lehülyéztem,és nemcsak hogy miatta a kozmetikushoz ,meg a barátnömhöz nem tudtam elmenni,de még a gyerekekkel se állt szóba!! gondolta igy állbosszut! gyönyörü mi???!!

szerintem az én párom most jött rá,hogy kicsit hirtelen sok neki a 3gyerek+ a nagy felelöség....

utánna meg még a mai napig bocsánatot kér hogy akkor behülyült,de szerintem ez édeskevés...

hüü jó hosszu voltam..:))

10420. Gabibus (válaszként erre: 10419. - Mézeszserbó)
2008. dec. 17. 18:25
:-)) Hat o igy sikerult. Tegnap voltunk orvosnal es ujra megkerdeztem,hogy nem "koros"-e ez a meret. Nem vagyunk cukrosak, nincs semmi egyeb bajunk igy nincs okunk barmi ilyenre gyanakodni.A fogunk elindult ugy nez ki,de meg valoban honapokba telhet mire tenyleg mutatkozik barmi is. A nyuglodes viszont addig tarthat! :-(( Ez van. Mindannyian csak remenykedhetunk,hogy nem kell kicsikeknek sokat szenvedni a fogaikkal.
10419. mézeszserbó (válaszként erre: 10410. - Gabibus)
2008. dec. 17. 16:47

Meg is lepődtem volna, ha egy normál méretű 68-asba /3-6 hós/ belefér a kis vasgyúró:). Andris két kg-val kisebb, s ő is azokat hordja már.

Azért tök fura, nem tudok a kisfiamra két kg-ot ugyanehhez a hosszhoz elképzelni. Pedig olyan kis édes Péter a cuki hurkáival:))).

10418. mézeszserbó (válaszként erre: 10415. - Bezike)
2008. dec. 17. 16:40
Nem irigyellek, így nem lehet könnyű:(. De talán idővel megváltozik és máshogy áll majd a dolgokhoz kicsit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook