2008 Olimpia - Peking (beszélgetés)
Azt kiszurkolom,meg kell lennie,bízom bennük nagyon!!!
Ha holnap a póló sem sikerül,akkor végünk....Borzalom-olimpia!
Tóth Timinek,aki a végén sírva dobta a hetest,és aki amúgy az én kedvencem,na neki azt kellett volna csinálnia,hogy nem a kapuba dobja a labdát,hanem egyenesen a bíró kezébe....
Mint volt sportoló nem szeretem,ha a bírókkal foglalkozik bárki,de ami itt ment,amellett tényleg nem lehet elmenni szó nélkül.De sajnos Korea-tól elvették az aranyat,kárpótolni kellett őket...
Ebből is látszik, hogy a sportdiplomáciánk egyenlő a nullával. Azt a hajtást, kitartást és küzdőszellemet, amit a lányok bemutattak a szembeszeles játékvezetés ellenére csak dicsérni lehet. Az 5gólból, amit a végén dobott Korea nyugodtan behúzhatnak 4-et a két ruszki bírónak. Amit elvettek a norvégok ellen, visszaadták ellenünk. Nincs igazság.
Gratulálok a lányoknak, az erkölcsi győzelem a miénk! Ebből lehet meríteni később.
Nagy hajrá a kajak-kenu szakágnak mára!
Azért ez már eszméletlen, hogy a bírók mennyire tudnak ellenünk fújni. Mindig minket magyarokat hordanak le, mégis mindig minden külföldi ide telepszik be Magyarországra. Az összes külföldit ki kéne innen űzni a ge*ibe.
Hú de nagyon felhúztam megint magam.
HAJRÁ K.Kati:)
Ez lesz a következő arany:)
figyi azért ez nem teljesen igy van.
nem mondom vannak kivételek, de általában azért többnyire lehet finanszírozni. csak okosan kell beosztani a pénzt.
nálunk is van kettő de ugy oldjuk meg a dolgokat és ugy szervezzük hogy teljen rá.
ezért van csak két gyerek és ezért nincsen 3. mert ha már 3 lenne , nem telne.gyereket is ésszel kell szülni:))
nem azért hogy utána sírjunk hogy nem futi semmire:))
További ajánlott fórumok:
- Nyári-téli olimpia(helyszín-időpont)
- Reális egy olimpiai aranyért a kb 30-35 millió?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Undorító - az olimpiai megnyitó
- Mi a véleményetek Update Norbi olimpiai véleményéről?
- Ti mit gondoltok Farkas Péter volt olimpiai bajnokunk viselkedéséről? (most hozták haza)