2008 márciusi babák és anyukák ide! (beszélgetés)
Szioka mi is járogatunk már de érdekesen:))
Elindul aztán az elsö 10lépés után átvált mászásba de nagyon cuki már kb 1 hónapja elindult:))Ma megcsináltatuk az utlevelet ugyhogy várjuk a postást és mehetünk a mamihoz:)
Hát remélem a jövö hétvégén lessz már nagyon készülök rá :))
Remélem a duplo is megérkezik majd:)
Megvettem legalábbis remélem sikerül majd az üzlet is:))
A jövö hónapban meg majd veszünk hozzá alaplapot nem gondoltam volna hogy ilyen drága az az egy lap:((KIváncsi leszek mi lessz a tökmag reakcioja remélem tetszik majd neki:))
lenne még egy kérdésem amit vetél az hány darabos.
már ezzerel nézem a legokat:))
Akkor jo nállunk ugyanez a szitu megy az a legjob amit lehet utni csörög zörög.Pl a fürdöszobában egy beépitett fali szenyestartonk van imádja az ajtaját csapkodi:)
nállunk a formabedobos kockák vannak szét egyenlöre de imádok rálépni:-O
Én azt hittem töbe kerül de ezért ez se olcso alapunk az van de csak a legohoz de szerintem beszerzünk a tökmagnak egy ilyet ha építsen:))
Anya meg pakoljon:))
Hát remélem jol sikerül majd lessz egy kis ebéd .
És megkérdezhetem hogy menyiért adnak egy ilyet??
ez az a dulo ugye nagyobb mint a sima legó?
itt Pesten van egy kifejezetten legobolt, ami egy kicsit olcsóbban adja a bolti árnál, és ott vettem...
amúgy annyira nem hatotta meg a szülinapozás, de szerintem érezte, hogy valami van...a tiétek is biztos jó lesz...
Megnéztem nagyon aranyosak vagytok.Tök aranyos volt a tortája lasan a miénk is készül:)
DE lego szerintem a jövö hónapban veszünk.Te hol veted?
Hát he nem én vezetek akkor mindig melette ülök:))
A kis békám nem is birná ki.
De majd csak megszokja.
Nektek mikor is van vagy volt a szülinapotok??
Az akkor nagyon jo én nem tudom velünk mi lessz
Ha sötét van az autoba akkor hisztizik állandoan az ölésbe is csak egy darabig van el:((
Nem is igazán szeretek egyedül menni a városba kocsival mivel van hogy végig orditja az utat és olyankor nagyon utálok vezetni.
de remélem kinövi majd:))
Hát igen minket is igen le szokott fárasztani az ut........
Igen hosszú de lassan már mi is szeretnénk kijutni majd kiderül hogy jön össze az utlevél és páromnak a szabi de jo lenne már egy kicsit csavarogni:))
Nállatok a béby hogy viseli??
Én nagyon kiváncsi leszek mert a kicsi fiu nállunk igen hisztis:)))