2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
na bocsi hogy eltűntem az előbb de jött a barátnőm babázni!!
Ági tiszta cuki Zalán!!!!!!!!!!!
Igen én is féltem beszedni, de ezt egy olyan orvos ismerősöm ajánlotta, aki 3 gyereket nevelt fel. Ő is szoptatott és volt, hogy szednie kellett valamit.
Én is lázas voltam, muszály volt szedni valamit. Ugyanakkor féltem Gréti el ne kapja, de szerencsére tényleg igaz az, hogy az anyatej megvédi őket.
Lehet hogy azért vagyok egy kicsit merészebb, mert én nagyon sokat vaciláltam a terhességem alatt is, mivel végig hánytam, és szedtem a Daedalont. Nem volt olyan nap, hogy ne jutott volna eszembe, nem ártok-e ezzel a babámnak annak ellenére, hogy volt aki javasolta, és az unokatesóm pl. mindkét babájával szedte is. Talán azért is mertem beszedni, mivel nekik sem lett semmi bajuk. Borzasztó időszak volt ebből a szempontból.....az az állandó aggodalom.
hát ez olyan, hogy nem tudhatja az ember, hogy lesz e bajuk tőle, az nem látszik rögtön, ha károsodik tőle valamilye ...
Nem megijeszteni akarlak, de erre ne alapozz!
A Panadolt nekem is mondta még a nőgyógyász, amikor hazajöttem a kórházból.
Most karácsony alatt csak Amoxicillint szedtem, mert állítólag a penicillin származékokat lehet szedni, és C-vitamint. Én ugyanúgy szoptattam, Grétinek nem lett semmi baja tőle, és ugyanúgy szopizott, mint előtte.
Én terhesség előtt Panadolt vettem be, és azt lehet szoptatás alatt.
Egyébként az orvosok mind mást mondanak arról, hogy mit lehet és mit nem, szerintem ők sem tudják biztosan. Persze van pár gyógyszer, ami tutira árt, de néha úgy tűnik, hogy csak össze-vissza találgatnak.
Oké!
A fiúk egész jól vannak,Zalán alszik,apa tv-t néz.Csak én vagyok még tiszta nátha.Nem akar javulni a helyzet.
Sziasztok csajok hogy smint?
Rohanok a naplódba Ágica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Rengeteg új kép a naplómban.
Én most karácsony alatt influenzás voltam, és a háziorvosom Cataflamot írt fel mint láz és fájdalom csillapítót, mert azt lehet szoptatás alatt szedni.
Most aztán tényleg megrémültem, ahogy írjátok milyen nehéz a szülés utáni első mensi. Remélem lesz még időm rákészülni.