2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
én nem mondtam senkire, hogy kövér, inkább azt, hogy Gréti lehet sovány..
Brigi, megnéztem a videót a férjemmel.. haláli!
Boldog féléves szülinapot nektek is.
Szijjasztok! Ilyen sok lurkónak van szülinapja? Boldogságosságot nekik, a Picúrom is ma ünnepel, féléves lett, el sem hiszem!
A kis Emmácskának is boldog 5. hófordulót!
Ja és még a születési súlyunkat sem fogjuk megduplázni fél éves korunkra. :)
Szia Ági.
Boldog 5. hófordulót nektek!
Biztos nem kövér Milán.Zalán is 8 kg volt szerdán.
Egyébként hogy vagytok?Hogy birod az év eleji hajrát?
Nekem kedden lesz egy APEH ellenőrzésem.Igaz "csak" adatellenőrzés.
Nemtudod miért lehet ez?
Sziasztok!
Igaz, hogy Nóri még 4,5 hónapos, de mégcsak 5,5kg, kb. havonta hízik 0,5 kg. Így számításaim szerint fél évesen lesz kb. 6,2kg. Úgyhogy ne aggódj! :) Kis fitness baby-k :)))
Szép álmokat én még dolizok kicsit mert nyakamon a határidők:(:(
Háááát Milán is 8 kg 5 hónaposan, az is igaz hogy imád minden féle kajót,de majd tesuek róla fel meztelen képet és látni fogjátok hogy egyáltalán nem kövér, vagy mégis csak az anyuka elfogult:)nemtom majd döntsétek el több szem többet lát és másként.
Köszike, és dehogy nézünk komplett hülyének, az máshol kezdődik...amúgy örülj neki hogy még nem találkoztál ilyen üzivel nem igazán tud örülni neki az ember, kíváncsi volnék arra a pihent agyúra aki ilyen híreket gyárt hogy félelemben tartsa az anyákat, mert azért maga a hír ha nem is igaz még is csak elindít bennünk egy reakciót.
nagyon cuki ,hogy bele mélyed a mesébe:)))))
Sziasztok!!
Csak kicsit ugrottam fel!! Tettem fel Bencéről egy videót a naplóba!! ha van kedvetek,és ha nevetni akartok...
mesét néz a drágám, de annyira belemélyedt hogy csak na!! Remélem mindenki jól van sok puszi az összes babának és mamának és apának.. és nagyon szép álmokat!!!
Puszka
Még mikor először olvastam az iwiwen,én is nagy bőszen továbbküldtem.Aztán derült ki,hogy mi van.De ez már jó másfél éve volt.
hát én nem látta de mostmár tudom:(((de nem sok időm van tévézni talán mióta manó megszületett vagy 3 szor ültem elé ha ráérek itt lógok inkább:)))
nem néz senki hülyének, nyugi! Szerintem elsőre mindenki bedől ezeknek, de majd Te is látod, hogy mennyi hasonló kering itt-ott. Én is csak azért írtam, hogy tudd :)
ja, nem ismerem, itt olvastam, talán az őszi fórumon.. de olvastam már máshol is, hogy 4-5hónaposan vannak már 8-9kilós babák.. amikkel nincs gond, csak ilyenkor meglepődöm, hogy Gréti még a 7et sem üti meg... persze én igy szeretem vékonyan:-)))) mondjuk doki nem látta őt november óta, talán 2hét múlva elmegyek, biztos, ami biztos..
Ez pedig hazugság.Anno a tévében is foglalkoztak vele,hogy így akarják befeketíteni a multikat.
Ez kinek a babája?Ki ilyen nagy?
na kár volt feltenni most mindenki komplett hülyének néz de én még tényleg nem kaptam soha ilyesmit és megbiztam az osztálytársamban viszont ezek szerint ő is csak tudatlan nánási marad:(((
Hú olvasni is borzalmas, remélem tényleg nem igazak, én is kaptam már ilyen üziket különböző változatban pl.:hogy buszmegállóban kitépték az anyuka karjából a gyereket stb... ám azért elgondolkodtató, maga az eseményt és az indokokat elképzelhetőnek tartom azonban más országokban ahol a közbiztonság gyengébb vagy alig létezik.
boldog hófordulót Milánnak is!!!!!!
én még nem hallottam ilyenről de mostmár tudom:(( mondjuk net is csak okt óta van szóval nem régen....
Nekünk is ma van a hófordulónk Milán ma 5 hónapos.
Nagyon gyorsan peregnek a hónapok nemrég még alig vártuk hogy megszülessenek a kis csöppségeink most meg már...hamarosan a fejünkre nőnek.
Jajjj, ezek nem igazak! Úgy nevezett hoax, csak arra való, hogy teletegyék vele az email fiókjaitokat meg az iwiw üzenő falat. Valaki valamiért kitalálja, és aztán évekig keringenek különféle közösségi portálokon. Olyan ez, mint a küldd tovább 10 embernek, mert akkor 1 Ft-ot kap a beteg gyerek és hasonlók...
ŐT IS CSAK Most ültettem ide de mosmár meg nem tudok tőlle irni:)))))
nem tudom, de feltételezem, hogy ha Fehérváron történt ilyesmi, akkor azt hallanod kellett volna..
de édes! Flóra is ütné, de nem éri el :))
zzggb z ju io hfdrrrrzukhghfgjbjhhrtk.lfj cg pjiiiiiiiiiiiiiiiii
patriik küldi itt van az ölemben
További ajánlott fórumok: