2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
a helyesírásom ma sem tökéletes!!
ititni= itatni
Jó reggelt Mindenkinek!
Köszönöm az érdeklődést Ágikám!
Itt vagyok, bár ez a hét nem volt megnyerő nekünk...jól vagyunk Bálint úgyes, némi segítséggel, már hasról megfordul hátra, állandóan ülni szeretne, leköti ideig-óráig a sok játék, a játszószőnyeg.
Kérdezném: ti már próbáljátok csészéből ititni a babátokat??
1 kérdés a fiús anyukákhoz: a védőnő, vagy a gy. orvos már mondta valakinek, hogy a fütyijét húzogatni kell???
Szép jó reggelt mindenkinek!
Remélem még mindenki szunnyizik, én is csak azért keltem fel mert Milán szopizott és úgy gondoltam ha már felébredtem akkor hasznossá teszem magam , meg
Pécsre is kell ma mennünk vásárolni Milán kinőtte megint a bodykat meg a pizsijeit + a nagyfiamat fel kell pakoljuk főt kajcsival , úgy hogy tegnap apával egyész nap főtünk már nagyon untam a témát, valahogy nem szeretek főzni így 20 év után sem, sőt egyre jobban utálom a főzést.
Tegnap Milán megkóstolta először a spenótot és nagyon ízlett neki egy rendes adagot be is vágott belőle, na és persze minden zöld volt körülötte .
Ma megvettük az etetőszéket,egész vagány.Dominak is tetszik.A Brendonban Bébé Confort Omega-Jouets Jolis szín.
A vinyóról új fejlemények.Kiadta a szervíz,hogy ők nem találnak hozzá donort.Apa talált a neten egy fickót,akit fel is hívtunk.V.mi műszaki tanár egy pesti egyetemen.Fel kell vinnünk hozzá az 5.ker.be,talán le tudja menteni az adatokat.Azt mondta referenciaként a Parlamentet tudja felmutatni.Hát ha nekik segített,akkor remélem nekünk is!Úgyhogy most apa szervezi a feljutását v.hogy.Így max. egy 20-asból megússzuk.Egy Pesti Kft. 300e-t akart kérni,de Európában ők a legjobbak és mindent meg tudnak csinálni.Dehát az sok!
bocsi közben szopi volt....
én is azon nőttem fel...meg kenyér szalonnán:)))ez vicc volt....
Domi múlt hétfőn volt 7800g és 66,5cm.
Tehát a súlyával tényleg nincs gond.Csak azzal a rohadt tápszerrel.
De örömmel jelentem,hogy ízlik neki a tejcsi és nem ütötte ki.Mondjuk elég light-osra csináltuk.
A Sinlacba mindig gyümit kap,általában almát,mert azt szereti a legjobban.Eddig!Ugyanis ma kipróbáltuk a vilmoskörtét és megevett fél üveggel.Nagyon ízlett neki!
Persze,hogy így csinálom!3-4 napig egy féle,hogy szokja és minden nap emelem az adagot.Csak kajcsi után fáj a hasa egy-két órát,de ezért vezetem be lassan a kajcsikat.Csak sajna van,hogy egyik nap megeszi,másik nap kiköpi.
A krumplit bármihez adom,megérzi és kiköpi,ez nem jön be.Banánnal még várok,mert eddig a banános tápszertől kemény volt a széklete.
na majd kő arecept!!
Fú nem tudom milyen hormon van benne , de majd megnézem !
csak már kidobtam a dobozát!
depo provera a neve 3 hónapig véd
a 2.at kaptam