2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Én dunaújvárosi vagyok úgyhogy ide.
megyünk persze! Addig itthon mondókáztunk meg énekeltünk, nagyon szereti a kiscsaj.
az egyszervolt.hu-n a mesetévét is szoktuk nézni hallgatni, ez is a gyerekkorunkat idézi.
És ti hova jártok?
Közben rá kerestem a honlapjukra!
Réka!!
Ha meggyógyultatok mindenképpen menjetek el.A zene nagyon sok mindenre jó.Ha a gyereknek jó a hallása általában jó lesz a helyesírása is.Ezt sok tanár mondta meg én is olvastam.
Én nagyon élvezem ezeket az órákat.Aranyosak azok akik odajárnak.Jó kis társaság.Eszembe jut a gyerekkorom.A mondókák is eszembe jutnak amiket már régen hallottam vagy tanultam.
Szerintem annyira nem, de mindenképpen jó, ha magamból indulok ki, és kivételesen nem Emmát nézem, hogy kimozdulhatok.
nem nem! :))
ez a kicsi ritmusérzékét, hallását fejleszti és megszeretteti vele az éneklést mondókázást és nem utolsó sorban közösségben van.
Ami nálunk van ott egy csaj mondókákat és kisdalokat mond és énekel a gyerekeknek.Persze az anyukák is csinálják.Vannak nagyobb gyerekek is.( 1,másfél 2 évesek)Vannak kis hangszerek na meg persze dühöngő.Pl.csúzda,libikóka.Meg egy nagy lepedő amibe hintáztani szoktuk a babákat.Nagyon élvezik.
mi múlt héten csüt-ön mentünk volna ringatóba, de sajna Flóra beteg volt, talán pénteken már el tudunk menni.
Befojással lehet ez az altatásra?
Mi most vagyunk le szokóban a ringatós altatásról!
Dorka már nagyon nehéz,nem könnyen bírom el ezért!
Zenés foglalkozás piciknek. Állítólag nagyon jó!
éneklős, mondókázós foglalkozás.
500ft/alkalom az kb 1 óra
ringato.hu-n fent vannak az árak is.
ez nekem is igy van alatta kevesebb most is:((de mikor elmúlik másnapra visszaáll...
Ringató????
Mi is ez pontosan?Engem is érdekelne!
Bocs ha már ez téma volt ma,nincs enerdzsim vissza olvasni!
hát Móki amelyen jól evett Flóra most annyira nem érdekli semmi. úgyhogy kénytelen leszek a te példádat követni és spenótot tenni a banánhoz (Fúúúúúj).
a banán??? azt általában szeretik a picik...
Hát igazából semmi. Az almával küzdünk, volt amikor már 4-5 kanállal megevett, de mostanában semmi, és mást se igazán fogad el. Se körte, barack, sütőtök, semmi.
Nem is szabad parázni,az csak árt a tej termelésnek!
Örüljetek és szoptassatok amíg tudtok,szerintem a babák úgyis megérzik majd mikor kell nekik valami más is,és maguktól fognak már a tányérotok felé nyulkálni!
Köszi hogy írtál.. mennyi egy foglalkozás?
Ez is igaz, szerintem is!
Móki!
Mi járunk ringatóba.Éppen ma is voltunk.Huni nagyon élvezi.És én is mert jó egy kicsit közösségbe lenni.Aranyos a csaj is aki tartja.Meg nekem nagyon fontos a zene.Jövő héten farsangi buli lesz a piciknek:)))
Van olyan amit szeret? melyik gyümi az? mert azzal etesd és szép lassan tegyél bele mindig mást.. én így csaltam vele.. hetek teltek el, mire megevett mást..
szerintem nem függ össze a mensiddel... egyszerűen vannak babák akik magukat elválsztják.. ne magad hibáztasd...
Nekem voolt olyan hogy tíz percig pumpáltam és csak utána indult be, ne add fel!!!
Hát nekünk borzasztó nehezen kezdődött a hozzátápi,nagyon nagy türelemmel, csalafintaságokkal rá lehet őket venni a kajcsira..
én már elkezdtem a hozzátáplálást mikor először megjött.. akkor nem is volt probléma, érdekes, hogy akkor nekem is csak úgy ömlött a cicimből a tej... még jobban evett mensi alatt Gréti, mint amúgy... aztán rá egy hétre kb. kezdte azt, hogy már csak 2szer evett, aztán már csak egyszer.. most meg egyáltalán nem:-(
de gondolom ez is egyénfüggő...
További ajánlott fórumok: