Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Flóra se csinál még ilyeneket, de egyszer amjd csak elkezdi, legalább addig biztonságban vannak a dolgaink a nappaliban :))
na dew nem lesz ebből rendszer nálunkse!! majd ha fel akar állni akkor csinálja egyedül
! de minden esetre nagyon meglepődtem! Mondjuk minden doki azt mondta eddig hogy borzalom erős!!!
:-) ügyeske..
Gréti általában egy hónappal mindig le van maradva... De most már kezdek azért nem annyira parázni emiatt, mint régebben..
Gergő is megállt már régóta, de mostmár egyedül is kel fel hozzá... ügyik ezek a gyerkőcök!
Bence mint a medve!! telitalpon!
Gréti is sokszor szeretne ülésből felállni, de én még nem akarnám nagyon erőltetni ezt.. ő még irtóra lábujjhegyen áll... ő ráér még...
csak annyira leste a teknősbékát ami az ágyánál van! mondom felállítom hagy nézze
elkapta a rácsot és állt mint aki mindig ezt csinálta
wow!!
hihetetlen!
Bálint meg az apja elé megy az ajtóhoz!! Bizony!!
de ügyike!!!! Hát mi még ettől nagyon messze vagyunk.. Én annak örülök, ha egyedül ül pár másodpercig...
óóó naná! el sem bírjuk költeni!!!!
Bence megállt egyedül a kiságyban!!!!!!!!
tutti, jól keres az urad!!hehhee
ja és nem pótolhatja semmi!!!!!!!!!!!se pénz se más!!!!!
na az tuti hogy minden apró új tettnél jelen szeretnék lenni! Mivel ezek nekünk szólnak! az első mosoly, az első szó, az első simogatás! és itt a hangsúly az elsőn van!! abból nem lesz több!!
mivel nincs több! Muszáj....:DDDDDDDDDDDDD
És ugye be is tudod osztani???
Nagyon ügyes vagy!
Nekem sem sokkal több a gyedem, de megfizethetetlen hogy itthon lehetek és részese vagyok a fiam fejlődésének!!
változik?
ja a napok száma miatt? én még sose figyeltem..
mondjuk nekem számlára megy és abból vonják a lakáshitelt!!
A gyes nekem kb havi 25, mindig változik az összeg.
26500FT
+ 2 családi! na ez mind a jövedelmem!
Háát, szar ügy!
És ha publikus, akkor mennyi a gyes kb? 20000 ft körül?
pont ez volt itt is! dec 31.-én megszünz a munkaviszony és jan 2.án tudtam meg hogy terhes vagyok
még táppénzre se tudtam elmenni
csak munkanélkülire
Aranyos vagy! Mindenki a saját kárán tanul.. Miért mondtam fel?
Leírod, hogy nálatok hogy alakult? Vagy teljesen ugyanez?
na akkor pont úgy jártál mint én! de nekem már csak a gyes járt!!
Elvileg gyesre jogosult leszek. De amint tudok valamit, leírom. Hétfőn feladom a levelet az oepnek, aztán kb egy hónap, és megírják mi van. Addig rágom a kefét...
és ilyenkor ez hogy van, akkor nem kapsz semmit egyáltalán?
További ajánlott fórumok: