2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Szia!
Az idő úgyis a mi malmunkra hajtja a vizet.Én is "túl"vagyok két gyereken akikkel sok mindent máshogy vagy akár ugyanígy csináltam.Az igaz hogy nagyon hamar felnőnek és elszakadnak tőlünk.Most járok az egyik elszakadása idején:(:(
És ha az embernek gyereke van akkor az önző kényelmét fel kell adni mert nem azért vállaltunk a gyereke(ke)t.Majd ha felnőnek akkor lehet észre venni hogy mennyire nagy értelme volt minden belefektetett időnek és energiának:):)Aztán majd kipihenjünk magunkat abban bizonyos dobozban:(:(
Sziasztok!
RÉKA!
Boldog szülinapot kívánunk Neked!
puszi!
ránk is ez vár, de még mindig nem tudom mi lesz, illetve azt tudom van munkám csak azt nem melyik osztályon.
nem szeretnék a régire visszakerülni, több okból, az ottani emberek, a munkaidő stb miatt.
Meg azért is mert aki a helyemen van azt kirúgják ha nekem addig nem találnak mást.
Nekem ezért lelkiismeret furdalásom van, mert neki is 2 gyereke van és a férje munkanélküli
Nem szeretném, ha beszokna közénk, azért választottam , hogy mellé fekszem..nekem ilyen szerencsém nincs, van amikor 10-kor már sír...de ha jó az éjjelünk, akkor 1-kor...
nehezen tudok visszaaludni, amire elaludnék folytatódik a buli...a cumit keresi, vagy volt olyan eset, amikor a szekrény előtt ült...és sírt....én meg kerestem a gyereket az ágyban...
Talán ott érzi magát biztonságban, nem panaszképp, de minden második anyuka ezen nevetgél, mi az, hogy bulizik Bálint, amikor az ő gyereke 2 hónapos kora óta egyedül alszik és át is alussza az éjjelt??
Én jövök át hozzá, ne szokja a szülői ágyat, de komolyan, van , amikor ott el is alszom...talán előbb is, mint ő???Így nem nagyon pihentető az éjjelem.A másik oldalát nézve: jó érzés, ahogy bújik.És kapok már puszit is tőle!!
Nappal meg nagyon nincs idő lefeküdni!
Komolyan kíváncsi vagyok, egy ilyen éjjel után Reni hogyan tud dolgozni??
Anna, nem szeretnélek lehangolni, de a középső fiam
10 éves koráig velem aludt,és amikor lóg az orra valamiért még most is odabújik egy kis időre a szülői ágyba.Valami megmagyarázhatatlan jó érzés ez, nem is igen keresem az okát, hiszen én magam is a nagymamámhoz kéretőztem be az ágyba, mert a szüleim keveset voltak otthon.
Másrészt, mivel én már két nagy gyermeken "túl "vagyok, olyan nagyon gyorsan elmúlik ez a gyönyörű időszak, hogy minden ilyen pillanatnak örülni kell és megragadni amennyire lehetséges, bár amikor először voltam ilyen alvós nem alvós helyzetben magam is azt hittem hogy ennél rosszabb nincs a világon.
Nálunk is folytatódik a buli lassan minden éjjel.
Átlagban 3x 4x hív...mikor alussza át már végre????
Sziasztok!
Nálunk szintén ez az állapot az alvással kapcsolatban,tavaly az augusztusi nyaralásnál aludt velünk egy hétig a szállodában, és azóta nem akar egyedül sem elaludni, sem pedig a saját ágyában aludni.Előtte gyönyörűen egyedül aludt a saját ágyában.Általában anyának vagy apának előbb sikerül
elaludnia mint a Milánnak, ő ilyenkor mesél, énekel tovább.A helyzet nem katasztrofális ám néha igen fárasztó:(
pedig voltak jó hirdetések amire tényleg rákérdezett az ember a gyerekorvosnál,hogy jó-e a
mondjuk azt nem hiszem, hogy a multi pelusgyártók és a drogériák nem hirdettek volna
miért nem hagyták meg az ami tele volt hirdetéssel és színes volt.
ilyen jól áll az állam, hogy nem kell neki + reklám pénz?
Sziasztok!
Az még szép volt ehhez képest, ez rusnya koszos kék, mint amilyen a mappák előlapja.
sziasztok!
Réka milyen kiskönyvet kaptál azt a rusnya fehéret?
Jobbulást a gyerkőcöknek!!
Mi sokat csavizunk mostanába mert olyan szép az idő hogy ki kell használni!! Bár én is tartok egy kicsi a mefázástól mert van hogy úgy érzem hogy túl öltöztetem aztán meg úgy hogy vékonyan!