2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Köszi!
A kicsi jövevevényhez, pedig további jó egészséget és minden elképzelhető szépet kívánok az egész családnak!!
Amúgy érdekes , hogy Milán is időnként kéri a kistesót:) próbáljuk vele megértetni, hogy a mi családunkban ő a kistesó , és hogy neki nagytesói vannak.
Gratulálok Reni!
Csak most olvasom!:-)
Nem, mivel nem fér el két ágy a szobájukban... úgyhogy bölcsőben fog aludni az elején a hálóban..
Gréti meg a mi ágyunkban alszik éjjelente amúgy is :D :D
:-(((
Gréti 2éves kora óta várja a kistestvért... talán 20%ban ő is tehet róla, hogy lesz.. mert ugye mi nem akartunk... olyan sokszor kérdezte, hogy "nekem ki a testvérem"? v. "nekem nem lesz testvérem".. ezek olyan "nehéz" kérdések.. néha a szívem megszakadt... :-(
Hát azért remélem a szülés előtt egy picivel megtudom, hogy ki jön:-), mert semmi fiúsunk nincs :D :D de sajna még az ismerősök közt sem nagyon..
Meg még hogyan lesz a szobájuk (elég pici), azt sem tudom...
Mind egy, csak egészséges legyen-szerintem. Óriási gratula!
Gréti hogyan fogadta a hírt??
Én a 26.-ik héten tudtam meg, h fiacskám lesz, így visszagondolva, lehet jobb lett volna, ha a születésnél derül ki.Igazi meglepi lett volna...
Én is (itt is) gratulálok!
Nevek vannak már? És mi a megérzésed, lány, vagy kisfiú?
:-))))
Köszönöm! Aranyos vagy!!!
Hú, de megállt itt az élet!
Akkor felhozom.
Reni, nagy-nagy gratula ketteskéhez!
Gratulálok én is!
Nekünk meg telnek szépen a hétköznapok, mondhatnám, hogy szürke hétköznapok, de nem volna igaz, mindig kitalálunk valamit. Lari már menne nagyon oviba, de nem rajtunk múlik a dolog. Andris meg egy hét múlva két éves lesz, el sem hiszem, mert nekünk Ő a pici még mindig. :)
Na akkor hajrá tanulni!
Én ismét munkahelyet váltottam, de még mindig közgazdaság, több pénz, több felelősség, és persze több munka is:( majd meglátom mit hozok ki belőle, ez az év sok változással indult számonra...remélem jól döntöttem. Majd nyilatkozom pár hónap után.
Nekem most elég mozgalmasak a banki ügyeim miatt a hétköznapok + náthás is vagyok, készülök a nyelvvizsgára.. van mit csinálni :-)
Gréti jól van, szereti az ovit és már baromi nagy csaj:-)
Boldog Új Esztendőt, és mindenkinek éppen azt, amit elképzelt a 2012. évre magának illetve a családjának!!
Mi bulizni voltunk itt a falunkban egy szilveszteri rendezvényen, Milán pedig Gergővel bulizott itthon.
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Itthon voltunk hármasban,pihiztünk,ettünk,ittunk.Kora este sógornőméknél voltunk,2 hetes a picurkájuk és ez a kis gyönyörűség bearanyozta az egész estét.:D
Sziasztok!
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek így több hónapnyi hallgatás után!:-)
Remélem mindenkinek reményei szerint alakul majd ez az év!
Mi is csak négyesben voltunk,itt is csak úgy folyt a kölyök pezsgő!
Hajnal egykor már aludtam.