2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
:))
nem is meséltem, hogy Flórának vagy egy udvarlója, Dani baba. :) a baba tornán ismerkedtek meg és annyira édesek, ahogy nyúlnak egymás felé. Készült róluk fotó is, csak nem az én gépemmel, de ha megkapom majd felrakom. :)
Julika, nagyon sajnálom Zsanit! Szörnyű lehet látni, hogy milyen kis elesett...
Min akadtál ki???
A locsolást konkrétan utálom... de mivel lányom született az elköv. x évben tűrrrrrnöm kell...
hétfőn jönnek hozzánk após+sógornőm férje+kisfia:-(((
Persze pont Gréti alvóidejében jönnek, mivel 10után meg megyünk Pestre...
alig várom:-(
Hát 6 nap az tényleg sok!
Min akadtál ki?
valószinű ,nem tudom ,itt minden oki ilyen sajnos:(
de 6 nap már szerintem elég hosszú idő akkor is...
Jaj nem is irtam kiakadtam egy fórumon:)DD
hát Zsanettet visszavittem ,mert éjszaka megint lázas volt meg ma ment a hasa...de nem irt neki semmit ,hiába mondtam neki,petig jól beolvastam neki,de nem..vigyem holnap vissza ha nem javul ennyi!!!!
Szegény annyira legyengült már 6 napja beteg lázas,alig eszik valamit most meg diétáznia kell:((
fogyott biztos 1 kg ot:((
Szió!
Épp ma voltunk húsvéti cuccokat vásárolni, csak a tojásfestéket felejtettem el.
Szijjasztok!
Látom nincs túl nagy csevegés...mindenki készül a nyuszira... mizujs aúgy? mindenki rendben?
1,5-2 éves kor után lehet adni.
Én ilyen picin még nem próbálnám.
Szia!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy nincs tiltott zöldség, bármit lehet, gombát is, persze ne 10 dekát, hanem 1-2 szeletet tehetsz a hamijába. Nem lesz sztem semmi baja. Bár én még nem próbáltam...
Sziasztok!
KÉRDÉS!
Mikortól lehet gombát adni a babóknak? Az jutott eszembe, ha a húslevesbe főznék bele gombát és azt is összeturmixolnám!Szerintetek?
Sziasztok!
Én már próbáltam korábban adni Flórának darabosat, de nem tetszett neki, holnap szándékozom újra bepróbálkozni nála.
sziasztok!
Tök rég voltam itt,alig van időm,bár látom ti sem sokat írtok.Gondolom mindenki a jó időben sétál a babával.Mi is rengeteget vagyunk kinn.