2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
akkor biztos nem szemölcs, mert azt nem lehet összetéveszteni a hólyaggal.
ami Flórának van, vagyis a futószemölcs, kis rózsaszínes vagy barnás domború alakú kinövés, aminek van egy sötét gyökere, amit csak nagyon közelről lehet csak látni.
Nekünk van!
Tényleg nagyon picik,de ha jól megnézed (én nagyítóval,de néhány szabad szemmel is látszik) akkor látod a tövét!
Nekünk van két szemölcs,aminek 2-3 töve is van!:-(
jó reggelt!
Valaki írta egyszer, hogy szemölcsük volt az milyen?
Zsoltinak van pár hólyagocskája.
otthon édes otthon :-)
lehet egy otthonba kerülünk majd :-)
és koccintunk a tabis borral :-)))
:DDDD ezen jót nevettem!
hát remélem, hogy 50 év múlva is jó sorunk lesz és ezek a kis szarosok gondoskodnak majd rólunk. :)
hülyeeee :D de addigra nem is net lesz, hanem valami gondolatátvivő lézeres izé :D
Remélem 50 év múlva mi egy provance-i kis házikóba kertjében ülünk egy olajliget mellett és francia bort iszogatunk :D és lesz egy fizetett emberem a peluscserére is :DDD
maradj már akkor már elfelejtünk mindent, örülünk ha ők cserélik majd ki a mi pelusainkat :-)
azt fogják egymás között beszélni,melyikük anyjának van a legtöbb foga, meg csinálnak majd fogacskás sablonokat is, de visszafelé :-)
Dorkának még a szeme is bevörösödik,a nagy erlködésben,mint aki sokat sírt!
De mostár mikor nem rég még az ökleit is össze szorítja úgy nyom!
Álltalában mikor kakil és rá ül a bilire vagy a wc-re engem is kizavar a helységből!
Pedi eddig mindíg úgy volt,hogy felült a wc-re és mutatott a kád szélére és mondta anya oda ülj le!
És hát akkor ücsörögtünk,mindketten...
Mostmár ki küld és ha végzett kiabál ki,hogy anya hajol!
Vagyis kész van,lehajolt,mehetek kitörölni a popóját!
Te jó isten,ha erre a fórumra kb úgy 12-13 év múlva rá találnának a gyerekeink...
Kanánk a fejünkre,hogy ezeket a dolgaikat így kitárgyaltuk!
Huhh hát erről tudnék mesélni!
Januárban volt valamikor egy ilyen alkalom Dorkánál,hogy napokig semmi!
Aztán kapott egy aszaltszilvás aktíviát,na az olyan szinten meghozta a várt eredményt...
Emlékszem 4d-s UH-n voltunk pont Zizivel,Dorka meg ott rakott tele a nadrágját a vizsgálóban!
Mire kiértünk már a tarkójáig és le a bokájáig szaros volt,teljes új ruhatárat kelett neki venni,(body,harisnya,nadrág)még jó hogy volt nállunk elég pénz,mert utána amúgyis vásárolni akartunk neki és volt helyben egy C und A!
ja most már csak a szemembe néz és nyög, vagy elbújik.
vagy a kutyák követik és szagolják hátulról
:) Izgi lehetett.
Én szerencsés vagyok, mert 1-1 alkalomtól eltekintve nem szorulásosak a gyerekek, de ha azok lettek volna és szenvednek tuti bevetettem volna mindent én is...
Én sem egy kétévesre gondoltam, mint felhasználó.
Nálunk Anna 1-2 hónapos kora körül muszáj volt szélcsövezni, mert sehogy nem bírt kakilni, semmi más nem használt. Eleinte nekem is nagyon fura volt, de Anna úgy megkönnyebült, mikor kijött a kaki.