2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek!!
Julika, örülök, hogy Patrik jobban van! Remélem jó éjszakátok volt!
Jobbulást Dorkának!!
Julika!
Patrik meggyógyult már?
na csajok készülődök feküdni mert holnap hosszú napunk lesz!! Mindenkinek szép álmokat! A betegeknek nyugodt és lázmentes éjszakát!!!
Sziasztok!
Köszönjük,úgy látszik most mi vagyunk a soron!
Nállatok mi újság?
Gyógyulgattok?
Vikó, az a jó ha legalább folyadékot iszik.
Nekem Gréta 2 napig alig ivott valamit. Már féltettem nehogy komolyabb baj legen.
A pelenkába meg szinte nem is volt pisi.:(
Szegénykém!!
Mielőbbi gyógyulást!! :)
Köszönjük!
És az ujjad?Nem fáj?
Júúj még olvasni is durva tudom milyen szar lehet egyébként mert én is jártam így egyszer a szeletelő géppel!
De még olvasva is ki rázott tőle a hideg!
Sebészeten voltatok vagy annyira nem vészes?
Igen meg jöttünk,egy tök bunkó helyettesítő doktornő volt,arrogáns és durva!
Úgy le dugta a fém spatulát Dorka torkán hogy majdnem hányt,közben meg szorította a fejét!
Csak kalcimuscot kaptunk,a hólyagzásra már nem is tértünk ki örültem hogy szabadultunk tőle,mert nagyon fel húzott minket ez a nő,Imi a végén meg is jegyezte neki hogy jobban jártunk volna mind ha állatorvosnak megy,nem gyerek gyógyásznak!
Egyébként Rékának lehet igaza mert ugye Dorka nyitott szájjal alszik az el dugult orra miatt és szerintem is a ki folydogáló nyáltól lehet!
Nagyon ramatyul van szegénykém amúgy,sápadt kedvtelen és olyan tompán fénylik a szeme!
Étvágytalan,de legalább iszik rendesen!
Köszi csajok a tippeket, kipróbálom. :)
Viki! Flórának is hólyagos a szája mellett, a nyála csípte ki, lehet hogy Dorkának is.
Sziasztok!
Én is csak Gréti előtt tapsoltam, aztán egyszer csak magától elkezdte, utána meg már tetszett neki, hogy csattog a tenyere.
Pápázás....néha csinálja, néha nem.
Gratulálopk a kifelé igyekező fogacskákhoz,nállunk most állandóak megint az éjjeli kelések,de nem akarnak még ki bújni az ötödik,hatodik fogacskák!
Egyébként lehet egy ekkora bogyókának már herpesze?
Dorkának valószínű a láz ki csapta a száját,picit mintha hójagozna is neki!
Mivel lehet ezt kenni nekik ha így van?
Jó reggelt!
Réka!
Van Flórának kedvenc zenéje?
Mi azt halgattuk sokat,s közben ütögettük össze a tenyerét!
Én is csak sokára jöttem rá,mikor az ő száma ment hogy akkor könyebben rá lehetett venni a táncizásra meg a tapsolásra,így nagyon tetszett neki a dolog és hamar meg is tanulta!
Ja meg olyanokat mondókáztunk ahol sokat kell használni a kezét,pl csip-csip csóka,kerekecske gombocska,töröm-töröm a mákot,tapsi-tapsi mamának!