2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Brigi tényleg nagyon nehéz ez! Én már nagyon rosszul viselem ezt a helyezetet, hogy kint van, bár ő kéthetente jár haza, abba már nem menne bele hogy 2-3 havonta, az nagyon hosszú már! CSak hát sajna ha nincs más választás akkor muszáj!:S
Nekem nem az volt a borzasztó, hanem az, hogy sem a bánatom, sem az örömöm nem tudtam vele/ük megosztani...
Mikor hazajött 1-2napra nyilván nem a legrosszabb formámat kellett hozni, panaszkodni, bánatozni, hanem csak örülni lehetett, mivel nyilván ki volt ő is éhezve a szeretetre, csakhát az ember nem tud mindig felhőtlen lenni és nem tudod a jó kedved mindig csak arra az 1-2 napra koncentrálódni...
Kedves Brigi!
Üdv. a klubban , nem túl kedvezőek a feltételek ,viszont kibírható! Mint élő legenda én vagyok rá a bizonyíték persze apróbb "gigszerek" becsúszhatnak ám igen nagy toleranciával és szeretettel lehet így is élni "családként".Valóban a férjed nehezebb helyzetben van, mivel téged lefoglal a két fiad, és most hogy nem lesz elérhető az apjuk téged dupla erővel fognak igényelni, nekem legalább is ez volt a tapasztalatom.Erős csaj vagy menni fog!!!
Remélem nálunk változik majd! Mondjuk kint van ugye az egyik nagyon jó haverja, így remélem könnyebb lesz neki egy kicsit!! Ő is azt mondta az első 1 hónap a legnehezebb, utána könnyebb lesz!
Neki mindenképp nehezebb mint nekünk! :(
nem csodálom....
a férjem előtti két barátom Németországban dolgozott.. az elején jól viseltük, de aztán egyre nehezebb lett:-(
Remélem Ti jól fogjátok bírni!
Köszi csajok! ha bírja, akkor 2-3 havonta!! :(
most beszéltem vele, ahogy távolodott tőlünk, egyre jobban kijött rajta a honvágy! remélem a haverja tud lelket önteni belé! :( Hiányzik nagyon!!
én is ugyanezt kívánom!!
Mennyi időnként fog hazajárni?
Sziasztok! Hát...elment apuci!!! :( Már most nagyon hiányzik!
Zoárd? nekem sem rémlik, hogy lenne ilyen ismerősöm!! Mondjuk nekem bármelyik olyan név tetszik ,ami picit is hasonlít a Zoé-hoz!
Ha kislányom lesz tuti így fogják hívni! Bár nem sok az esélye!
Az Olivér is jó!! :)
sziasztok!
Brigi drukkolok nektek! Mit fog csinálni a férjed külföldön?
Sziasztok!
Utolag is Boldog Névnapot Rékának!
Látom a nevek volt a téma! Ha nekem lányom lett volna az tuti Lara lett volna, mert még terhes se voltam már akkor tudtam ha egyszer lányom lesz az csak Lara lehet, persze fiam lett! De hogy most ha lenne, nagyon el kellen gondolkodnom hogy mi lenne, már nem biztos hogy Lara, talán most a Zoé jobban tetszik!Fiúból most egyenlőre el lőttük mind a két jót, de azért még találnék!:)
Réka a Zoárd az nagyon jó név, egyik kismami ismerősömnek is Zoárd a kisfia, én még előtte nem is hallottam ezt a nevet és nem is ismerek senkit akit így hívnának!
Nálunk nem sokáig válogatott: közölte, neki kislánya lesz és Adélka.
Biztos nincsenek véletlenek....szerencsére nem lett Adélka.
Sziasztok!
Köszönöm a sok-sok köszöntést, aranyosak vagytok! :))
Ha fiúnk lett volna akkor Zoárd lett volna, eltesszük talonba a 3. gyerkőcnek. :) Ha ő is lány lesz akkor még nincs nevünk, mert lánynévben apa iszonyú válogatós. :S
Nekünk ha lenne még egy lányunk akkor talán Petra lenne vagy mostanság megtetszett a Gerda név is..
Nyilván a német vezetéknévhez nem illene egy magyar...
Fiúban nem gondolkodom:-) de talán Olivér v. Barnabás lenne...
én szeretnék 1x majd harmadikat, csak anyailag most nem lenne jó.
viszont az is bennem van, hogy félek örökli a kisgyerek az én szív problémát, mert Zsolti is örökölte, mondjuk nincs vele semmi gond és nem is lesz, de akkor is
Megint tanultam valami újat. Én azt hittem, hogy a Sarolta az ugyanaz, mint a Charlotte.
Nálunk a Peti kifejezetten a hagyományos neveket szereti, leginkább, amik akkor is elterjedtek voltak, mikor ő volt gyerek. Az Anna volt az egyetlen kivétel, bár volt egy ismerőse, akit így hívtak, lehet, azért fért bele neki ez a név. Engem egyébként azok a nevek zavarnak, amik nem illenek egy babához (Jeromos, Ágoston meg hasonlók), meg amik nem illenek egy felnőtthöz (Arika, Orsika, Rikárdó, Armandó és a többi).
Erre nem is gondoltam, hogy azért ne lenne 3. gyerek, mert már van fiú és lány is.
Nekem már nem lesz harmadik sajna, max. ha becsúszik, de tudatosan nem vállalok még egy terhességet az előzmények miatt. Irigylem, aki olyan jól viselte a terhességeket, mint Te, de a lényeg, hogy van nekem itt két egészséges!
Sziasztok!
RÉKA!
Boldogságos névnapot kívánunk Neked mi is!