2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
bocsika! nem akartalak becsapni!! :DDDDD
na hallod ebben igazad van! mi sem csak ekkor szeretjük a két lúrkót!! ez egyébként csak azért van , hogy aki aznap kimozdul otthonról , belebotlik úton útfélen mindenféle kacatot áruló emberekbe, akik annyira jó rábeszélőképességgel rendelkeznek, hogy kénytelen vagy nála venni valamit, mert a gyereked ordítva hajlandó csak továbbmenni!
Itt a "NAGYCSALÁDOS"-okat kellene ilyenkor látni!
Sziasztok!
Én is gondolkodtam, hogy mikor is van gyereknap. Na nem mintha bármi különöset csinálnánk :)
A járássegítőről azt hallottam, hogy azért nem túl jó, mert hozzászokik a gyerek és aztán egyedül majd később indul el. Szerintem akkor inkább már kismotor, bár Lari ezt majd csak szülinapjára kap :)
Most pünkösd vasárnapjára esik gyerek nap!
Nem baj,sose azt nézd.... :))
jó oké!!
akkor majd mondom akkor is!! :D
Én is gondolkodtam járás segítőn,Dorcsu már tologatja a babakocsit a játszón,nagyon aranyos!
Igazság szerint a kismoci és e között vacilálok,a multkor rá ültetem egyre,magától még biztos nem tudná hogy kell és kicsit félt,de aztán el kezdett vele tenni egy pár lépést,azt is hátra felé!
Szóval nem tudom,valamelyik lesz!
Mondjuk a járás segítő az időszerűbb,csak nem tudom itt a lakásba hogyan tudná használni a sok küszöb miatt!
Szia Brigi!
Nem vagy kicsit el tévejedve?
Vagy én lennék?
Gyerek nap nem jövőhét vasárnap lesz május utolsó vasárnapján?
Amúgy köszi!:)
Sziasztok!
Én járássegítőt akkor tervezek venni, ha már kapaszkodva lépeget, egyelőre Flóra még nem állt fel. Brigi, köszi!
:-))) Hát mit csináljak, a kiscsaj már 6-kor felébredt...
Köszi a választ!
reggel 6.40-kor ezen gondolkodtál:-))))))
én még nem gondolkodtam el ezen amúgy... nekünk egyenlőre egy bébitaxink van..
de amúgy sok ismerősöm használ ilyet..
Jó reggelt Mindenkinek!
Lia77, köszönjük szépen az infót, nagyon szoritunk, hogy gyorsan meggyógyuljon Patrik!!!
Egyem meg a kis husát.
Továbbra is sok-sok gyógypuszika a hasadra kicsi Patrik!
Sziasztok!
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Sziasztok!!
Boldog hófordulót tegnapra:Dominak,
és mára:Nóra babának!
Jó reggelt Mindenkinek!!
Julikáékról semmi hir? Nagyon szoritunk Patrik baba, gyógyulj meg gyorsan!!!
Lányok ha minden igaz, jövő hét végéig nem leszek!
Vigyázzatok magatokra meg a babákra! Remélem Julikáékkal mielőbb minden redben lesz!
29fok van a lakásban?
Akkor megfázni biztos nem fog...