2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Az előbb...
Hallom, hogy felkelt a lányom. Mondtam a fiamnak, nézze meg! Ő szalad, aztán énekel: áll a baba, áll! Megyek én is. Hát Panna vigyorogva áll a kiságyban:DDD Ezek szerint az a múlkori nem csak véletlen volt:)
Megyünk uzsizni.
Mit ettek ma a gyerekek?
Most alszanak?
Itt esik az eső:(( teljesen elsötétedett...
Petim nemrég ébredt, Panna még alszik.
Panna ma reggelire szopizott, tízóraira almát akartam adni babapiskótával-pár kanál után sírt, mert álmos volt, így szopizott, elaludt. Ebédre főzeléket evett, és amit tízóraira szántam. Ha felkel, lehet joghurtot kap, vacsira valami főzit, alvás előtt szopit.
Köszi!:)
Te sem panaszkodhatsz!:)
Nem volt féltékenység, inkább csak produkálta magát a nagy, hogy ő legyen a középpontban:)
Imádják egymást.
Hát néha nagyon nehéz, de imádom őket, mi így terveztük, hogy ne legyen nagy korkülönbség. Most jó volt, mert ebéd után elaludt mind a kettő. Máskor meg, amíg altatom a fiam-mert csak úgy alszik el:S néha sír a kicsi:( ha meg átmegyek hozzá, vagy elalszik a nagy, vagy ő is kisétál:)
Néha nagyon fáradt vagyok, ezért sem vagyok gépközelben. Viszont imádom nézni őket, ahogy eljátszanak már most is:)
Julika!
Patriknak utólag is boldog hófordulót kívánok!:)
Réka!
Drukk!!
Én úgy tudom, hogy csak a borsó héja okoz ilyen problémát.
Én banánnal és őszibarackkal adtam. Utóbbinál csak üvegeshez turmixoltam.
Nem rég vettem észre, hogy a mi lányaink egy napon születtek!:) Örülök:)
Annak idején, amikor kérdezgettem, ki mikor született, nem derült ki-bár amennyit én fórum közelében tudok lenni, nem is csoda:(
Én nem fanyargott a savanyú ízre?
Vagy nem volt annyira savanyú?- nálunk szerencsére nem, majd hogy nem édes a meggy is.
Tünde! Utólag is boldog névnapot!:)
Meglestem Grétit is, nagyon szép csajszi! Nekem tetszik a haja is!
Nem tudom, talán nem volt kedvem az elején leszedegetni a héját.(hasfájást okozhat) Most már héjjastul kapja. Majd kipróbálom, mit szól hozzá nyersen. Te mivel szoktad adni?
A cseresznyéről eszembe jutott, hogy ott van a hűtőben, hát gyorsan elő vettem, és eszem:P
Nem tudom, én eddig nem mertem neki nyersen adni.
Az almát viszont úgy kapja.
Én soha nem főztem a meggyet, és mindig héjastul turmixoltam.
Cseresznyét is evett már többször, ugyanúgy készítettem mint a meggyet.
Csajom már úgy közlekedik négykéz láb, hogy alig bírom követni, mikor hol van:)
Most éppen Peti szobájában.