2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Köszi szépen a jókivánságokat! Nagyon aranyosak vagytok!!!!
Én ma nem voltam itthon, Pesten csavarogtam a barátnőimmel délután, Kornél vigyázott Grétire:-)
Jól van,semmi baja,csak a pukli emlékeztet már a dologra!
Imi nem nagyon ivott mostanában,most meg 3 feles jéger meg tette a hatását!
De nem gondoltam volna hogy ennyire be alszik hogy még arra sem kelt fel hogy fel ébredt a gyerek és ki mászottt mellőle a paplan alól!
Pedig nem ez a jellemző rá,álltalában fel kel ha Dorka is és tudja hogy én nem vagyok ott!
Mi meg mondjuk az ablak alatt beszélgettünk,sőt inkább csak sutyorogtunk részről azért hogy nehogy fel keltsük a házban alvó rokonságot,részint meg azért hogy meg halljuk ha fel sír a kisnagysád!
Végül is hamar meg vígasztalódott,először azt hittem a kezére esett mert egész délelőtt furán tartotta a bal karját,de miután el kezdett mászni láttam hogy azzal nincs gond!
Meg volt így sorozatban a negyedik balesete,egy nap kihagyással!
Mi viszont nem strandoltunk,nagyon nagy szél volt mogyoródon ahol voltunk!
Gondolom ti sem mentetek végül,vagy nállatok nem volt szél?
SziaViki! Hogy van Grétike? Olvasom volt egy kis bumm!
De cuki lehetett ahogy jött kifelé vigyorogva márnap!!!
Sziasztok!
Köszönjük a jó kivánságokat és mindenkinek viszont kívánjuk akinek éppen aktuális!
Tegnapra Larinak és Grétinek,már meg Evelinnek és Reni Grétijének!:)
Sziasztok!!
Boldog hófordulót Grétinek és Evelinnek!! :)
Sziasztok!
Evelinnek és Grétinek boldog hófordulót!
Sziasztok!
Grétinek boldog 11. és Evelinnek boldog 10. hó fordulót kívánok!
....hihetetlen, hogy egy hónap és elkezdünk ELSŐ szülinapozni! :-)))
---tegnapra!
(azért most,mert nem volt netünk:(
sziasztok!
A három lánykának boldog hófordulót!:)
Csajok kakaoport mikortol lehet adni,belekeverni a kajcsiba?
Ma Domi uzsija sargadinnye-banan-turo volt.Nagyon bejott neki.:)))
A Lib... uszopelus akcios most az Intersp....ban.
Jaj, szegénykém! Remélem már jobban van a drága!!
Evelinnek ma megfogtam a bibis ujját, és szegény olyan keservesen elkezdett sirni. :-((
Sziasztok! Csak bekukk...
úgy látszik, mindenki apázik :-))
Mi kipróbáltuk, amit adtak a csomagban a kórházban, és nem volt gond. Figyeltem eleinte a bőrét, mert tudom, hogy a Johnson's nem mindenkinek válik be. Anna bőre száraz, de nem érzékeny az ilyesmikre. Ez biztosan babafüggő.
De például a párom bőre a Baba tusfürdőjét nem bírja.
múlt hónapban is ennyit hizott szerencsére... persze előtte meg 2hónapig szinte semmit..
de tök jó, hogy minden hónapban 2centit nő is...
Sziasztok!
Mi nem használunk Johnsons cuccokat, mert a bőrgyógyász szerint érzékeny bőrű babáknál nem túl szerencsés. Amikor Flóra foltos lett le is álltunk vele. Úgyhogy úgy látom hogy nem is tudunk részt venni a picibabás dologban.
Miccer gratulálok a 4 mm-es babácskádhoz!:)
Reni látom szépen hízogat a kis Grétid...nem semmi 1 hónap alatt a 400 gr. ilyen idős korban!:)