2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy másik fórumon beszélgettem egy lánnyal a kecsketejről és azt mondta hogy az öccse itta és elég sok problémát okozott nála. Nekünk is van ismerősünk akinek kecskefarmja van, szóval tudnánk venni tőle kecsketejet, de ezek után nem merek, ráadásul azt mondta, hogy elég fura íze van.
Helló lányok!
A tejhez visszatérve.Azt mondják kecsketejet lehet adni a babáknak már elég korán.Ezt azok a gyerekek is isszák akik a tehéntejre allergiásak.A kecsketej nem allergizál.Ezt már olvastam is és többen mondták.
Az állásokkal kapcsolatban, szakmától függ, az iparban kevesebb van, irodában, pénzügy, ilyesmik több. Bár most sehol sincs munka, nem csak vidéken. Ha nincs is leépítés, akkor is létszámstop van.
A lakások drágábbak, és sok minden más is, például a zöldség, gyümölcs a piacon (legalábbis Gödöllő-Pest közt nagy a különbség). A tecsófélék persze ugyanolyan árúak. Szerintem a szolgáltatások is drágábbak Pesten.
Budapest nagyon nagy és nagyon változatos. Vannak ugye nagyon szegény, és nagyon gazdag részek, ez sokat számít.
Pestiek szóljatok!Igaz?
Jó éjt!
Na mifene??
Őssze jött valami külföldön?
Igen,ez a "veszélye" az ilyen vásárlásnak.Nekem eddig inkább jó tapasztalataim voltak,de most eléggé égnek mered a hajam.A sport babakocsit is így vettük és le a kalappal.Hiába használt,tökéletes,szép.Egyik ilyen-másik olyan.:(((
Engem csakis azért idegesít,mert tudjátok,már 2 balesetünk is volt és nem mindegy milyen az az ülés!
Köszi én is imádom nézni!
Ma is meg próbált magára venni egy pulcsit,nyakába akasztani egy kistáskát,fél sikerrel!
Hát igen az ember ilyenkor azért mindíg a legroszabbra gondol!
Ki tudja ki mit képes kezdeni egy számlaszámmal?
Mikor Dorcsu utazóágyát vettük így,még jó hogy el jött velem Imi is,az eladó nő mindenféléket rám akart még sózni,hiába mondtam hogy nincs több pénzem,erőszakoskodott hogy vegyem meg még ezt meg azt,szinte hogy ki sem akart engedni az ajtón!
Még jó hogy Imi fel szólt a kaputelefonon ő lent várt a gyerekel a kapuban,na a nő köpni nyelni nem tudott csak nyitotta az ajtót hogy mehetek nem számított rá hogy nem egyedül jöttem!!
igen
és fasza mikor már elküldöd a számlaszámod is
mondjuk azzal nem sokra megy
Hát ez tényleg olyan sz@r érzés,sajna jártam így már én is!
Én meg egyeztem a vevővel,peidg lett volna egy másik is,de le zártam az aukciót,aztán ő vissza lépett!
Én meg ott maradtam az eladatlan cuccal.
na én ruhákat vettem Imcsinek úgy hogy elfelejtették közölni hogy lyukas ( nem lehet varrni) és cippzár hibás
bezzeg mikor olyan ingeket adtam el Imcsiről hogy nem is volt használva , mosva és vasalva volt ,azt írta a csaj hogy nem ilyen rossz minőségre gondolt de csak semlegeset ad!!!
eladtam egy telcsit itt a hoxán de mégse
és már minden aukciós oldalról töröltem:(
ÚÚÚ mennyire útállom az ilyen embereket!
És érdekes hogy ezeknek csupa pozitív értékelésük van csak mindíg!
Mi baj Brigi?
Ne is mondd!Én is számítottam az adóra,aztán még egy hónap.:(((
Ezt el kell mesélnem!
A Vateráról vettünk ülést Dominak."Kifogástalan állapotú"-ként meghirdetve.Ma meg is jött.Én ilyen mocskot még életemben nem láttam!Mert hát ugye nekiláttam kimosni a huzatot.És milyen büdös volt!Pókhálós és egyéb dolgok.Két helyen el is van szakadva a huzat picit.A oldalán a két karfa mozog nyugalmi állapotban,mintha ki akarna törni.Fa......!Ezeket leírtam az értékelésben és semlegest adtam,mivel legalább megkaptam.Erre visszaír a faszi,hogy valótlan dolgokat állítok.Még jó,hogy csináltam képeket!Holnap elküldöm neki,meg csinálok egy videót a karfákról.
Jól befürödtünk!Orvosolhatók a hibák,hisz már ki is mostam,letöröltem,és megvarrom.De akkor is!Ez szemétség!
Naaa!
Mi történt????
Bocsi,mega,azt vettem én is!
A p@mpers a giga!
na megint átvágtak
jó mikor számít az ember a pénzre
Én is így vettem pelust a multhónapban,giga pakkot!
Ez azért jó mert mire rá kerül a sor,megint össze gyűlik az 50 pont és újból be váltom,egy 50 pontos kuponra,így megint kedvezménnyel veszem a pelust legközelebb!
Ha 100-as kupont váltasz,abban meg 10% engedmény van a vásárlás összegéből!
Azt tudjátok,hogy a Hug... úszópelus 1599ft a DM-ben?Vettem is Dominak.Jópofa!
+ha beváltasz 50 pontot min.,kapsz egy ajándék 10%-os kupont,amit a vásárlás végén vonnak le.Az 50 pontosban meg van ugye a 25%-os joker-kupon,amit egy termékre válthatsz be.Tehát 35%-al olcsóbban vettem Lib... pelust és az úszópelust csak 1430-ért.
Csak gondoltam megosztom!Ha már tudjátok,bocsi!