2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Szép lehet ha fehéredik minden...bár én alapból nem szeretem a telet, de azért a tiszta fehér hó látványa nyugtató érzés -a meleg szobából:)
Amúgy a mi szánkónk sem teljesen ép, mert kissé kiszáradt és szétcsúszott egy helyen, apa röpdesni fog örömében hogy megint javítani valót találtam neki:( Szeret pihizni ha hazajön hétvégére, de sajna
elég sokszor akad neki tenni való a házban.Még egy polc is összeszerelésre vár rá már hetek óta ide az irodámba, nemtom talán karácsonyra összerakja nekem ha sokat sírok neki érte- akkor meg azt mondja hogy jó rabszolgahajcsár lett volna belőlem anno a régi időkben:) Szóval ez van , na megyek megnézem a hápit a sütőben nehogy nagyon befeketedjen, oszt a kutyának se kell!!
Szép napot és jó hétvégét!!
Milán is alszik, szerdán beaszthmázott a hirtelen hőmérséklet különbségre, de már sokkal jobban van.
A nagyok és apa estére jönnek haza, nekik sül a kacsa a sütőben,félig kitakarítottam a házat talán ha Milán felébred betudom fejezni a porszívózás miatt, ha nem ugrik a takarítás.Én meg bérezek közben mert határidő van .
Elkezdett esegetni a hó de. gyors előkotortam a hólapátot és a szánkót, erre abba maradt, viszont csípős hideg van.Nálatok van már hó?
Nyugi,nálunk szerencsére semmi!
Csupán meg szeretném kérdezni tőle,mivel az apukája prof.,hogy mi a véleménye egy esetről,mármint az apukájának,esetleg a Heim-ben tudnak-e még tenni valamit?
Barátnőm kislánya 5 héttel korábban született.10 napig voltak otthon,a kislány semmilyen táplálékot nem fogad el,meg sem marad benne.Sem tápszer,sem anyatej,semmi.35 napja vannak kórházban,ez a 3. kórház az országban,barátnőm a McD. házban lakik.A kislányt azóta infúzión táplálják,de azt mondták ez sem mehet a végletekig.Az orvosok semmit nem tudnak,pedig agyonra vizsgálták szegényt.
A Heim-ről sok jót hallottam,hátha ott többet tudnának tenni.
Van ha valakinek van más ötlete?..........
Szeretnék valahogy segíteni,nehogy nagy baj legyen.
Szia!
Itt éppen síri csend, mindkét gyerek alszik!
Sikerült végre összeegyeztetnem az alvásukat.
És veletek?
Sziasztok Csajok!
Fontos kérdés!
Ki az aki írta egyszer,hogy az apukája "fejes" a Heim Pálban és ha segítség kell,ő tud?Nem emlékszem ki írta,már kb. két éve volt.
????????