2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Köszi Csajok!
Majd amint a szülők engedélyt adnak rá, teszek fel képeket!
Szijjasztok!
Meg van Anna Bodza, 2700 g és 52 cm...köszi a drukkot!
Én is rögtön erre gondoltam,mikor írtad,hogy Gábor fogja beszoktatni!Szerintem könnyebben viseli majd tőle az elválást!
Nem lesz majd akkora a lelki megrázkódtatás!
Sziasztok!
Móki mennek a drukkok! :)
Én is félek az ovis beszoktatástól, pláne, hogy nem is én fogom Flórát beszoktatni. Bár az óvónénik azzal nyugtatnak, hogy könnyebben fogja viselni, ha nem én hagyom ott, hanem az apja. Remélem így lesz. :)
drukkolok én is Drága!!!
Bár azóta már megvan biztos!
Anaa Bodza lesz a kislányuk neve, hamarosan állítólag tolják be a műtőbe..
jól emlékszel Kamilla lesz, ha kislány érkezik, de majd csak 2-3 év múlva...
Én is drukkolok!
Hogy fogják hívni a kislányt?
És ti Móki,mikorra tervezitek a kis Kamilla érkezését?:-)
Ha jól emlékszem ezt a nevet szeretnétek majd adni a jövendőbeli kislányotoknak igaz?
Igen ez nállatok nagyon nagy előny!
Gyakorlatilag sétagalopp lesz nektek a "beszoktatás" ha egyáltalán lehet ezt még így mondani!
Biztos lesznek olyan kicsik is,akikkel majd a bölcsi után is egy csoportba fog kerülni Gréti!
szijjasztok!
Nagyon szorítsatok nemsoká betolják sógornőmet, meg lesz a kicsilány hamarosan!!!!!
Én is olyan vegyes érzelmekkel várom az ovit!
Nehéz lesz megválnom tőle,pedig roszabb mint hét ördög és tudom,kell neki a társaság nagyon,meg legalább több időm lesz a kicsire is és ugye jön majd az első farsang,meg Anyák napja!
Ezekre olyan jó gondloni!
De aztán ott van az előttem,hogy elengedem a kezét és nélküle megyek haza... azt már annyira nem várom!
Ahogy ismerem magunkat,Engem jobban meg fog viselni a dolog,mint Őt!:-)
Dehát azért ez még messze van.
igen, az elfogadás nagyon kritikus volt. addig minden nap szörnyű frusztráltan keltem fel és csak erre tudtam gondolni és egy kudarcnak éreztem minden napomat.
nehezen szoktam meg, hogy egész nap foglalkoztatni kell őket, de most meg azt már fura felidézni, hogy volt, mikor volt napközben 1-2 óra csend. ezt is meg lehet szokni, s ha néha egyszerre alszanak, itt állok a fene nagy lehetőséggel és csenddel
máskor arra gondolok, ha oviba megy, eleinte ezt is vissza fogom sírni, hogy de jó volt, mikor itthon volt az összes gyerekem és egész nap rosszalkodtak én meg próbáltam közben józan anya maradni
Szerintem ennek az elfogadás része a legnehezebb, mert (főként ha kistesóhoz kell ébredni éjjelente) azért nekünk is jól jön 1-2 óra nyugi.
Egyébként nekem csak panaszkodnom kell: Lari fél 3-kor elaludt. :) Szerintetek lehet, hogy a Sedatif pörgette fel? Ma nem adtam neki és sokkal nyugisabb.
sziasztok, én nem nagyon írok, csak olvasok. az enyém is 2008. augusztusi, mármint a nagy, Zsombor, azóta járok ide, de nagyon ritkán szóltam hozzá, na, most hozzászólok, h senki ne essen kétségbe, nálunk a nagy a kicsi (2010 májusi Lelle) születése után pár héttel nagyjából születésnapja környékén abbahagyta a déli alvást, azóta semmi sem használ, karácsonykor bevezettünk egy új csendespihenős rendszert, de az sem segít. ellenben ha utcán vagyunk késő délután, szinte biztos, h elalszik, ez persze inkább rossz, mint jó, utána ki van borulva. nekem nagyon jó védőnőm van, amikor ez kezdődött, aszonta, ne sürgessem, kistesó plusz dackorszak, tök tipikus, és lehet, h csak ha ovis lesz, akkor áll vissza. vagy akkor sem és ő lesz a nemalvó gyerek.
eleinte rohadtul kivoltam, de amióta elfogadtam h nem alszik, már nem zavar, megszoktam.
és úgy látom, nincs is igénye, mert nem nőtt meg az éjszakai alvás hossza, 10 órát alszik. a kicsi is, de ő napközben még háromszor.
uff. hátha valakit meg tudtam nyugtatni.
Dorka most elaludt alig 10 perc alatt..
Igaz volt némi ellenkezés,bekellett másznom utánna az ágy alá és aztán ott kellett ülnöm mellette!
Egyébként nálunk is eddig egyszerre aludtak a gyerekek,de mostanában ez is borult,Zente már be éri napi kétszer 25 perc alvással is és már hajnal 4 kor fent van!:-/
Ez érthető,nem is a dolgozó Anyukákra gondoltam...
Jó lenne már nekem is közéjük tartozni,de ezzel még legaláb egy évet várni kell.