2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Szijjasztok!
Épp ma vett Anyukám is két használt felsőt. 800 ft. volt darabja.. most meg este Apával vettünk újat a tecsóban 700-ért...nem nagyon érdemes használtat venni szerintem...
Nálunk nincs börze, de ha megnézed a teszveszen ugyanez van.
Mondjuk van itt egy bizományi. Nem tudom ott a ruhák eredeti tulajdonosa mennyire szól bele az árba, de néha ott is brutál árakat kérnek egy-két nagyon ócska cuccért.
Amúgy én is folyton az olyanokat keresem, ami jó, de olcsó, mert használt. 850Ft-ért új felsőt is lehet már venni.
Mi is voltunk itt Vácon börzén hétvégén, mi is árultunk, én pár száz forintért adtam mindent, pedig Grétinek azt gondolom elég jó minőségű és jó állapotú ruhái vannak, vagy inkább azt mondanám, hogy egy foltos, igazán használt ruhája sincs..
Teljesen felesleges nagy árat mondani, senki nem veszi meg úgyse... És tényleg irtó pofátlan emberek vannak:-)
Igen.Ismered?De már nem kell adnom.
Éjjel és reggel Dominak megint 38.3 volt a láza.Azt mondta ma a doki,még kb. egy hét.Kaptunk még orrcseppet és Calcimuscot.
Nekünk is van elephanten,tényleg nagyon jó!
Az első lépésekhez van ki találva,vékony jól hajló,részben bőr,részben gumi talpa van és nagyon finom pihepuha bőr kívül belűl!
Dorka pont ma kapott tesómtól egy bőr nike edző cipőt,kicsit merevnek tűnik benne a járása,ez vastagabb bőr,kell neki idő míg be töri!
Aha,és az vmi márkabolt?
A vezetésről.hát figyi,nekem is 1 kis löket kéne,mondjuk egyenlőre nem vagyok nagyon rákényszerülve,de múszály lesz visszaszoktatnom magam,meg gyakorolni kéne, ez a titka.Modjuk amig terhes voltam,halálfélelmem volt a kocsinban.
Képzeljétek NImi megint beteg, voltunk vele dokinál, és vírusos megint a torka, bár szerintem még helyre se jött a múltkori óta, kaptunk cataflan cseppeket! És megint tiszta kiütés, meg egyáltalán nem is evett ma semmit se!:( Mondjuk nem olyan rossz kedvű inkább fáradékonyabb, meg bágyadtabb egy kicsit!4
Nimi egyáltalán nem tűri a cipőket magán, a szandát is folyton leszedin a lábáról ha bent rajta hagyjuk! meg a kocsiba is!
NA HALI MINNA!
Az tök szupi!! Árba is tök jó volt, én még nem vettem mert még annyira jó az idő hogy a szandit is bírja használni és azt is 1,5 hónapja vettük mert muszáj volt tudod a többi kinőtte!! Olvastam hogy tök szupi mindenket vettél! NIminek is kéne valami farmer mert amit apa hozott Londonból a gap-esek, elég szűkek pedig 12-18 hóig van!!
Mel!
Rendszeres olvasója vagyok a naplódnak,drukkolok neked a vezetés terén,hasonló cipőben járok én is.)))))Olyan volt mintha én írtam volna...
Most ez melyik cipőre írtad?
Nekünk pont útba esik,amikor megyünk a másik nagyihoz,2-3 havonta szoktunk járni Pásztóra,így pest is meg gödöllő is útba esik.
Nekünk 20-asak a cipőink,még picit nagyok,de bőven 19-es marti lába,19-est meg nem szerettem volna már venni.
Pesten mi itt vettük:
1149. Budapest, Nagy Lajos kir. Útja 168.
De sokan forgalmazzák, itt Gödöllőn is van.
Annára azért adok bentre cipőt, mert eddig főleg zokniban járt, és most nehezen megy neki cipőben, jó ha megszokja.
Hali Jolie!
Képzled vettünk a bőrzén 1 clarks cipőt,új angol bőrcipő,jónak tünik,és árban sem volt vészeg,meg tudod a nike van még nekünk.
Sziasztok!!
Én nem veszek NIminek bentre szandit, mert itt nekünk elég a zokni, elég meleg van télen is a padló se hideg!! Majd kintre kéne de hogy milyet még nem döntöttem el!
NEktek milyen a kinti ciőpőtök őszre?