2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nekem azt mondta a védőnő, hogy feleslegesen nem teszi ki a kismamáit ilyesminek. :)
A minap Dorka is belenyúlt a tűzforró felmosó vízbe!
Hamar ki rántotta a kezét szegénykém,megis lepődött nagyon,fel is szisszent!Kicsit kenegettem neki fenistillel,de nem lett baj hál istennek!
Igen. Csak másnap lett durva.
Egyébként tök éhgyomorra vették le a vért?
Igen, jó lenne tudni mi történt vele!
Szerintem nem. De oda kell figyelned mit eszel az tuti. Ha egyszer kicsit magas, jobban figyelik az biztos. De védőnő, meg orvosa válogatja. Van aki óvatosabb.
Aha!
Figyelj oda az étkezésedre egy picit.
Úh, annyira megégette a pici kezét, hogy kötözésre kell járni?
A srác torkának meg kutya baja?
Sok gyógypuszi a kicsi kezecskéjére!
Kitartá a cukorvizsgálathoz. Nekem is volt, érdekes Réka, hogy neked nem kellett. Valaki elmondja mi történt Julikával? Nem annyira értem, pedig elolvastam Brigi naplóját.
Nekem kicsit magas voltmost a vércukrom a laborlelet alapján!
6.5-vol és 6.4 a határérték!
Lehet hülyeséget kérdek,de ennek van/lehet valami köze aterhességi cukorbetegséghez?
Sziasztok!
Én is féltem a terheléses cukor vizsgálattól, mert ugye én végig hánytam, émelyegtem, de meglepően ízlett,sőt jól is esett egy kis citromlevet hozzáadva.
Grétim még mindig alszik!:) Hihetetlen!
Sajnos elég durván. Minden nap járunk kötözésre, én nem kenegethetem. Belenyúlt a kávéba. Az egész történet elég fura, mert mi a férjemmel már megittuk a kávét a srác meg felállt a lépcsőről, és otthagyta. Egyikünk sem gondolta, hogy az annyira meleg. De mivel nekik még nagyon vékony a bőrük, ez is számít. Nagyon vigyázzatok a gyerkőcökre, mert egy pillanat elég a bajhoz, amit mi szülők sosem bocsájtunk meg magunknak. Minden fájdalmának ezerszeresét átvállalnám! Pokoli érzés.
hát igen amikor hirtelen felmegy az ember cukra az még veszélyes is lehet, főleg aki előtte nem tornáztatta édességgel :-)
Köszi csajok a kérdést, jól vagyok/vagyunk. :) Szedem a sepia-t rendszeresen, így csak néha vagyok rosszul, és van már egy kis pocakom, de csak feszes ruhában látszódik. :)
én alig ettem édes cuccokat a terhességem alatt így eleve már az rossz volt, hogy édeset kellett innom
Jujj, remélem nem súlyos!
úúú szegényke? a kezét? kend be neki curiosa géllel, az nagyon jó.
Én sem gondoltam, hogy törölteti magát, gondoltam majd rákeresek a blogra pár nap múlva, de így most eltűnt az elérhetőség. Max iwiwen lehetne felvenni a kapcsolatot.
Én is majdnem elájultam, ezért tartok most egy kicsit a dologtól, de majd viszek magammal valakit, aki vigyáz addig Larira...
Sziasztok!
Kismamik jól vannak?
Vikó gratula a tökéletes méretekhez!
Mi történt julikával, csak most tudok visszaolvasni, mert van egy kis vagyis nagy balesetünk. Viki megégette magát. : (
Remélem itt mindenki jól van!
Hát igen, ez nagyon alkati dolog. Én vittem citromlevet, és semmi bajom nem volt. Az egész egyáltalán nem izgatott, csak azért emlékszem rá, mert rákészültem, a sok riogatás miatt. Igazából sokkal rosszabb dolgok is vannak szerintem egy terhességben, de megértem, ha valaki rosszul van, hisz én nem voltam, nem tudhatom, milyen az.
fújj én meg szédültem utána nagyon .-(
Nekem is bekeverték anno limonádénak, és úgy adták oda, de után nagyon rosszul lettem, ráadásul nekem 2szer is volt LArival. Remélem most elég lesz az egy :S
Mi van Julikával? Nem is értem az egészet, Brigi leírnád? Rohadtul nem tudtam követni az eseményeket...
én sem mentettem mert úgy voltam vele olvasom majd itt!
További ajánlott fórumok: