2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Csajok, van köztetek valakinek Mirenája? Ezt írta fel a doki nekem tegnap, hétfőn fel is teszi. tapasztalatok érdekelnének! :)
Sziasztok!
Hajni, nagyon jó a táblázat, kitöltöttem.
Kizárólag hétvége jó Nekünk! :)
mi igen akkor derült ki hogy allergiás rá!!!
van képem is ha érdekel...
Sziasztok!
De jó találkozót szerveztek, ez szuper, bár engem nem érint a távolság miatt ám azért gondolatban veletek tartok, hajrá kívánom hogy jöjjön össze a dolog a nehézségek ellenére!!
Mini vidéki találkozót már tartottunk Hajnival és Anikóval, az sikerült .
Kérdés: kapott már valaki gyermeke Augmentin szirupot? Milán most kapott először antibiotikumot és nagyon kiütötte, úgy néz ki hogy allergiás valamelyik összetevőjére, mert tetőtől talpig pöttyös lett, feldagadt a szeme-szája körül , a fülecskéje, úgy hogy egy hétig injekció kúrára jártunk ez miatt.
Miccer Te nagyon ügyi vagy ezzel a táblázattal szerintem szuperül ki jön majd melyik időpont a legideálisabb!
Köszönöm mindenki nevébven!
Csináltam egy ilyet:
Itt be lehet jelölni, hogy kinek melyik időpont jó, talán jó, vagy nem jó. Egyszerűség kedvéért az összes nyári hétvégét betettem. :)
Tényleg nagyon szuper!
Mikor lenne?
Sziasztok!
Hajni, ez nagyon szuper hely! :) A gyerekek biztos élveznék. :)
Olyan hely kellene, ahol van wc, játszó, és be van kerítve, esetleg le is lehet ülni. Kb ezek a szempontok, ugye?
próbálok majd keresgélni...
Sziasztok!
Nyáron nekünk bármikor jó lenne, addigra már kicsit nagyobb lesz Zora és könnyebb lesz vele utazgatni, bár most se zavarja hogy hozzuk-visszük, de még a szopik nem álltak be teljesen.
Ha jól emlékszem Viki említett a közelükben egy bekerített játszót, talán a Városligetben.
Mi ráérünk, talán Rékáékhoz kellene legjobban alkalmazkodni, nem tudom, mikor merészkednének már el egy ilyen alkalomra.
Én amúgy nagyon benne lennék egy taliban továbbra is!
Lányuk, beszéltünk a találkozóról régebben, lesz belőle valami?
Nem emlékszem, hogy végül miben egyeztünk meg, zárt hely, vagy valami más?