2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajna nem tudom. Csak linzert csináltam.
Óóóóó,persze,hogy értik!Okos gyerekek ezek!:)
Bár Dominak elég szelektív a hallása.:) A "nem szabad" egyik oldalon be-másikon ki.
Ő ráül,legyez(azt jelenti jön v.mi),feláll és belenéz,mutogat.Mondjuk neki,hogy nem látunk semmit.Visszaül és megint feláll és így tovább.Aztán egy idő után vissza a pelus és abba bele.Tudja ő,hogy mi van és jókat rötyög rajta,csak valahogy mintha a pelus kényelmesebb lenne neki.
Mondjuk az a "rossz",hogy előre jelez,legyezget,megy pelusért,na mondom van v.mi és mikor leveszem róla nincs semmi benne.Visszarakom,felöltöztetem,leguggol és kakil,aztán elölről a pelenkázás.
Domi is így fogdossa a pelust.
Bár mi már egy hete elkezdtük a bilizést.Előre szól már jó ideje kakinál és már pisinél is.Elmentem hát a védőnőhöz,aki azt mondta megpróbálhatjuk.Aztán a dokinéni is tanácsadáson azt mondta mindenképpen próbáljuk meg,nincs értelme nyárig várni,az még hosszú idő.Így vettünk gyorsan bilit,sima hagyományosat.
Eddig még nem tudok sikerről beszámolni,mert még elbohóckodja(mindig feláll és belenéz),vagy ha úton vagyunk valahol ugye nem tudom ráültetni.Na meg annyira erőltetni sem akarom,hogy ne érezze kényszernek.De majdcsak sikerül.:)
Lehet,hogy ezt a fűszerezést megpróbálom.Nem azt mondom,hogy nem iszik,de ihatna többet is.
A krumpli,tészta nála is nagy kedvenc volt,de azt is elhagyta.
Most már talán alakul.Vacsira megevett egy szelet szalámit és egy szelet sajtot.Haladunk.:)
Ani, rendben gyertek!
Ma el kellett vinni a kispasit a dokinénihez, folyik az orra, tüsszög....na, még ez kellett nekünk...nem eszik semmit, 37.7 a hője.
Néha azért, viháncol...na mindegy, remélem a mai éjjelünk az előzőtől jobb lesz!
A keddi 18 hónapos szuri és tanácsadás elmarad.
jaj haláli!
olvastam!:)
szia! hát eddig nem igazán akart, nem is erőltettük! de majd megpróbáljuk megint!!
MOndjuk Imcsi se volt egy Bilis!! ő nagy WC-n próbálta hogy kell pisilni!
Fűszeresebb kajákat csináltam, mert ő nem is ivott, arra pedig kénytelen volt. Kapott brassóit, és tésztákat, mert azokat imádja! Ha nagyon nem ment semmi, akkor sajtos pogácsát evett (ezt csak 1*). És mindig vele együtt kellett enni, mert egyedül nem volt hajlandó.
Ma viszont már egyedül evett cékla főzeléket, én csak ültem mellette! :-D
Remélem bejön a taktika!
Semmi sem lehetetlen.. :)
Azt a receptes oldalt én is megtaláltam és szerintem nagyon jó. A linzert is megsütöttem és nagyon fini. Kép is van róla valahol a naplómba.
Húúúúúúú Brigi!Nem tudom mikor csinálom meg,de nagy kedvet kaptam azokra a sütikre!:DDDD
És nagyon szép a vers!
Köszi!Jól jön a szorítás!
Evelinnél hogy volt?Mert Domi éhes,de nem eszik.Szédül,esik-kel,sír,korog a pocija,mégsem eszik semmit bármit próbálunk.
Mától új taktikánk van,de nem akarom elszólni magam,hátha hosszú távon bejön.:)