2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
és hol vetted? Én (agymenés!) csak felnőtt méretben láttam eddig mindenhol.
Annának volt hózentrógere. Vagyis van, némely gatyához most is kell, ha nem állítható a dereka.
Ja, ismerős a probléma, Larinak egy db olyan gatyója van, ami jól áll rajta. Andrissal is folyton így járok, de nem is értem, miért, mert ő aztán rendesen pocakos. Szerintem neki veszek hózentrógert, ha még lehet ilyet kapni valahol.
köszi, megnézem. neten rendeled őket, vagy van konkrét üzlet?
nekünk most a csőgatyák jöttek be nagyon, egyedül azok nem csúsznak le Grétiről, n.xt, g.p ilyenek..
Lányok akinek vékonyka a gyerkőce az hol vesz farmert? Én már megőrülök attól, hogy ami hosszban jó az gyakorlatilag leesik róla olyan nagy derékban és csípőben. Még az állítható derekúak is nagyon buggyosak.
Olvastam, elég durva. :S
Mi sajna a szemüveg miatta nem tudunk napszemüveget adni Flórára. :S Napellenzős sapival próbáljuk védeni a szemét.
Csajok a naplómba írtam egy két hasznos dolgot, nem a naplóm sztárolásáról van szó..:-) hanem tényleg hátha nektek is segít!
Nálunk már volt júniusban.
Nekünk is volt egy előzetes szülői még májusban... bár itt sok mindent nem mondtak el, max. a jelet tudtuk meg, azt hogy pontosan mi kell, még nem.. amúgy a lényeges dolgokat csak szept. közepén közlik :-(
Nálunk volt szülői még júniusban. Nálatok nem volt? De fura.
Ti honnan tudjátok hogy mi kell, meg hogy mi lesz a jele, ha nem is volt még szülői?
én egyenlőre nem, mert nem tudom, hogy mibe kell beletenni... feleslegesen nem rendelem be előre.. de az is van t.szv.szen, ha szükség lesz rá, onnan... van belevasalható is...
A zsákra rávarrtam a jelét.
A ruhákra nem lehet csak rárajzolni?
Holnap megyünk humanic közelébe, megnézzük!
Anna már egészen ügyesen boldogul a tépőzárral, benti cipőnek is tépőzáras szandált kapott.
jeleket rendeltetek már? honnan?
sziasztok!
köszi a tippeket, sikerült rendelni, sőt már meg is jött. :)
Mel, én a humanicban láttam, de Flórának nem volt jó, mert magas a lábfeje, úgyhogy edzőcipőt kapott. egyébként érdemes tépőzárast venni, mert megtanítják egyedül fel és levenni a cipőjüket, de cipőfűzőt nem fognak tudni kötni.
Hagyományos tornacipőt szerintetek hol lehet találni? Ugyebár elég kicsi, 23-as kéne.
a babaszépségversenyes oldalon van egy pár szponzi! Majd körülnézek neked!!
Én t.szv.szen is láttam.. és belehímzik a gyerek nevét... jópofák vannak..
A barátnőm a meskáról rendelt.
Helló!
Boldog szülinapot utólag Gergőnek, Grétinek és Emmának!
Ovi-téma minket nem érint sajnos :S
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani olyan weboldalt, ahol meg lehet rendelni az ovis kellékeket (ovizsák, tornakzsák, jelek stb.). Találtam párat, de nem az igazi.
Boldog szülinapot Emmának! :)
Utólag pedig Gergőnek is!
Nagyon boldog szülinapot Grétinek!
BOLDOG SZÜLINAPOT GRÉTIIIIIII!!!!
További ajánlott fórumok: