2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Én most sokáig nem látom a Manót, a héten láttuk, ökölbe szorította a kicsi kezét!Mondta is apa, bokszoló lesz! De a kukit nem láttuk, haragos is voltam!
Rendben lesz minden a kis drágáddal!!
Ha jól számolom úgy 6-7 hét múlva látom!!
Ani!! Te is fogod érezni!
Én először este éreztem, mikor már csönd, nyugalom volt!Annyira jó érzés, minél előbb érezzed Te is!!!
Nekem nem rugdos, hanem finoman meglök, ma többször éreztem, annyira furcsa, de jó érzés!
Itt vagytok még??
Azt hiszem lemaradtam.
Kepzeljetek,tegnap megcsikizett lent a bal oldalon.:))))
Sziasztok!
Esetleg vagytok még?
én itt vagyok, csak mivel senki nem volt, igy nem akartam magamnak irogatni:-))
mizu?
Ez valóban borzasztó és csak az tudja aki már részt vett ilyen "műsoron"!
Amikor vitamint veszek be akkor kb. egy fél üveg befőttet megeszek aznap , így sem fényes a helyzet de legalább nem félek attól hogy a WC-n megszülök.
érdekes amit a vitaminokról irtok... én attól tudok szerintem wc-re menni... a terhesség előtt székrekedéses voltam, a legrosszabb fajtából... mióta szedem a sok vitamint lekopogom szinte semmi gondom... sőt...
dehát mindenkinek más a szervezete...
Én is,csak mínuszban:)))
Remélem azért ez sem baj:(Majd csütörtökön megyek a dokimhoz aztán megkérdezem tőle.
Remélem mindenkivel rendben van minden!
Ani neked meg szorítok és tuti minden rendben lesz.Fel a fejjel!!!!
De ha egyszer kívánod Muci akkor csak szar hogy nem ehetsz, és ha te kívánod akkor a baba is nem?
Na jó azért én is négy gombóc fagyi helyett csak kettőt szoktam enni, meg a tábla csokit is elosztom három napra, régebben ezt egy ültömben megettem. Alkatilag nem vagyok hízós mert a nagymamámra hasonlítok ő is kicsike és vékony pedig már 77 éves,
de azért úgy gondodlom hogy a sok szénhidrát attól hogy nem hízok lehet hogy a babának árthat.
Ám van amikor vétkezem pl.a túrósgombócból megettem egyszerre 10 db-t, valahogy nem bírtam abba hagyni,úgy gondoltam hogy nem olyan nagyok a gonbik és olyan éhes voltam, fájt is utána a bendőm.Ma reggel 56 kg-t mutatott a mérleg,ez már 6 kg hízás,viszont 2 napja nem voltam nagydolgon, mert bevettem megint egy fél Elevitet már előre félek, asszem ma megeszem 1 üveg barack befőttet a biztonság kedvéért.Nahát milyen sokat írtam, szépen elbeszélgetek itt magammal, látszik hogy apa nincs itthon ti vagytok számomra a póttársaság, mivel a fiúk is még alszanak, én meg szomszédolni nem szeretek.Na megyek tevékenykedem a konyhába meg az udvarban, aztán vszínű. este még jövök.Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!
ja, nem az esztétika miatt:-))) a doki mondta, hogy ne egyek annyi szénhidrátot, cukrot, kenyeret stb...
nem éhezem.. csak odafigyelek mit eszem..
Figyu én ugyan nem értek ezekhez az értékekhez, de biztos hogy ezek nem jó?Mindenképpen konzultálj az orvosoddal és genetikussal is .Tanácsot itt nem lehet adni, hiszen minden lehetőséget át kell gondolni, ám az is igaz hogy most beültették a bogarat a füledbe és az ember fantáziája nagyon gyorsan eltud szállni mindenfele.Ha a te nyugalmad úgy kívánja akkor menj végig a vizsgálatokon, én asszem ezt tenném.Én is megyek 18 hetes UH-ra jövő héten, pedig nekem jók az eredményeim de mivel a genetikus prof. ajánlotta ezért szót fogadok neki.
Én bízom az orvosokban, nem gondodlom hogy rosszat akarnának akár az anyánam akár a babának.
Aranyosak vagytok, köszönöm a bíztatást.
Mostanra kicsit megnyugodtam.
Tudom, ez még nem jelenti azt, hogy beteg a babóm.
Megvárjuk a 18. heti vizsgálatot, és annak tükrében eldüöntjük, hogy mi legyen (amniocentézis vagy sem)
A dokimat most fogom hívni, majd hétfőn jelentkezem.
Jó hévégét, most indulok haza (végre)
Hajni: Calcium sandoz-t iszom, pezsitabletta.