2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Mi a tófenék útiba vettük a kiságyat a kinder-mobelt azoknak mondtam akik nem szolnokiak, mert még úgy is kedvező volt az ár.
Mi a Bogi kiságyat vettük, és ahoz ajándékba akkor játszószőnyeg volt a tófenék útiban.
Ez azért van,mert ha a 90*07=63.000 Ft még ha ebből vonnak szja-t,ami 65.000 után kb.450 Ft,ha igénybe veszem az adójóváírást.
Neked azért kevesebb,meret ha a 135*0,7=94.500 Ft és gondolom nem kérted az adójóváírást és így több szja-t vonnak,de a bevalláskor meg majd fogsz visszakapni.
Nagyon édes a kicsi a képen, én mindig ilyen képről álmodom, ahol konkrétan látszik a punci!!HIHI
Na, én nem bírnám a gyümölcs -kúrát, nehogy már most akarjon diétáztatni!! Az orvosra hallgattam, ő a szakember!!
8,5 kg-ra már fenyedet a gyümölcsnappal?
Jesszusom csoda, hogy nekem nem mondott semmit a 10 kg-ra csak, hogy nyugodjak meg ez alkati kérdés.
Most akartam írni, hogy tettem fel képet, csak nem lettek valami jól lefényképezve.:)
Igen-igen, lehetnének tojglik, viszont kukaca egyáltalán nem volt, azaz nincs, így csak hurkás a nunija. :))
Hááááát, Én Brutto-50%+2500Ft-ot kapok :o)
Szépen levezetve.Marha kevés.
Nem értek hozzá, de mintha azt magyarázta volna a könyvelő, hogy az SZJA az a fizetés mértékétőlváltozik minél kevesebb annál kevesebbet vonnak. Talán ezért lehet különbség.
Azért hogyha szakember itt azt mondaná, hogy ez lehetetlenség kérem szóljon mert futok vele pár kört az OEP-nél.
Sajnos a táppénz nem csak, hogy a brutto 70%-a de még levonják az SZjA-t is ami kb 18%.
Dúrván Brutto-50%=nettotáppénz
Undorító!!!
Én is úgy számolgattam, hogy milyen jó lessz nekem a 70%-al de sajnos nagyot lepődtem :o(
Molly!!
ha már kibékültünk, én úgy tudom, hogy a 15 napot, a cég fizeti!
Utána jön a táppénz, ami 70%, nem ???
Lehet aHajnalok biztosabb infót tudna adni!!
Junction!!
A védőnő engem is letolt, a doki meg azt mondta a 6 kiló az semmi! Ne vedd komolyan!!
Most néztem milyen kis puncis a babókád a képen :oD de ééééédes
Komolyan mondom, hogy simán benézném pici tojgliknak :oD
Áh, ott vagyok.Nem tudtam elképzelni milyen listáról beszéltek.
Szóval én vagyok az utolsó csatlakozó a forumon :oD
Nem haragudtam meg:))) Azt tudtam hogy fiad lesz csak a nevére nem emlékeztem ezért nem is írtam be semmit:)
Szent a béka:))
Jajj akkor én most nem értek valamit.
Ha én júniusban elmegyek betegszabira akkor 23.-án már nem lehetek azon, mert ugye lejár a 15 nap. Utána akkor mi van? Mert tegnap a védőnőm azt mondta menjek betegszabira addig amíg nem szülök és után menjek nem is tudom már mire:))