2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Flóránál most nagyon gyorsan kibújt 2 örlő és épp a 3. készülődik, az eddigi havi 1 foghoz képest ez most elég gyors volt, viszont abszolút nem viselte meg. A keze egész nap a szájában van és mindenhova csorog a nyála, de nem kel miatta éjszaka és napközben sem nyűűgös miatta, szerencsére.
Sziasztok!
Grétinél is most nagy csend van a fogzás terén, 2 hónapja kibújtak a szemfogak, úgyhogy most várjuk az utsó négyet.
Jó reggelt!
Nagyon sajnálom,tudjuk mind milyen fárasztóak ezek az éjjelek!
Esetleg megrendelni nem lehetne a patikában?
Nállunk most fogzás terén megint nagy a csönd,bár tegnap előtt mikor Dorka mosa a fogát észrevettem,hogy vérzik alul az ine az egyik kisörlőnél!
sziasztok, most éjjel sem aludtunk sokat..
és nem lehet kapni vibrucolt itt, ahhh
Köszi de már megvannak,csak arra várnak,hogy el kezdjem szedni!
Én Dorcsunál is szedtem,de nem tudom ért e valamit... ez már nemfog kiderülni!
Nekem amúgy az oxitocin segített érezhetően és észrevehetően nagyon sokat!
Kétféle homeos cuccot vettem meg ami megkönnyíti a szülést a vajúdási szakaszt,ezeket szedtem Dorkával is!
Még nem szedem,de úgy tervezem,hogy csak a vajúdáskor kezdem el,koktélban vízben odva koncentréltabban,a védőnő így ajánlotta!
Ez mondjuk így inkább nekem való,mert még a málnalevél teát is elszoktam felejteni,hát még a homeós bogyikat!
köszi :)
na megyek odabújok apához. jó éjt csajok!
tiszta szívből kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiszem hogy nemsoká teljesül a vágyotok!
köszi Mókim! nem vagyok ám annyira erős, csak vannak dolgok ami miatt tartanom kell magam, főképp Flóra miatt. ma pl. kocsiban ültem amikor egy nagyon szomorú számot játszottak a rádióban és félre kellett állnom, mert nem láttam a könnyeimtől.
jövő héten kezdődnek a vizsgálatok nálam és ha minden ok, akkor lehet hogy már a nyár végén próbálkozhatunk a babával, persze csak ha lelkileg is rendben leszünk.
Jajj Réka!!!!!
Most olvastalak, a legtutibb Csaj vagy, kívánom hogy még továbbra is legyél ilyen erős és kemény!!!!
Millió puszi nektek!!!
Köszi csajok, aranyosak vagytok!
Viki én is nagyon szorítok neked, hogy könnyű szülésed legyen! Szedsz esetleg homeós bogyeszokat? Nekem nagyon ajánlotta a dokim, de én csak hogy elkezdtem volna szedni őket.
Réka most értem ide,és nézem a tündéri angyalkádat!!Nagyon szép kisfiú,oly egészségesnek látszik a képeken gyönyörű formás !!!
Sok erőt a további napokhoz és örülök ,hogy tudsz beszélni róla!
Hát én is izgulok már nagyon,nem tagadom!
Őszintén mondom mostmár szeretnék túl lenni rajta,pedig eddig nem volt nagyon sietős!
Kezdenek megszaporodni a kíváncsi telfonhívások,hogy vagyok,egyben vagyok e még stb?
Ez engem is kezd kicsit feszélyezni,főleg hogy tudom ahogy az idő telik egyre több ilyen hívásom lesz!
Nagyon egyébként tüneti jelei nincsenek annak,hogy szülni készülnék!
A külső méhszáj majdnem két újnyira nyitva volt már multhét szerdán és a belső is szépen fel van/volt már akkor puhulva!
Nem tudom mire számíthatok,a doki szerint jöhet a baba bármikor,de az is lehet,hogy viszem így tovább a terhességet simán a terminus végéig!
Sziasztok!
Réka, tényleg csodaszép angyalkát szültél! :*(
Viki, annyira izgulok miattatok, biztos, mert tudom, hol fogsz szülni. :)
Mi most Szegeden vagyunk, a héten még maradunk. Andris egy kis tündér, meg sem nyikkant, pedig ma közel 4 órát utaztunk!
Nem tudom megállni én sem sírás nélkül!!
Gyönyörű kisfiú!!!!
Nem is tudok mit írni....nem is tudom, hogy tudjátok ezt feldolgozni, ha mi így a topicon kívülállók csak sírunk.......................
nagyon-nagy erő van bennetek!!
Réka, nagyon szép kis formás kisbaba volt, én nem tudtam sírás nélkül végignézni:-((
Rettentően sajnálom:-(
Hihetetlen erő van bennetek! Nagyon jó és örülök, hogy ennyire egymás mellett álltok a férjeddel!