Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 augusztusi babavárók fórum

2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)

9491. vikke (válaszként erre: 9488. - Molly001)
2008. júl. 21. 11:49
Molly!!! Őszinte részvétem! Csak óvatosan a listával, nehogy Petike idő előtt meggondolja magát!!! Vigyázz magatokra!!! Sajnos ilyenkor mindig azt mondják, hogy lesz valahogy... de tudom, hogy ez nem vigasztal... Tényleg sajnálom!!!
9490. agica81 (válaszként erre: 9488. - Molly001)
2008. júl. 21. 11:48
Akkor nem egyszerű az eset.Annyira szörnyű ez a betegség.2 hónap és ennyi volt.Ha az embernek nincs panasza észre sem veszi.Biztos megoldódik minden,de te nagyon vigyázz magadra.Még 2 hetet muszáj kibírnia a picinek is.
9489. agica81 (válaszként erre: 9487. - Junction)
2008. júl. 21. 11:46
Igen,ez így van és tényleg be is szokott jönni.Csak nekem az a fura,hogy mindíg is gondom volt a gyomorsavammal,aztán jöttek a rosszullétek mégtöbb baj volt vele és amikor elmúlt a rosszullét elmúlt a savam is.Már kezdtem örülni.Erre most visszajött.Egyedül görög dinnye az amiből bármekkora mennyiség jöhet,de már nem tudok normális kajákból sokat enni.
9488. Molly001 (válaszként erre: 9484. - Agica81)
2008. júl. 21. 11:45
Két hónapja vették észre hogy valami nem stimmel. Kiderült, hogy rákos. Szomat este bevitték a kórházba, és ma reggel jött a távirat. Sajnos ezt az érzést már át kellett élnem két éve. Akkor ugyan ez a betegség ugyan ilyen rövid idő alatt az apukámmal is végzett. Most próbálok anyuba egy kis erőt önteni, de ilyenkor nagyon nehéz. Szerencsére most ott anyuval a nagymamám. Vidékre költöztek le így nem tudok most anyu mellett lenni. Most azon töröm az agyam, hogy mi elsz anyuval. Mert nem dolgozott (eltartotta a nevelőapám). De most... Na mindegy nem akarok senkit lehangolni. Majd megoldódik minden.
9487. junction (válaszként erre: 9485. - Agica81)
2008. júl. 21. 11:41
Én még mindig nagyon kajás vagyok! Rengeteget tudok enni, persze utána ég is a gyomrom rendesen, főleg este. Álítólag a babona szerint akkor nagy lesz a baba haja.:)
9486. junction (válaszként erre: 9482. - Molly001)
2008. júl. 21. 11:38
Nagyon-nagyon sajnálom és részvétem! Nehéz ilyenkor bármit is mondani, de próbálj meg kicsit lenyugodni a pici érdekében.
9485. agica81 (válaszként erre: 9483. - Junction)
2008. júl. 21. 11:38

Azért jó.hogy ezek a férfiak annyira értenek a dolgokhoz.Tegnap férjem öccse megnézte a pocakom.Azt mondja-már lentebb van,akkor már csak 3-4 nap van hátra:-)A nagy szakértő 23 éves:-D

Enni tudsz még?

Nekem mai nap a gyomorsavam is ujra előjött.Úgy ég a nyelőcsövem.

9484. agica81 (válaszként erre: 9482. - Molly001)
2008. júl. 21. 11:36

Fogadd őszinte részvétem.Azért próbáld magad lefoglalni,de nehogy túl dolgozd magad a végén.Pihengess is.

Beteg volt?Vagy váratlanul történt?

9483. junction (válaszként erre: 9480. - Agica81)
2008. júl. 21. 11:36

Mostmár én is úgy érzem magam, mint egy tank! Néha én is kapok ilyen kedves megjegyzéseket.:)

Ma nekem is azt mondta a sógorom, hogy nem fogom szerinte a végéig kihúzni.

9482. Molly001
2008. júl. 21. 11:25

Hát csajok nem vagyok valami jól. Meghalt a mostoha apám:((( Anyu telefonált, utána elkezdett fájni a hasam. Majd hogy ne idegesítsem magam elkezdtem takarítani. Így nem gondolok semmire. Kiürítem a fejem. Férjem is telefonál fél óránként, hogy mi van. Kezdek fáradni de azért a kis listámat (miket kell csinálni) befejezem.

Na ennyi volt a pihi. Majd még jövök.

9481. junction (válaszként erre: 9479. - R75)
2008. júl. 21. 11:24
Lehet, hogy azt kellene, de nem vagyok az a fekvős típus, és akkor annyira(!)unatkozom.
9480. agica81
2008. júl. 21. 11:22

Én szerdán töltöm a 36.hetet és múlt péntek óta nem szedem a magnet.már iszom a málnalevél teát.Egész jó íze van.Szerdától meg kezdem a homeos golyókat.

Kata!Éjszaka meg reggelente énis úgy megyek,mint a terminátor.Tegnap úgy be volt dagadva a lábam,hogy a férjem azt mondta rám-Mi van kis cölöplábú:-)Hát nem kedves?!:-D

Voltam ma a táppénzes papíromért.Aki ott van asszisztens az szülésznő volt régen,mondta,hogy meg lesz ez hamarabb,már lentebb van a hasam.

Aztán pont ott volt a védőnő is és mondtam neki,hogyí szerdán majd megyek.Erre ő.Hát ha itthon leszel még.Nem tudom mit látnak rajtam.Bár az arcom is eléggé el van változva.

Reni!Ott volt végülis a szülésznőd meg a dokid is a szülésnél?Meg voltál velük elégedve?

9479. R75 (válaszként erre: 9478. - Junction)
2008. júl. 21. 10:45

halihó! szerintem pihenned kéne, mert látom te is pörögsz..:_))) én abbahagytam a 36.héten a magne-t, de gondolom még pár napot azért beszedhetsz...

bár szerintem a pihenés lenne a legfontosabb..

9478. junction
2008. júl. 21. 10:38

Sziasztok!

Jó reggelt! Nekem is elég jó éjszakám volt, csak kétszer kelltem fel pisilni. Bár a lábaim mintha kőből lennének továbbra is.

Kinek hogy telt a hétvégéje? Mi egész hétvégén sárgabarack lekvárt főztünk, tegnap este meg a hobbynkon voltunk és égettük a száraz dudvákat, füveket. Eléggé el is fáradtam.

Ági, irígykedem Harkány miatt.:)

MarieJane, szép nagy pocid van.:)

Tegnap elkesztem a 36. hetet és abba hagytam a magnéziumot, hát eléggé keményedek, meg fájdogál is a hasam így, hogy nem szedem, gondolkoztam rajta, hogy még egy heti adagot csak szedek, szerintetek?

9477. vikke
2008. júl. 21. 10:18

jóóóreggelt :))most sikerült kikászálódom az ágyból egy igen rossz iccaka után... a medencecsontom majd' megőrített... :( + a csomó pisilés + a vihar + persze a pocakfájás egyik, majd a másik oldalon... úgyhogy nem vagyok valami kipihent... nem baj, napközben majd behozom :) ja és persze a vizesedés... már ott tartok lassan, hogy a tevék is megirigyelhetnének...

Anna! Örülök, hogy minden OK! Már csak meg kell várni, amíg a picuri kijön, reméljük nemsokára! Sok puszi és kitartás az egész családnak!!!

Holnap nst, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mutat-e valamit... Viszont asszem eljutottam arra a pontra, hogy "jaj, kisfiam, már igazán kijöhetnél... " :))))

9476. hajnalok (válaszként erre: 9463. - Molly001)
2008. júl. 21. 09:59

Molly, ha megkérhetlek írd be a honlapunkra a kis moci nevét, bár miég mindig képlékeny mivel a fiúk ragaszkodnak a Milánhoz apának meg nekem egyre jobban tetszik a Deniel.

Szilovics Milán, Szilovics Deniel???

Ird egyenlőre a Milánt, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.Mocorgó mégsem maradhat örökké a neve.

Köszi szépen!

9475. R75 (válaszként erre: 9470. - Hajnalok)
2008. júl. 21. 09:39

a legdurvább, hogy én el sem tudtam vinni az utolsó eredményem a dokihoz, mert a szülés előtt csinálták pár nappal.. most meg nem mentem még érte.. fogalmam sincs milyen lett a laboreredményem:-))) de majd a férjem azért elküldöm érte... hátha felfedezek benne vmit, ami esetleg elindithatta a szülést...

bár amúgy a dokim egyből kérdezte, hogy nem volt-e vmi fertőzésem, akár foggyulladás...

csomó összetevője lehet egy ilyen magzatvizelfolyásnak.. a fene sem gondolta...

9474. viki021
2008. júl. 21. 09:34

Jó reggelt csajok!!!

Örülök hogy Anna jól van és hogy a mami is hallotta már a pici unokáját.Ilyenkor nem igen tud az ember semmit sem mondani csak azt hogy kitartás.Mi itt szorítunk!!!!

Hajnalok!

Az ínyérzékenység ilyenkor gyakran előfordul.Nekem is van:( De érdekes én sem emlékszem egy csomó mindenre az előző terhességemnél.Pedig azokat is ugyanolyan izgalommal vártam és éltem át mint ezt a mostanit.

Én ma megyek a védőnőhöz és kiváncsi leszek a súlyomra.Remélem hogy sikerült egy kicsit megint híznom egy picit.Én meg azzal küzdök hogy szedjem fel a kilókat.Pedig nem vagyok alapjába véve sovány.Sőt!!

Reni!

Volt már kint a gyerekorvos nálatok?Itt az a szokás hogy ahogy hazavittük a babát rögtön jön és elmond mindent,meg felírja a kötelező gyógyszereket.(D vitamin,K vitamin stb)

Az hogy Gréti hígat kakkant ne aggódj érte.Az anyatejes kaka ilyen.Lehet hogy minden pelusba lesz valami de az is lehet hogy csak 3-4 naponta.Nem kell megijedni.Szerencsére ezt feldolgozza a szervezete.Amit ilyenkor nem ajánlott enni az a kelkáposzta,bab,borsó,vagyis minden ami téged is felfújna.Az ásványvíz sem jó.

Ne aggódj,a tej nem apad el olyan gyorsan.Főleg ha sokat fejed,és olvasom hogy ezt csinálod is.Milyen mellszívód van?

9473. hajnalok (válaszként erre: 9471. - MarieJane)
2008. júl. 21. 09:23

A jó éjszakai alvás nálam is ritka mint a fehér holló, szintén a háton alvás miatt, világ életemben hason aludtam, ez kb. a 16. héttől már nem megy,néha

ösztönösen oldalra fordulok álmomban de mocorgó azonnal rugdos hogy nem jó neki és akkor vissza kell

forduljak.Legközelebb 31-én este megyek a dokimhoz, akkor 36 hetes leszek, és mondta hogy utána hetente talizunk sztem. akkor lesz nálam is NST, eddig még ilyenen nem voltam.Én már mindent elkészítettem, mivel Gergőt a 37.hetet megkezdve szültem meg.

9472. hajnalok (válaszként erre: 9459. - Brigibaba)
2008. júl. 21. 09:09

Brigi !Megnéztem az utsó képedet, szép nagy a pocid, így hogy a tietekét nézem így az enyém elég kicsinek tűnik, de magamnak meg már óriásinak érzem, én most vagyok +15-16 kg-nál az-az 65-66 kg cirka 155 cm magasághoz, mindig változik kb. két-három hete itt stagnáltam.

Te milyen magas vagy és hány kg-ról indultál, valamint most hol tartassz?

9471. MarieJane (válaszként erre: 9464. - Hajnalok)
2008. júl. 21. 09:06

Szia Ági!

Köszi,hát azt mondat az orvos,hogy szép méretei vannak már,de még azért van hátra kb. 6 hét.Remélem addig bent is marad.))

A befordulással már jobban áll a kicsi fiam. Szombaton anyósom megnézte a szívhangját (szülésznő) és már úgy tűnt,hogy fejjel lefelé van a gyermek)))

Meg a mocorgásai is mások egy kcsit.

Én még nem pakoltam össze a korházi cuccomat,de azt hiszem a szopis melltartón kívül minden meg van már.

Sajnos én egyre ramatyabbul alszok...((((alig várom,hogy reggel legyen és felkelhessek. Éjjel 4-5 pisi,forgolódás.Pedig szopipárnával alszom,de háton nem ajánlják oldalt meg elzsibbadok.((

Délutánonként szoktam szunyókálni 1-2 órát attól jobban vagyok mindig.

Nálunk még a kiságy hiányzik. Azt augusztus első hétvégén hozzuk haza,meg a pelenkázó teteje is most készül. Az augusztus közepére lesz kész(remélem).

Azért biztosan jó lehetett Harkányban. Én még sose voltam,de jó lenne egyszer oda is eljutni.

Te jól vagy?Mikor lesz az első NST/CTG-d?

9470. hajnalok (válaszként erre: 9468. - R75)
2008. júl. 21. 09:04

Az is lehet hogy meg kell szoknia a tejcsit, mármint a kis gyomrának, hiszen eddig csak vizet ihatott, aztán pár nap után javul a helyzet.

A héten talán én is megtudom a 06.25-i véreredményemet végre, mert amikor még utoljára voltam a védőnőnél akkorra nem érkezett meg a laborból, aztán a védőnőm nyaralni ment, most szerdán már talán sikerül valamit megtudni, vagy mire lesz eredmény lehet addigra megszülök, ha mocorgó sietős lesz kifele jönni.

9469. hajnalok (válaszként erre: 9467. - R75)
2008. júl. 21. 08:59

Szóval akkor ez is egy "természetes" velejárója a terhesség utsó szakaszának, fogjam fel így a dolgot.

Erre sem emlékszem az előző két terheségem alatt, lehet hogy nem is volt ilyen, pedig akkor ennyi vitamint nem ettem az is biztos.Nagyon irritáló érzés még akkor is ha nem eszem semmit, egyre jobban

zavar, hú főleg fogmosásnál.

9468. R75
2008. júl. 21. 08:54
nem tudom pontosan mi puffaszt, de emlékeim szerint semmi olyan zöldséget nem ettem, ami ezt tenné..
9467. R75 (válaszként erre: 9464. - Hajnalok)
2008. júl. 21. 08:53
nekem is nagyon fájt az inyem, főleg a végén már, gyógyszertárban lehet rá mindenfélét kapni! próbáld ki (fogkrém, öblögető stb..), érdemes!
9466. hajnalok (válaszként erre: 9456. - Zsugabubus007)
2008. júl. 21. 08:42
Most láttam Soma ágyikóját hú nagyon pasis de nekem tetszik és frankón passzol a tapétához.Szoktad te is nézegetni és beleképzelni a kicsi fiadat , vagy csak én vok ilyen gyagya:):)
9465. hajnalok (válaszként erre: 9459. - Brigibaba)
2008. júl. 21. 08:37
Az igen, nálunk is jó hüsi van ám mégsem hideg, most kezd szemerkélni az eső, legalább lemossa megint a port minden növényről az udvarban.
9464. hajnalok (válaszként erre: 9460. - MarieJane)
2008. júl. 21. 08:31

Sziasztok mindenkinek!

Tényleg szép nagy pocod van talán nem is lesz ez a mini Gyuszi olyan mini.Amúgy jól vagy?

Én nagyon jól aludtam végre az éjjel ami mostanság igen ritka, de olyan jól is esett.Tegnap apa kikönyörögte hogy menjünk el du. Harkányba mert nagyon jó a víz a derekának, hát hagytam magam, persze én már nem fürcsizek csak ülök a parton egy kismami polóban meg a három évvel ezelőtti bikini alsómban mert az kötős volt és még így rámjön, és olvasgatok.Ám még így is elfáradtam ,de a minifánk áfonyával nagyon cuki volt, meg volt fagyi is.

Azt vettem észre tegnap óta hogy a fogínyem érzékeny lett néhány ponton, elég kellemetlen főleg kajó közben , nemtom mitől lehet, most aloéval fujdogálom az mindenre jó hátha segít ezen is.

Ja és tévedtem megint a hetekkel valamiért azt hittem hogy a héten csak a 34. hetemet kezdem erre

ma lapozok a naptárba és látom hogy ez már a 35. puff, hát nagyon nem mindegy, bár útra készen állok csak néhány apró dolgot kell még beledobálnom a kórházi cuccosba és ha nagyon menni kell mehetek, a fiúknak pedig megmutattam mindent amit majd a kismoci hazahozásához kell behozniuk a kórházba.A nagyfiam azt álmodta tegnap hogy megszületett a kismoci és lány volt és mosolygott rá .

9463. Molly001
2008. júl. 21. 08:22

Sziasztok!

Csak bejelentkeztem, nehogy azt gondoljátok, hogy már szülök:))))Nálunk minden rendben van, Petike sokat ficánkól és úgy néz ki oson lefelé:))

Kimostam tegnap a hordozót... de egy kész puzzle volt összerakni:)))

Reni nagyon nagyon szép baba Gréti. A hasfájás én úgy tudom attól van nála, hogy Te olyanokat eszel ami puffaszt és az Őt is megviseli.

Anna kitartás!!!

9462. R75 (válaszként erre: 9449. - MarieJane)
2008. júl. 21. 08:10
szép nagy a pocid.. de látom még nagyon szépen fent van!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook