2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Tessék Drágám itt egy pár:
-Üdvözöllek életem első sms-ével. Ekkor meg ekkor, ennyivel és ennyivel születtem, stb. Míg saját számom nem lesz, anyukám/apukám mobilján tudtok elérni. Pussz: baba neve
-Laci vagyok, 2500gramm, egy darabig még nincs fogammmmm. 52 centivel születtem reggel 8-kor, óvakodok még a bortól. Sokat sírok, cicit szopok, ha megnövök majd még írok.
-"A mai nap úgy döntöttem, hogy véget vetek az egyre fokozódó izgalmaknak és 3300 gr. súlyommal 49 cm-es termetemmel megérkeztem a nagyvilágba. Anyukámmal együtt jól vagyunk.
A mielőbbi találkozás reményében: /a baba neve/ "
-"Elcsórtam a papa mobilját azért, hogy szóljak: 2006. 03. 01-én 21:35 perckor megszültettem. Súlyom 3400 gramm, 51 centi vagyok és a séróm óriási. P. Lili
-Üdvözletét küldi egy új földlakó, aki . . . -én érkezett közénk, . . . . cm-rel, . . . . kg-mal.
Egyenlóre ennyi!! ha találok még írok!!!
Igen,írták a csajok,hogy ide is másold már be őket.
Most írt Ágica84.Idézem
Szia!Aranyosak vagytok!Most végeztem még nem értem haza,de minden rendben,bármikor jöhet a kisbaba,úgyhogy még haza megyek.
Bocs Molly de most miben változott, nekem reggel is ilyen volt?!Valamit nem veszek talán észre rajta?
Tényleg hol van Martina,Panna és Diácskával is vajon mi lehet?
fain!! ha minden igaz nemsokára mindenhol a megszülettem lesz!!!!
Akkor jöhet a galéria!!
Ágica! ide is másoljam
be az sms-t? vagy mit írtál?
Ha az autóvásárlással kapcsolatban kérded akkor nem igazán vagyok ebben a témában jártas, de sejtésem van hogy ezt a vámosokkal is intézni kell asszem. a regisztrációs adóra gondoltál ugye?Ez új autónál is van, mert úgy tudtam eddig hogy azoknál vagy nincs vagy a szalon átvállalja és ők intézik a visszaigényt maguk felé?Passz nem volt még ilyen esetem , autókereskedőm sincs mármint ügyfél.
Ki is kellett fizetnetek a reg. adót, vagy csak feltüntették a szlán.?
Ez így van, de amikor majd rádmosolyog és csücsörít a kis szájával, minden ilyen éjszakát elfelejtesz egyből.Hidd el ezerszer több örömöd lesz benne néhány hét után már.Persze neki is meg kell szokni itt a kinti világot, levegőt,tejcsit, meg minden hatást ami éri még talán a nyomáskülönbséget is érzi
ami most megint változik a jó idő miatt meg pára.És ő még semmi más jelzést nem tud adni felénk csak sírni tud egyenlőre.
Ági!
Egy nem idevágó kérdés.Most,hogy vesszük az adót a kimutatáson rajtavan,hogy reg adó x összeg.Ezt vissza lehet igényelni nekünk?Vagy ezt ki igényli?Most lehet jó nagy hülyeséget kérdeztem:-D
hát igen a tehetetlenség a legrosszabb... most ébredtünk fel, most cicizik... de persze csak nyammog...
éjjel a férjem mikor már több kiboruláson túl voltam, és már ő is átjött pátyolgatni Grétit, találóan csak annyit mondott, hogy "mi akartuk"..:-))))
Volt egy ilyen sejtésem, de jól is tetted, akkor pihizz amikor Gréti is szunnyizik, a kis lelkem most biztosan húzza a lóbőrt mert éjszaka ő is elfáradt.
Amikor fáj valamilye a babónak az olyan rossz érzés nekünk anyáknak nem?Mert tehetetlennek érezzük magunkat.
Nekem a kiskönyvembe az elejétől fogva ezek az értékek szerepelnek 2000 és 2100, szóval lehet hogy én az elejétől már jobban nyitva voltam-vagyok,újjé akkor remélem ha szülni fogok ez csak jobb lesz annál és könnyebben megy a dolog mint az első kettő.
Upps kettő szenyót megettem meg egy nagy csésze kakaót, és már bekészítettem a dinnyémet mert a hűtőből nem bírom azonnal megenni olyan hideg.
bocsi, csak kicsit lepihentem.. közben a meleg miatt, nekem meg a fejem is megfájdult...
most már jó lenne, ha szülnétek, mert elkelne egy-két praktika az ilyen nyűgös éjjelekre:_))))
igen, egy alkoholt ir fel a doki, és azzal kell kezelgetni a köldökcsonkot.. nekünk már lassan leesik végre, alig tartja vmi, de én le nem tépem:-)))
A TAJ-t kipostázzák, de 30nap, úgyhogy mi inkább bemegyünk szerdán személyesen és elhozzuk.. igy az életben nem kapok pénzt:-))
azért várj még egy kicsit, messze van még aug 20.
....bár ha Reni esetéből indulunk ki....akkor bármi is lehet!
Nálunk is újra napirenden a csuklás! Ez állítólag jót jelent.
De jó, hogy máris otthon lehetsz Anna!!! Nekem egy hete 2100-as volt a méhszájam. Jobb, mint 3000-ről indulni szülni.
Megy a szorítás Ágicának!
Én is szívesen indulnék már szülni... Egész éjszaka fájdogált a hasam, de végül semmi. Most meg olyan álomkór van rajtam, hogy a mosást, pakolást félredobva megyek alszom még egyet. :)